پاسخ : بهترین آنتی ویروس؟
بنده به دوستان پیشنهاد میکنم حتما ترند میکرو رو امتحان بکنند . شاید به گوش شما آشنا نیست ولی یکی از بزرگترین شرکت های فعال در دنیا است و ما در تمامی سیستم های خودمون از اون استفاده میکنیم . راضی هستیم و البته ، تمامی کاربر هایی که به صورت رایگان و یا با پرداخت هزینه تحویل گرفته اند نیز اعلام رضایت کردند و هیچ مشکلی گزارش نشده .
به نظر منم اوست خیلی خوبه راحته سریع هم هست
درود
بله دوستان نظر و تجربه شخصیشونو میگن که خیلی هم محترمه یا چیزی رو که خودشون میفروشن.ولی فکر کنم بد نباشه به آخرین آماری که سایت معتبر av-test.org داده هم یه نگاهی بندازین وافعا راهگشاست:
برای استفاده روی pc البته خودتون ویندوزتونو انتخاب کنید:
Test antivirus software for Windows 7 - August 2014 | AV-TEST
برای استفاده روی سرور و شرکت:
Test antivirus software for Windows 7 - August 2014 | AV-TEST
- - - Updated - - -
اینم برای گوشیهای اندروید:
http://www.av-test.org/en/antivirus/...vices/android/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Meistero
انشا الله سو تفاهمی نشه . بنده به نظر شخصی خودم با تجربه ها ی شخصی گفتم وگرنه به عنوان پارسکیور ما اکثر برند هایی که در این تاپیک ذکر شده رو به فروش میرسونیم . فقط یک برند و اون هم ترند میکرو نمیباشد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
انشا الله سو تفاهمی نشه . بنده به نظر شخصی خودم با تجربه ها ی شخصی گفتم وگرنه به عنوان پارسکیور ما اکثر برند هایی که در این تاپیک ذکر شده رو به فروش میرسونیم . فقط یک برند و اون هم ترند میکرو نمیباشد .
منظورم شما نبودید!....اگر صفحه های گذشته رو مرور میکردین میدیدین چطور " یک نفر " همه آنتی ویروسها رو مردود میدونه و فقط اونیهایی که میفروشه رو درست میدونه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
بنده به دوستان پیشنهاد میکنم حتما ترند میکرو رو امتحان بکنند . شاید به گوش شما آشنا نیست ولی یکی از بزرگترین شرکت های فعال در دنیا است و ما در تمامی سیستم های خودمون از اون استفاده میکنیم . راضی هستیم و البته ، تمامی کاربر هایی که به صورت رایگان و یا با پرداخت هزینه تحویل گرفته اند نیز اعلام رضایت کردند و هیچ مشکلی گزارش نشده .
ترندمیکرو ؟ رایگان ؟ :64:
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iroooni.com
به نظر منم اوست خیلی خوبه راحته سریع هم هست
آوست نه آپدیت میشه نه رجیستر !!! خوبی شما ؟ بعدش شما ی غول امنیتی مثل ترند میکرو رو ول میکنی میری دنبال آوست ؟!!! شوخی میکنین ؟
- - - Updated - - -
خرید نسخه های اصلی و معتبر آنتی ویروس ها ( پلیس فتا )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsafari
بله . برای معرفی ترند میکرو در همین انجمن تعدادی رایسنس رایگان ارائه کردیم . البته به زودی یک کمپین بزرگ جدید برای این برند و سایر برند ها در نظر گرفته خواهد شد که در همین انجمن اعلام خواهد شد .
با این که تاپیک بالا آوردید! اما خوبه بدونید چندین ساله که بیت دیفندر براساس بررسی ها بهترین شناخته میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
کسپر اسکی
کسپرسکی فقط ی شرکت خبری و تبلیغاتی هستش که نوع فعالیتش و کلاهبرداری هاش باعث شده صدها نمایندش باهاش قطع ارتباط کنن و دهها کارمند و مدیر ارشدش استعفاء بدن .
مروری بر اخبار و فعالیتهای شرکت روسی کسپرسکی
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hrv
با این که تاپیک بالا آوردید! اما خوبه بدونید چندین ساله که بیت دیفندر براساس بررسی ها بهترین شناخته میشه
خوب از این سایتهای تست خیلی زیاده . اعتماد و اعتباری بهشون نیست .
ی شرکت بزرگ فناوری اسم ببر که با بیت دفندر قرارداد داشته باشه یا تکنولوژی بیت دفندر استفاده کنه .:105: نگرد نیست .