پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1
یک سرور با رم 1 مجددا خریداری شد
سرعت تحویل و سرعت سرور بسیار خوب و راضی کننده هست
پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kala110manager
یک سرور با رم 1 مجددا خریداری شد
سرعت تحویل و سرعت سرور بسیار خوب و راضی کننده هست
ممنون دوست عزیز نظر لطفا شماست
ولی برای تشکر بهتره که از دکمه تشکر استفاده کنید
یک vps میخوام برای انکود فایل (فیلم و ...) سیستم خیلی قوی هم نمی خوام دیگه کشورش زیاد برام فرقی نداره.
فقط تنها چیزی که میخوام اینه که فرکانس رم و Cpu وش محدود نشده باشه چون زیاد انکود دارم و نمی خوام با انکود یکی دوتا فایل VPS مسدود بشه.
حد اقل قیمتی که میشه چقدره اگه میشه چند تا آفر رو پیشنهاد بدید.
سایت ما تازه کار انکود اختصاصی رو میخواد شروع کنه ولی بعدا کارمون گسترش پیدا میکنه اگه قیمت ها خوب باشه و سرویس دهی خوب در آینده نچندان دور تعداد بیشتری سرویس میگیریم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad211
یک vps میخوام برای انکود فایل (فیلم و ...) سیستم خیلی قوی هم نمی خوام دیگه کشورش زیاد برام فرقی نداره.
فقط تنها چیزی که میخوام اینه که فرکانس رم و Cpu وش محدود نشده باشه چون زیاد انکود دارم و نمی خوام با انکود یکی دوتا فایل VPS مسدود بشه.
حد اقل قیمتی که میشه چقدره اگه میشه چند تا آفر رو پیشنهاد بدید.
سایت ما تازه کار انکود اختصاصی رو میخواد شروع کنه ولی بعدا کارمون گسترش پیدا میکنه اگه قیمت ها خوب باشه و سرویس دهی خوب در آینده نچندان دور تعداد بیشتری سرویس میگیریم.
با سلام میتونید از سایت ما لیست پنل های حرفه ای را ببینید
اختلاف قیمتش با پنل های معمولی فقط 5 تومان هست ولی از لحاظ سخت افزاری بسیار قدرمتمند هستند
رم پنل های حرفه ای ما ddr4 است
لیتک:http://www.berbidvps.ir/cart.php?gid=5
سلام
من همین الان سفارش دادم و منتظر دریافت vps هستم.
با تشکر
- - - Updated - - -
من سرورو توی مدت زمان کمی تحویل گرفتم و سرعت تحویل خوب بود!
سلام- 500 گیگ هارد یک هسته سی پی یو - یگ گیگ رم.
فقط برای بک اپ میخوام ازش استفاده کنم. اگه براتون انکان داره 25 تومن. سفارش بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Emi
سلام- 500 گیگ هارد یک هسته سی پی یو - یگ گیگ رم.
فقط برای بک اپ میخوام ازش استفاده کنم. اگه براتون انکان داره 25 تومن. سفارش بدم
با سلام 30 تومان تقدیم میشه
جهت خرید از سایت تیکت بزنید فاکتور کنم
شما اجازه نصب kloxo هم میدید ؟
دوستان خواهشا جواب تاپیک زیر رو هم بدید
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...17#post1406817
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
با سلام بله اجازه نصب کلکسو هم میدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
با سلام بله اجازه نصب کلکسو هم میدیم
نصب کنترل پنلهای کرک شده و اسکریپتهای نال شده چطور ؟