پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fadakweb
سلام
2 روز هست هزینه ارتقا 200 گیگ هارد و ارتقا رم پرداخت شده ولی هنوز سرور بنده همون سرور قبلی هست .
یاهو و تیکت سایت هم پاسخگو نیستید متاسفانه
لطفا پیگیری کنید
دوست عزیز 3راه پشتیبانی گذاشتیم
1- سایت
2- یاهو
-3 تلفن
و اینجا هیچگونه ساپورتی نداریم
از یکی از این 3راه پیپگیر باشید و کلا 24 ساعت هست منتظر هستید
موفق باشید
پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
سلام.لایسنس دایرکت ادمین هم میفروشین روی سرورها؟ قیمت؟
بروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
دوست عزیز 3راه پشتیبانی گذاشتیم
1- سایت
2- یاهو
-3 تلفن
و اینجا هیچگونه ساپورتی نداریم
از یکی از این 3راه پیپگیر باشید و کلا 24 ساعت هست منتظر هستید
موفق باشید
سلام
من از یاهو و تیکتینگ سایت اقدام کرده بودم ولی متاسفانه پاسخی دریافت نکردم درحالی که شما اینجا حضور داشتید به همین دلیل پیام دادم
به هرحال تشکر از سرور های خوبتون + مرسی بابت پیگیری سفارش بنده
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام.لایسنس دایرکت ادمین هم میفروشین روی سرورها؟ قیمت؟
بروز باشید
سلام
متاسفانه لایسنس فقط پلسک و سی پنل کار میکنیم
و معادل ریالی آن دریافت میکنیم
با سپاس
سلام ایا افر بجز این 3 کشور ارائه میدید مئلا هلند ؟ و اینکه اگه میشه لطفا ای پی از هر کشور رو برای من ارسال کنید که تست کنم برای پینگ همچنین میخواستم که سروری که سفارش میدهیم اصلا اورسل نشود ممنون منتظر جواب از سوی شما هستم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام ایا افر بجز این 3 کشور ارائه میدید مئلا هلند ؟ و اینکه اگه میشه لطفا ای پی از هر کشور رو برای من ارسال کنید که تست کنم برای پینگ همچنین میخواستم که سروری که سفارش میدهیم اصلا اورسل نشود ممنون منتظر جواب از سوی شما هستم .
سلام
همه سرور ها در واقع فرانسه هستند فقط لوکیشن ایپی ها فرق داره
5.196.80.174
بهترین کیفیت رو بین سرور های اس اس دی داریم و به شما پیشنهاد میکنیم
سلام دوست عزیز
وقتتون بخیر
من برای نصب نرم افزار وایبر مارکتینگ نیاز به سرور دارم
الته این نرم افزار به کیبورد و موس نیاز داره ( راهکاری در وی پی اس هست ؟ )
همچنین باید این گزینه در سرور بشه فعال کرد
32bit true color
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
medianet
سلام دوست عزیز
وقتتون بخیر
من برای نصب نرم افزار وایبر مارکتینگ نیاز به سرور دارم
الته این نرم افزار به کیبورد و موس نیاز داره ( راهکاری در وی پی اس هست ؟ )
همچنین باید این گزینه در سرور بشه فعال کرد
32bit true color
سلام
این گزینه تنظیمات رنگ فعال هست
مویس و کیبورد هم به صورت ریموت که به سرور وصل میشید میتونید استفاده کنید
سوال دیگری بود در خدمتم
سلام چند بار تماس گرفتم کسی جواب گو نبود من یک سرور 4 گیگ رم را میخواهم برای میزبانی همچنین میخواهم قیمت ثابت بمونه و اینکه ای پی اش از کانادا باشد و اینکه بعدا هم بتوانم ارتقا بدهیم ممنون میشوم اطلاع بدید که سفارش بدیم .
همچنین لینک رسمی روزنامه رسمی رو هم ارسال کنید چون من اسم شرکت و کد شرکت را سرچ کردم در روزنامه رسمی چیزی پیدا نکردم ممنون میشوم روشن سازی کنید .
- - - Updated - - -
یک سرور سفارش داده شد
شماره سفارش شما : 6082236465
ممنون میشوم ای پی رو بجز فرانسه بهم بدید مئلا اگه هلند دارید بدید یا کانادا ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام چند بار تماس گرفتم کسی جواب گو نبود من یک سرور 4 گیگ رم را میخواهم برای میزبانی همچنین میخواهم قیمت ثابت بمونه و اینکه ای پی اش از کانادا باشد و اینکه بعدا هم بتوانم ارتقا بدهیم ممنون میشوم اطلاع بدید که سفارش بدیم .
همچنین لینک رسمی روزنامه رسمی رو هم ارسال کنید چون من اسم شرکت و کد شرکت را سرچ کردم در روزنامه رسمی چیزی پیدا نکردم ممنون میشوم روشن سازی کنید .
- - - Updated - - -
یک سرور سفارش داده شد
شماره سفارش شما : 6082236465
ممنون میشوم ای پی رو بجز فرانسه بهم بدید مئلا اگه هلند دارید بدید یا کانادا ممنون.
سلام
امروز کمی دیرتر کارمون رو شروع کردیم ببخشید اگر پاسخ ندادیم
سامانه شناسه ملی اشخاص حقوقی کشور
از اینجا میتونید استعلام کنید
و براتون از انگلیس تقدیم میکنم
- - - Updated - - -
سرورتون تحویل داده شد با ایپی انگلستان
موفق باشید