دوستانی مثل شما لطف دارند و در حال ارسال اتک هستند
تا چند دقیقه دیگه بالا میاد و لطفا شات بزارید
- - - Updated - - -
واقعا که این انجمن داره به کجا میره.....
اتک دادن رو یک بچه هم بلد هستش!
http://up.vbiran.ir/uploads/20336151..._ir-attack.jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستانی مثل شما لطف دارند و در حال ارسال اتک هستند
تا چند دقیقه دیگه بالا میاد و لطفا شات بزارید
- - - Updated - - -
واقعا که این انجمن داره به کجا میره.....
اتک دادن رو یک بچه هم بلد هستش!
http://up.vbiran.ir/uploads/20336151..._ir-attack.jpg
به به جناب شایان عسگرپور هم ک همچنان اینجا تشریف دارن مشتاق دیدار
میگفتید گاوی گوسفندی مرغی چیزی میترکونیدیم ب افتخارتون!
بخرید بخرید ک خوب حالی بکاربراش میده خوب خوووووووووووب
خیلی مخلصیم :53:
- - - Updated - - -
شمال در خدمت هستیم دوست عزیز
اگر پولی خردیم خوشحال میشیم تشریف بیارید و در خدمتتون باشیم
مازندران سلمانشهر تازه آباد - کوچه سیاه پوش ، شهرک عسگرپور - پلاک 211 - واحد 4
- - - Updated - - -
تشکر از شما همکار خوبم :57::57::57:
دوریس وب سرویس با کیفیت و بسیار خوبی دارند امیدوارم پایدار بمونید با احترام
پورتش 1گیگه و پورت pttp جهت کاهش پینگ بازه؟
بنده همان حدود 6 سال پیش یک وب سایت روی سرور مجازی که نزد شما بود داشتم که هوا رفت بدون هیچ اطلاع قبلی تازه برندی جز وی پی اس فارس هم بود گمان کنم که بعد فهمیدم با وی پی اس فارس یکی هستید...
یک وب سایت ناقابل روش بود که اون زمان رنک 17000 جهان رو داشت و با لطف شما (مسئله هوا رفتن نبود چون بک آپ موجود بود) بحث دان تایم 2 ماهه و عدم پاسخگویی شفاف شما بود.
ارزش نسبی اون وب سایت بیش از 5K$ بود. و الان فکر کنم حدود 5 هزار تومن باشد. من دنبال خسارت نیستم اما.
اگر قصد دارید به کسب و کار هاست و سرور بپردازید قبل از هرچیز با روی گشاده و پیشه کردن شرمساری بابت رفتار ناپسند و زشتی که در گذشته داشتید وارد این بازار بشوید.
نخست رضایت مشتریان قبلی خود را جلب کنید و بعد کسب و کار جدید خود را به صورت حرفه ای آغاز کنید اگر از نظر سواد کمبود دارید نیرو استخدام کنید یا از مراجع حرفه ای کمک طلب کنید تا از تکرار مشکلات پیشگیری کنید. و مثل گذشته یک روز مشکلات فنی و یک روز مشکلات مالی یقه شما رو نگیرد.
اما اگر مسیری جز این را دنبال کنید روشن میشود شما همچنان مشغول همان کلاه برداری خودتان هستید. اگر خاطر داشته باشید که حتما دارید بنده دقیقا همان زمان هم عرض کردم چرا از شما شکایت رسمی خودم را پس گرفتم اما ... امیدوارم منو از این که پیگیر ماجرا نشدم پشیمان نکنید و ثابت کنید اون اتفاقی بوده که از سر کم سوادی شما در حوزه این کسب و کار (خصوصا بعد تجاریش) بوده است نه یک اقدام با هدف کلاه برداری.
شاید اون روزها من رو نمی شناختید، اما الان به قدر گوگل کردن همین نام M.Abooali حتما به سادگی متوجه خواهید شد که لازم هست حرف من را جدی بگیرید یا خیر.
در صورت تمایل در همین جا یا در تلگرام می توانید با بنده گفتگو کنید.
@Milad_Abooali