پاسخ : × 50% تخفیف - جشنواره تابستانی × فروش (سری دوم) سرورهای مجازی آلمان (هتزنر) با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس
سرور بنده هنوز فعال نشده و در حالت معلقه هرچی تیکت میزنم فقط این متن گذاشته میشه
با سلام
پیام شما دریافت شد، کارشناس مرتبط بزودی پاسخ این تیکت را خواهد داد، تا زمان دریافت پاسخ تیکت، این تیکت در حالت " نگه داشته شده " قرار می گیرد تا به محض بررسی اولین کارشناس نسبت به پاسخ اقدام شود.
پاسخ : × 50% تخفیف - جشنواره تابستانی × فروش (سری دوم) سرورهای مجازی آلمان (هتزنر) با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس
سایت از دسترس خارج شده و نمی شه به سرور دسترسی پیدا کرد :((
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cd3
سایت از دسترس خارج شده و نمی شه به سرور دسترسی پیدا کرد :((
درسته بالا نمیاد
کاری جز صبر کردن بر نمیاد
برات شعر گفتم!!
دیروز مشکلی نداشت از از امروز بالا نمیاد هم سایت هم سرور!
سلام متاسفانه نه سایتشون در دسترس هست نه سرور ها ...
درخواست دارم از دوستانی ک توانایی دارن یک پست جدید باز کنن با موضوع مشکل با سرور مجازی هزار نویس و کسانی ک خرید کردن و نا راضی هستن اونجا با مدرک اعلام کنن تا مگر
مدیران وب هاستینگ مارو ببینن
بنده یک هفته هست حدودا سرورس گرفتم همیشه قطع هستش و توان استفاده من ازش شاید 1 ساعت بوده
و تیکیت ها هم با این همه ادعا ( 24/7/365 ) شاید روزی یک بار پاسخ داده بشه اونم شاااید و اون هم جوابشون راه حل نیست ک اینه : ( برای اعلام این مشکل باید تیکیت جدیدی ایجاد کنید ) باز میییره تا شااااید فردا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaziyai
درخواست دارم از دوستانی ک توانایی دارن یک پست جدید باز کنن با موضوع مشکل با سرور مجازی هزار نویس و کسانی ک خرید کردن و نا راضی هستن اونجا با مدرک اعلام کنن تا مگر
مدیران وب هاستینگ مارو ببینن
بنده یک هفته هست حدودا سرورس گرفتم همیشه قطع هستش و توان استفاده من ازش شاید 1 ساعت بوده
و تیکیت ها هم با این همه ادعا ( 24/7/365 ) شاید روزی یک بار پاسخ داده بشه اونم شاااید و اون هم جوابشون راه حل نیست ک اینه : ( برای اعلام این مشکل باید تیکیت جدیدی ایجاد کنید ) باز میییره تا شااااید فردا
بنده در تلگرام با ایشان صحبت کردم الان میگن تا فردا اوکی میشه !
میگم هزینه بنده رو مرجوع کنید میگن امکانش نیست ؟
خسارت مجموعه ما در این مدت رو ایشون پرداخت میکنه ؟
چرا در تاپیکتون این همه شعار الکی میدید و در عمل هیچ ؟
واقعا جای تاسف داره حتی خودمون به خودمون رحم نداریم ....
ما که راضی نیستیم ...
حالا خوبه شما سرویس گرفتین ماکه سرویس هنوز تحویل نگرفتیم ولی پول دادیم
آقا سرور ما قطع شده و سایتشون هم بالا نمیاد!
http://www.hezarnevis.ir/
در مورد مشکل پیش آمده اطلاع رسانی نمیکنند؟
متاسفانه سطح خدمات دهی خیلی پایین از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی حکمت نیست
سروریس ما جمعا چند ساعت کار کرد قطع شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lxo
متاسفانه سطح خدمات دهی خیلی پایین از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی حکمت نیست
سروریس ما جمعا چند ساعت کار کرد قطع شد
نه من قدیم هم ازشون سرور داشتم خوب بوده، نمیدونم شاید مشکلی براشون پیش امده.