سلام
بله این امکان در ماژول whmcs وجود داره.
میتونید در پنل رایگان ثبت نام کرده و ماژول رو از بخش وب سرویس دانلود و تست نمائید.
سربلند باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
بله ماژول whmcs تون رو نصب کردم ، عالی و کامله ،
با نام کاربری sibche2013 ثبت نام کردم ، لطفا پلن نمایندگی سیلور رو با تعرفه ذکر شده در تاپیک فعال نمایید .
تصویر کارت ملی هم ارسال شده اگر مدرک دیگری هم لازمه بگین ارسال کنم
ممنون
سلام
تعرفه شما با 30 ریال کاهش بر روی 93 ریال (103 ریال با مصوبه) تنظیم شد.مدارک شما نیز تائید و پنل شما فعال شد.
هم اکنون میتوانید امکانات حرفه ای سامانه استفاده نمایید.
+ برای انتخاب و ثبت 3 خط اختصاصی به بخش عملیات حساب > خرید شماره > سربرگ 1000 - 50002 - 50009 مراجعه نمائید
+ برای دریافت 2 خط خدماتی و خط سیم کارتی (برای ارسال به شماره های بلک لیست مسدودی) از بخش پشتیبانی > تیکت ارسال فرمائید.
+ پنل شما نمیاندگی بوده و امکان جذب و زیر مجموعه گیری دارد و از این طریق میتوانید در کنار هاستینک وارد بازار کار پیامکی شوید و کسب درآمد نمایید.
+ راهنمای استفاده از بخش های سامانه و پنل نمایندگی در بخش پشتیبانی > راهنما بصورت کامل درج شده داست.
سربلند باشید
درود
بنده از همین نوع پنل نمایندگی رو از یک سایت دیگر خریداری کردم و تعرفه ها به صورت زیر است :
تعرفه نمایندگی رایگان شما از این تعرفه زیر ارزان تر است؟فایل پیوست 34810
سلام
تعرفه فعلی شما از اپراتور 5000 برابر 95 ریال است که در پنل رایگان ما با 2 ریال کمتر از این تعرفه 93 ریال است .میتوانید بصورت رایگان از تعرفه 93 ریال استفاده نمائید
بر ای دریافت این تعرفه کافیست در پنل ما ثبت نام کرده و نام کاربری خود را در همین تاپیک اعلام کنید تا تعرفه شما بصورت رایگان بر روی 93 ریال تنظیم شود.
درنظر داشته باشید با جذب کاربر و فعالیت مستمر تعرفه شما تا 86 ریال کاهش مییابد.
1000 و 2000 و 3000 چطور؟
متاسفانه قیمت گذاری انجام نداده اید
این ارور هنگام ثبت نام
سلام
مشکلی در ثبت نام نخواهید داشت.
از ادرس www.ippanel.net اقدام بفرمائید ، اطلاعات خود را تکمیل کرده (با یک نام کاربری دیگر) و سطح دسترسی را نمایندگی سیلور قرار دهید و ثبت نام خود را انجام دهید.
سربلند باشید
درود با موفقیت!
نام کاربری:zarin2330411
کاهش تعرفه !
لطفا حداقل 3 عدد خط اختصاصی رایگان تحویل بدید