اقا مراحل پیگیری از مراجع قانئنی رو بگین منم میخوام شکایت کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا مراحل پیگیری از مراجع قانئنی رو بگین منم میخوام شکایت کنم
درود مزاچعه به پلیس فتای استان
کنید و ازشون راهنماایی بگیرید
بنده یه شکایت نامه باز کردم علیه ایشون ولی دوستان دست به کاری نشدن و حالو روزمون این شد
در ضمن برای مدارک کامل تر بنده در خدمت تمامی دوستان هستم
چند مورد از دروغ های ایشان
: به بنده گفتن علیرضا اسدی هستن که در کارت به کارت کردن وجه معلوم شد همونیه که میلیون ها تومان سری قبل ***ید رفت
این عک سرور رو هم فتو شاپ کردن 6 هسته سی پی یو داره کل سرور
پورت سرورشونم بیشتر 20 مگابایت بر ثانیه نمی کشه و اسکرین شات رو هم از تایپیک دوستان برداشتن
توانایی دادن کامل پول سرور اختصاصی رو ندااشتن و از روی بی علمی دست به شروع فروش سرو مجازی کردن
اون جواد دانشور هم خود علی اسدی هست
اگر به مخابرات مراجعه کنم آبروی ایشون رو کامل از بین خواهم برد و تا آخر عمرشون می رن زندان
دوستانی هم که از قبل از ایشون شکایت دارن سریع اقدام کنند تا ایشون رو به جزا اعمالشون برسونیم
آها راستی ایشون در صفا شهر زندگی می کنند آدرس دقیق اون خراب شده هم به زودی اینجا قرار می دم
در رابطه با مسیله ی اصلی سرور هاشونم
سرور اختصاصی اصلیشون رو به امید خدا می خرم مشتریان هم می تونن پیش ما میزبانی بشن
با چناب افشار صحبت می کنیم ببینیم موضوع از چه قرار
ایشون یه سایت پنل پیامکی به نام پارس پردازان دارن
من رفتم دنبال اطلاعاتشون و اطلاعات کاملی به دست اوردم به زودی در فروم آپلود می شه
می خواستم خیلی وقت پیش ها به جناب مهرانفر (Mr.Te0(
گزارش کنم گفتم خدا رو خوش نمیاد ولی
صبرم رو به لب رساندن
مدارکی هم که ادعای من رو در برابر بدیهی ایشون ثابت می کنه موجود هست
راستی ایشون بهتره همون مرغ داریشون رو بکنن
از دوستانی هم که در رابطه ی با من فکر اشتباه می کنن
دیتیلز آیپی من همه چیز رو معلوم می کنه و بنده هیچ ترسی از هیچ کسی ندارم راستی این یه مورد رو هم در نظر بگیرید
که دوستان اگر به صورت حضوری می خوان برن با بنده می تونن برن من از مرکز کشور راه میوفتم به سمتشون .
تا برم ببینم این همه می گن صفا شهر صفا شهر کدوم خراب شده ای هست که یه موش آدم شیاد مثله ایشون بیرون داده
البته بنده انقدر پروژه اونجا گرفتم و زندگی کردم و بیشتر مردمشون رو آشنایی دارم ولی اینقدر پر رو ندیده بودم
هر ادعایی کردن زود قضاوت نکنید ایشون هیچ مدرکی ندارن
درود جالب شد
اسم کوچیک ایشون چی هست؟
فکر کنم این اسدی که توی سرور گیت هست هم همین اسدی باشه که کلاه برداری کرد
دوستان پیگیر پرونده بشید دست همه رو بشه
خیلی عالی می شه 4 5 نفر که حذف شن بقیه حساب کار دستشون میاد
کاربران عزیز یوزر ایشون آخرین بار 11 جولای فعالیت داشته است ، با احتساب این که ممکن است مشکلی براشون پیش آمده باشد حداقل چند روزی باید منتظر ماند تا شاید پاسخی مناسب برای این موارد مطرح شده داشته باشند.
در غیر اینصورت اکانت ایشان مسدود و از فعالیت مجدد در انجمن جلوگیری خواهد شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/118...ml#post1135838