پاسخ : فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...
مدتیه قبل خرید حتما اینجا چک میکنم و تجربه کاربرهارو میخونم. البته چند اسکریپت دانلود هم گرفتم و متاسفانه پشتیبانی جوابگو نبود تا با پیشنهادها و نظرات مثبت شما عزیزان روبرو شدم و مشتاق خرید این اسکریپت.
قبل خرید بهشون گفته شد کارمون فوری هست و نیازمند پشتیبانی قوی ، که پنج شنبه خرید انجام شد و تا امروز اقدام مثبتی صورت نگرفته.
گوشیشون هم که خاموش شد.
دوستانی که میان اینجا نظر میدن خواهشا نظر اصلی بدن و تنها حمایت نباشه ، تا افرادی مثل من با آفلاین شدن سایتهاشون کلی کاربر از دست ندن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SAMANDF
مدتیه قبل خرید حتما اینجا چک میکنم و تجربه کاربرهارو میخونم. البته چند اسکریپت دانلود هم گرفتم و متاسفانه پشتیبانی جوابگو نبود تا با پیشنهادها و نظرات مثبت شما عزیزان روبرو شدم و مشتاق خرید این اسکریپت.
قبل خرید بهشون گفته شد کارمون فوری هست و نیازمند پشتیبانی قوی ، که پنج شنبه خرید انجام شد و تا امروز اقدام مثبتی صورت نگرفته.
گوشیشون هم که خاموش شد.
دوستانی که میان اینجا نظر میدن خواهشا نظر اصلی بدن و تنها حمایت نباشه ، تا افرادی مثل من با آفلاین شدن سایتهاشون کلی کاربر از دست ندن.
https://wikiservice.co/vip/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SAMANDF
گوشیشون هم که خاموش شد.
سلام
دوست عزیز هیچکدوم از سایت های ما از دسترس خارج نشدند
همچنین توجه داشته باشید تحویل اسکریپت بصورت کاملاً خودکار و آنی هست
اگه توی سایت تیکت ارسال کردید شماره تیکت رو برای من ارسال کنید برسی کنم
من دو نسخه از این اسکریپت تهیه کردم. انصافا پشتیبانی ش حرف نداره. همیشه در دست رس هستند.
انشالله با اضافه شدن امکانات حسابرسی و مالی در نسخه 3 دیگه همه چیش تکمیل میشه.
;)
فقط دوستان کسی این اسکریپت رو روی انجنیکس نصب کرده؟ می خواستم کد های ری رایتش رو در صورت امکان بزاره ببینم به چه صورت هست.
می خواستم تاپیک مستقل بزنم، گفتم اینحا مطرح کنم که دوستانی که این اسکریپت رو نصب کردن بیشتر بهش تسلط دارند.
یک مشکلی که با این اسکریپت دارم اینه که روی هاست لینوکس بدون پنل سایت هاست دی ال راه اندازیش کردیم و چون از طریق x-accel و php دانلود میکنه اگر همزمان 200-300 کاربر با هم دانلود کنند هاست فشار میاد و ارور 504 میده
دنبال راه استفاده بهینه از هاست هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
یک مشکلی که با این اسکریپت دارم اینه که روی هاست لینوکس بدون پنل سایت هاست دی ال راه اندازیش کردیم و چون از طریق x-accel و php دانلود میکنه اگر همزمان 200-300 کاربر با هم دانلود کنند هاست فشار میاد و ارور 504 میده
دنبال راه استفاده بهینه از هاست هستیم
سلام و احترام
برای رفع این مشکل کافیست ابتدا این آپدیت رو روی اسکریپت اعمال کنید : https://wikiservice.co/vip-megaplus-hotfixes03
سپس وارد منوی ایجاد و دانلود فایل های سرور دانلود شده و فایل های مربوط به سرور دانلود رو مجدداً ایجاد و به سرور دانلود منتقل کنید تا با فایل های قدیمی جایگزین شود
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
سلام و احترام
برای رفع این مشکل کافیست ابتدا این آپدیت رو روی اسکریپت اعمال کنید :
https://wikiservice.co/vip-megaplus-hotfixes03
سپس وارد منوی
ایجاد و دانلود فایل های سرور دانلود شده و فایل های مربوط به سرور دانلود رو
مجدداً ایجاد و به سرور دانلود منتقل کنید
تا با فایل های قدیمی جایگزین شود
موفق و پیروز باشید
این نسخه هم همچنان مشکل کندی در اتصال را دارد. حداقل برای من با وب سرور لایت اسپید. یعنی زمانی که روی لینک کلیک میکنید یه چند ثانیه ای طول میکشه یا اکانت کاربر تایید بشه تا بتونه دانلود رو شروع کنه.
لطفا یه فکری هم برای بخش مالی بکنید. قرار بود توی اپدیت جدید لیست پرداختی های روزانه اضافه بشه که نشده متاسفانه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riranet
این نسخه هم همچنان مشکل کندی در اتصال را دارد. حداقل برای من با وب سرور لایت اسپید. یعنی زمانی که روی لینک کلیک میکنید یه چند ثانیه ای طول میکشه یا اکانت کاربر تایید بشه تا بتونه دانلود رو شروع کنه.
لطفا یه فکری هم برای بخش مالی بکنید. قرار بود توی اپدیت جدید لیست پرداختی های روزانه اضافه بشه که نشده متاسفانه!
درود
در خصوص مشکلات فنی از طریق تیکت در تماس باشید, مشکل کندی اتصال مربوط به سرور هست مه اسکریپت, چرا که اسکریپت کش میکنه و برای دانلود به سرور اصلی متصل نمیشه, در این خصوص تیکت ارسال کنید تا موضوع برسی بشه
مواردی مثل گزارش تراکنش ها در آپدیت جدید اعمال میشه ( در آپدیت های HotFix که نسخه اسکریپت تغییر نمیکنه مورد جدیدی افزوده نمیشه فقط در صورتی که باگی وجود داشته باشه رفع میشه )
لینک > http://ziprl.ir/?p=3736 خراب شده ظاهرا
دمو هم داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dindarloo
درود
خدمت شما : http://megaplus.ir