پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ شروع قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆
امیدوارم بعضی از فروشنده ها ک ادعا خالی هستند هم از شما یاد بگیرن اخرین سرویس ک 2 روز پیش تهیه کردم متوجه شدم ک مس هاست های کلودتون شده تعجب کردم فک کردم سرویس رو اشتباهی بهم دادید بازم ازتون تشکر میکنم درضمن دوستان عزیز روی هاست ایشون کلود فلار داره ک سرعت لود رو بالا میبره البته مجموعه کامل کلود فلار حتی سکوریتیش و همچنین افزونه های زیادی برای سئو در سی پنل تا این ساعت ک 7 ماه میشه روی سرور های ایشون 5 سرویس دارم هیچ مشکلی نبوده کیفیت فرارتر از انتظار و همچنین پشتیبانی عالی حتی کاراهای ک اصن مربوط ب ایشون نمیشه رو بدون هیچ چشم داشتی برام اوکی کردن اینجا بی معرفتی میشه سکوت کنم برای شرکتتون ارزوی موفقیت دارم
پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ شروع قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆
** خبر مهم ** نصب کلود لینوکس در تمام پنل های ایران سرور
در تمام پنل های ایران سرور سیستم کلود لینوکس نصب شده است . از پنل ارزان تا پنل پر بازدید دارای سیستم کلود لینوکس میباشند .
این امکان جهت رفاه بیشتر حال مشتریان عزیز ایران سرور انجام شده است . با این امکان کاربران خود قادر خواهند بود نسخه php را تغییر دهند و تابع ها و مد های php رو تغییر بدهند و همینطور مصرف رم و پردازنده خود را مشاهده فرمایند .
امیدوار هستیم این امکان برای کاربران ایران سرور مفید واقع باشد .
با تشکر[/QUOTE]
سلام ارمین جون مبارک هم استانی من :X انشالاه موفق و ساله کم مشکلی را برات ارزو میکنم بریکلا ماشالاه پست ها را خوندم با دقت دیدم خیلی خوب زحمت میکشی برای کارت و مشتریات با تشکر .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
امیدوارم بعضی از فروشنده ها ک ادعا خالی هستند هم از شما یاد بگیرن اخرین سرویس ک 2 روز پیش تهیه کردم متوجه شدم ک مس هاست های کلودتون شده تعجب کردم فک کردم سرویس رو اشتباهی بهم دادید بازم ازتون تشکر میکنم درضمن دوستان عزیز روی هاست ایشون کلود فلار داره ک سرعت لود رو بالا میبره البته مجموعه کامل کلود فلار حتی سکوریتیش و همچنین افزونه های زیادی برای سئو در سی پنل تا این ساعت ک 7 ماه میشه روی سرور های ایشون 5 سرویس دارم هیچ مشکلی نبوده کیفیت فرارتر از انتظار و همچنین پشتیبانی عالی حتی کاراهای ک اصن مربوط ب ایشون نمیشه رو بدون هیچ چشم داشتی برام اوکی کردن اینجا بی معرفتی میشه سکوت کنم برای شرکتتون ارزوی موفقیت دارم
با درود و عرض ادب
از شما کاربر گرامی بینهایت ممنون هستم که نظرتون رو درباره تیم ایران سرور بیان فرودید .
امیدوارم رضایت شما از ما همیشگی و پایدار باشد و ما نیز در راه این امر میکوشیم .
با تشکر :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
** خبر مهم ** نصب کلود لینوکس در تمام پنل های ایران سرور
در تمام پنل های ایران سرور سیستم کلود لینوکس نصب شده است . از پنل ارزان تا پنل پر بازدید دارای سیستم کلود لینوکس میباشند .
این امکان جهت رفاه بیشتر حال مشتریان عزیز ایران سرور انجام شده است . با این امکان کاربران خود قادر خواهند بود نسخه php را تغییر دهند و تابع ها و مد های php رو تغییر بدهند و همینطور مصرف رم و پردازنده خود را مشاهده فرمایند .
امیدوار هستیم این امکان برای کاربران ایران سرور مفید واقع باشد .
با تشکر
سلام ارمین جون مبارک هم استانی من :x انشالاه موفق و ساله کم مشکلی را برات ارزو میکنم بریکلا ماشالاه پست ها را خوندم با دقت دیدم خیلی خوب زحمت میکشی برای کارت و مشتریات با تشکر .
با درود و احترام
ممنون هستم از شما خانم صیفی . همچنین شما دوست عزیز .
امیدوارم پیشرفت روز افزون در کارهای خودتون رو شاهد باشید .
با تشکر :53:
سلام تیکت دادیم 1 روز گذشته اما هنوز جوابی ندادید شاید بخاطر تعطیلی امروزه ! بدجور کارم گیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
سلام تیکت دادیم 1 روز گذشته اما هنوز جوابی ندادید شاید بخاطر تعطیلی امروزه ! بدجور کارم گیره
با عرض درود و احترام
بله ، به دلیل تعطیلات تیکت ها کمی با تاخیر پاسخ داده شدند .
در صورتی که مشکل واجب و امری مهم دارید در هر زمان میتوانید با شماره های شرکت تماس بگیرید بنده و همکارانم در خدمت شما هستیم
موفق باشید .
میزان منابع هاست پربازدید کلود شامل سی پی یو اختصاصی رم اختصاصی ep و p رو لطفا عنوان کنید
و سوال بنده اینه در پستی پرسش شد که منابع هاستهای پربازدید یکی هست و شما پاسخ دادید بله و در فضا متفاوت هستند حال روزی صحبتم به این هست ایا یکی دو تا سه گیگ فضا بدون ارتقا موارد و منابع اینقدر هزینه دارد؟
افزایش هزینه فوق العاده بالا میره با توجه به مثلا فقط دو گیگ فضا چند ده هزار تومان هزینه افزایش پیدا میکنه مثلا هایت 3 گیگ و 5 گیگ تقریبا قیمت برای دو گیگ دو برابر هست و 42 تومان اضافه میشه
این اصلا منطقی نیست چون بنده میتونم دو هاست 3 گیگ با این هزینه گرفته و مثلا ساب دامین یا عکس رو در پلن جدا قرار داده و از منایه بیشتری برخوردار شوم یا حتی میتونم درخاوست ادغام و جمع منابه دو هاست بدم
بنظر من اگر با توجه به پاسخ شما که فقط فضای هاست زیاد میشه و اینگونه باشه قیمتها به هیچ عنوان منطقی نیست
با تشکر
فقط لطفا پرسش دوم بنده باعث نشه پرسش مهمتر اول که میزان منابع پلنهای پربازدید دقیق با اعداد و ارقام داده بشه
سی پی یو مجموع چند مگا هرتز
رم چند گیگ
ep
p
و برای پلن 2 گیگ مثلا چقدره؟ (هر چند با توجه به توضیحات در کلیه پلنهای پربازدید منابع یکسانه جز فضا )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadrafilm
میزان منابع هاست پربازدید کلود شامل سی پی یو اختصاصی رم اختصاصی ep و p رو لطفا عنوان کنید
و سوال بنده اینه در پستی پرسش شد که منابع هاستهای پربازدید یکی هست و شما پاسخ دادید بله و در فضا متفاوت هستند حال روزی صحبتم به این هست ایا یکی دو تا سه گیگ فضا بدون ارتقا موارد و منابع اینقدر هزینه دارد؟
افزایش هزینه فوق العاده بالا میره با توجه به مثلا فقط دو گیگ فضا چند ده هزار تومان هزینه افزایش پیدا میکنه مثلا هایت 3 گیگ و 5 گیگ تقریبا قیمت برای دو گیگ دو برابر هست و 42 تومان اضافه میشه
این اصلا منطقی نیست چون بنده میتونم دو هاست 3 گیگ با این هزینه گرفته و مثلا ساب دامین یا عکس رو در پلن جدا قرار داده و از منایه بیشتری برخوردار شوم یا حتی میتونم درخاوست ادغام و جمع منابه دو هاست بدم
بنظر من اگر با توجه به پاسخ شما که فقط فضای هاست زیاد میشه و اینگونه باشه قیمتها به هیچ عنوان منطقی نیست
با تشکر
فقط لطفا پرسش دوم بنده باعث نشه پرسش مهمتر اول که میزان منابع پلنهای پربازدید دقیق با اعداد و ارقام داده بشه
سی پی یو مجموع چند مگا هرتز
رم چند گیگ
ep
p
و برای پلن 2 گیگ مثلا چقدره؟ (هر چند با توجه به توضیحات در کلیه پلنهای پربازدید منابع یکسانه جز فضا )
با عرض درود و احترام
دوست عزیز احتمالا شما اشتباه متوجه شدید و یا ما اشتباه بیان کردیم . لطفا در پیغام خصوصی خدمت بنده بفرمایید در مورد کدام عرایض بنده صحبت میکنید ؟ تا در صورتی که اشتباهی وجود دارد اصلاح شود
به این صورت نمیباشد ، در سرور پر بازدید با توجه به فضا میزان رم و پردازنده نیز اضافه خواهد شد . به هر مقدار فضا ، به همان مقدار رم تعلق میگیرد ، پردازنده پلان اول و دوم 1 هسته ، پلان سوم و چهارم 2 هسته ، پلان پنجم و ششم 4 هسته میباشد .
در خدمت شما دوست گرامی هستیم .
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با سلام و عرض ادب
پنل های پر بازدید به غیر از فضا فرق دیگه ای با هم ندارند دوست گرامی .
در خدمت شما هستیم :53:
مورد که گفتم و شما جواب دادین این بوده که گفتین به غیر از فضا هیچ تفاوتی ندارن
حال در مورد پرسش بالا اگر لطف کنید دقیق تمام موارد رو پاسخ دهید متشکر میشم و فقط کور سی پی یو گفتین
رم سرویس 2 گیگ و 3 گیگ رو لطف کنید بگین و همینطور مجموع سی پی یو برای پلان دو گیگ و سه گیگ چند گیگاهرتز هست
ep هم بفرمایید رو چنده و i/o و پروسس هم عنوان کنید.
بنده الان حدود 4 گیگاهرتز سی پی یو لازم دارم حدود 2 تا 3 گیگ رم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadrafilm
مورد که گفتم و شما جواب دادین این بوده که گفتین به غیر از فضا هیچ تفاوتی ندارن
حال در مورد پرسش بالا اگر لطف کنید دقیق تمام موارد رو پاسخ دهید متشکر میشم و فقط کور سی پی یو گفتین
رم سرویس 2 گیگ و 3 گیگ رو لطف کنید بگین و همینطور مجموع سی پی یو برای پلان دو گیگ و سه گیگ چند گیگاهرتز هست
ep هم بفرمایید رو چنده و i/o و پروسس هم عنوان کنید.
بنده الان حدود 4 گیگاهرتز سی پی یو لازم دارم حدود 2 تا 3 گیگ رم
خیر دوست عزیز این مورد برای پلان های پر بازدید نیست !
عرض کردم خدمت شما به میزان فضا پلان ، رم نیز تعلق میگیرد . برای مثال پلان 2 گیگ حجم ، 2 گیگ رم نیز دارد .
پردازنده 4 گیگاهرتزی نیاز دارید ؟ استفاده تون به صورت دائم هستش ؟
در صورتی که به صورت دائم قصد استفاده 4 گیگاهرتز پردازنده رو دارید باید پلان gvh-5 رو انتخاب کنید . در غیر این صورت میزبانی همچین مصرفی در پلان های پایین تر امکان پذیر نیست .
I/O این پلان 5120 kb میباشد . Entry Processes نیز 700 میباشد
من از ایشون سرویس تهیه کردم
تا الان دارن پیگیری کارم رو میکنند برای انتقال .
پشتیبانی خوبی دارند.