-
پاسخ : پشتوار سرور - 30 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasleweb
من یه سرور مجازی دیشب سفارش دادم ! به اصطلاح تحویل آنی
تحویل که نشد !
جواب تیکت هم داده نمیشه!
سلام وقت بخیر
تحویل انی در صورت وارد کردن درست اطلاعات مانند پسورد و اسم هاست.
تیکت های بخش فروش در روزهای شنبه تا 5 شنبه در ساعات کاری جوابدهی خواهد شد.
-
پاسخ : پشتوار سرور - 30 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
سلام مهندس سرور با هارد NVme موجود نمیشود؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
world.empire
سلام مهندس سرور با هارد NVme موجود نمیشود؟
سلام وقت بخیر
بله در حال حاضر از فرانسه موجود هست اگر آلمان نیاز دارید با بخش فروش هماهنگ کنید فاکتور صادر شود.
-
جناب لباف سرور آلمان کدوم دیتاسنتره ؟ مای لاک یا هتزنر ؟ رم 4 موجوده؟ فقط با همین قیمت یه مقدار هارد بیشتر نیاز دارم . آیا امکانش هست ؟
بنده با مجموعه پشتوار فک میکنم حدود 2 سال کار میکنم و هیچ تخلف یا کم فروشی یا امثالهم ندیدم . تیکت هارو هم در مدت زمان مناسبی جواب میدن / امروزم احتمال زیاد یک عدد سرور مجازی میخوام تهیه کنم ... قیمت پایین تر سراغ دارم اما اینجا ( پشتوار ) خیالم راحته . راجع به بالا بردن قیمت فک میکنم کسی نباید انتظار داشته باشه با دلار آزاد نزدیک به 5 تومان همون قیمت های قبلی ارائه داده بشه . در کل برای تیم پشتوار سرور آرزوی موفقیت دارم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ManoToMovie
جناب لباف سرور آلمان کدوم دیتاسنتره ؟ مای لاک یا هتزنر ؟ رم 4 موجوده؟ فقط با همین قیمت یه مقدار هارد بیشتر نیاز دارم . آیا امکانش هست ؟
بنده با مجموعه پشتوار فک میکنم حدود 2 سال کار میکنم و هیچ تخلف یا کم فروشی یا امثالهم ندیدم . تیکت هارو هم در مدت زمان مناسبی جواب میدن / امروزم احتمال زیاد یک عدد سرور مجازی میخوام تهیه کنم ... قیمت پایین تر سراغ دارم اما اینجا ( پشتوار ) خیالم راحته . راجع به بالا بردن قیمت فک میکنم کسی نباید انتظار داشته باشه با دلار آزاد نزدیک به 5 تومان همون قیمت های قبلی ارائه داده بشه . در کل برای تیم پشتوار سرور آرزوی موفقیت دارم .
با آرزوی شادمانی
احتراما ، سرور آلمان از دیتاسنتر مای لاک آلمان موجود هست برای هارد اضافه هم امکان پذیر هست با بخش فروش هماهنگ شوید.
همچنین خوشحالیم که دو سال با مجموعه ما همراه هستید . :53::53:
-
اقاس مهندس پورگل افشان من سرور فرانسه نیاز دارم رنج 142 که برای بحث psn می خوام موجود نیست در سایت
وی پی اس 4096 مگابایت - تحویل آنی پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
- Intel Xeon E3-1270v6 نوع پردازنده
-
من یه سوالی داشتم...
دوستان چطور سرویس تهیه می کنن وقتی سایت خود پشتوارسرور بالا نمیاد!
من از اینترنت ایرانسل استفاده می کنم.
https://www.photobox.co.uk/my/photo/...d=500592703503
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netfa
سلام خدمت شما
سرور سایت پشتوار بر روی بستر کلود هست مگر امکان دارد زمانی بالا نباشد! ممکن هست آیپی شما بلاک باشد و یا از رنجی استفاده میکنید که بلاک هست.
چه اروری داشتید این لینکی که گذاشتید هیچی مشخص نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gar3na
سلام خدمت شما
سرور سایت پشتوار بر روی بستر کلود هست مگر امکان دارد زمانی بالا نباشد! ممکن هست آیپی شما بلاک باشد و یا از رنجی استفاده میکنید که بلاک هست.
چه اروری داشتید این لینکی که گذاشتید هیچی مشخص نیست.
لینک تصویر هست.
ارور 522
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netfa
لینک تصویر هست.
ارور 522
همانطور که عرض شد سایت مشکلی ندارد و بالا هست یکبار مودم خود را خاموش روشن کنید شبکه آیپی جدید بگیرد.