باید از طریق server manager شما برید و ASP.Net رو نصب کنید.
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
باید از طریق server manager شما برید و ASP.Net رو نصب کنید.
موفق باشید
سلام دوستان
من کنترل پنل وب سایت پنل و sql server express2008 را بدون مشکل نصب کردم
من با این کنترل پنل به عنوان یوزر هست آشنایی کامل دارم اگر هم دوستان سئوالی دارند در خدمتم
تنظیم dns هم در بخش دامنه است و باید دامنه را ثبت کنی و dns را تنظیم کنی
یه چیزی رو نمی دونم من میخوام یه دامنه را به عنوان پیش فرض سرور قرار بدم و نیم سرور براش تعریف کنم و دامنه های دیگر را با dns اون ست کنم نمی دونم با این روش اگر اون دامنه را تنظیم کنم درست میشه و یا باید برم تو تنظیمات خود سرور دست کاری بکنم
در ضمن شرکت هایی مثل ****** و ایران سرور و خیلی ها بدون کوچکترین مشکلی برای هاست ویندوز از این کنترل پنل استفاده می کنند پس نگید پلسک بهتره
یه چیزی هم است اینکه تو کنترل پنل از ftp و mail خبری نیست البته من قبلا که از یه جا vps داشتم سرویس دهنده بعد از نصب وب سایت پنل اینا رو تنظیم می کرد خوب منم یوزر بودم و از مسائل فنی اطلاعی نداشتم
کسانی که در این زمینه اطلاع دارند لطفا پاسخ بنده رو بدهند
سلام این ارور چیه؟
Bad Request - Invalid Hostname
HTTP Error 400. The request hostname is invalid.
iis رو قبلا فعال کردم از اون نیست؟
ممنون
دوستان من خودم
نصب کردم مراحلش رو به صورت کلی میزارم اینجا
بخاطر لج کسانی که برای حرف زدن هم پول میخوان
ببینید من اول رفتم در کنترل پنل در بخش server manager رل های dns server و web server-iss را انتخاب کردم و از اونجا باز ftp و asp.net رو انتخاب کردم
دوم sql server2008 express را نصب کردم که یه نکته داره و باید در حالت mixed mode نصب کنید و برای sa رمز بدهید چون برای متصل شدن به وب سایت پنل لازم میشه
دوم نرم افزار Microsoft Web Platform Installer را نصب می کنید از لینک روبرو Download the Microsoft Web Platform
و شروع می کنید به نصب و کامپوننت و نرم افزار های مورد نیاز را انتخاب می کنیم برای نمونه url rewriting یا sql server و یا انواع dotnet framework یا چیزایی که لازمه دیگه من فقط برای asp.net میخواستم اجرا کنم و کامپوننت های مورد نیاز اونو نصب کردم
بعدش آنتی ویروس clamwin free antivirus را نصب کردم از لینک روبرو دانلود کردم ClamWin Free Antivirus | Free software downloads at SourceForge.net
بعدش میل سرور hmailserver رو نصب کردم از لینک روبرو دانلود کردم Download - hMailServer - Free email server for Microsoft Windows البته یه نکته رو باید بدونید که رمزی که به این میل سرور میدهید بعدا در تنظیمات وب سایت پنل لازم میشه
بعدش من یه رستارت زدم تا نرم افزار ها خوب نصب شده باشه
بعد رفتم وب سایت پنل خودمون رو نصب کردم که از لینک روبرو دانلود کردم Downloads | WebsitePanel که حالت نصب standard اولی رو نصب کردم در یکی از مراحل نصب می رسه به دیتا بیس که همون sa و رمزی که گفتم نیاز میشه رو وارد می کنید و بعد یه مرحله دیگه میاد که رمز خود وب سایت پنل رو میدهید و شما بعد از نصب میتوانید با یوزر serveradmin لاگین کنید
این کل مراحل بود البته باید برید و تنظیمات لازم را مثل آی پی و تنظیمات سرور که سرویس هایی مثل ایمیل و ftp را اضافه کنیم تا بتوانیم اکانت بسازیم و فضای وب بهش تخصیص بدهیم وگرنه خطا میاره
برای این کار از منوی بالایی Configuration استفاده کنید هر 4 مورد را تنظیم کنید.
سلام
کسی می تونه به مشکل من کمکی بکنه ؟
فایل پیوست 19975
مرسی
مرسی به من که خیلی کمک کرد .برای دوستانی که هنوز نیاز به کمک دارند یک فیلم از یوتوب دان کردم که براتون می زارم .
https://www.youtube.com/watch?v=ONdjOw3V59c
دوستان کسی هست که بنده رو راهنمای کنه که بنده sql 2008 رو نصبیدم میکس مد هم گذاشتم باز هم ارور میده موقع نصب
فایل پیوست 20145