پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان + تسویه حساب آنی !
سلام
نقل قول:
تسویه حساب در 2 درگاه اختصاصی به صورت کاملا آنی و سیستمی میباشد همچنین کارمزد با توجه به حجم تراکنش های کاربر و سیاست کاری شرکت بین 0.5 تا 1 درصد خواهد بود.
1 مثلا من 50 هزار تومان پرداخت میکنم بعد همون موقع تسویه حساب میشه؟ ( دقیقا همون موقع یا مثلا چند ساعت بعد ؟ )
2 تسویه حساب انی از طریق پایا ( بدون کارمزذ ) انجام میشه یا از طریق شتاب ؟
پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان + تسویه حساب آنی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad.2016
سلام
1 مثلا من 50 هزار تومان پرداخت میکنم بعد همون موقع تسویه حساب میشه؟ ( دقیقا همون موقع یا مثلا چند ساعت بعد ؟ )
2 تسویه حساب انی از طریق پایا ( بدون کارمزذ ) انجام میشه یا از طریق شتاب ؟
درود
پس از ثبت درخواست تسویه حساب شما وجه به صورت آنی به حسابتان واریز میگردد
درخواست های پایا با تاخیر چند ساعته از طرف بانک انجام میشود.
اگر انتقال از طریق شتاب را انتخاب نمایید وجه بلافاصله در حسابتان قابل مشاهده و دریافت میباشد.
ایا افزونه وردپرس هم موجود هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad.2016
خیر
به زودی نوشته خواهد شد.
با سپاس
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid.Agl
ممنونم جناب شیخله، راستش بنده دقیقا همین کار رو می کنم، اما با این حال همچنان در برگشت و در verify.php خطای invalid payment می گیرم، با اینکه پرداخت رو کامل انجام می دم و مبلغ هم از حساب کم می شه (که البته به خاطره عدم موفقیت در verify از سمت بانک برگشت می خوره).
با سلام و با اجازه از رضا جون :x
این فایل رو دریافت کنید سالم و تست شده هست
نیازی نداره به دیتابیس البته بهتره تو دیتابیس ذخیره کنید .
تو نمونه کد زیر من از رندم برای ساخت فاکتور استفاده کردم ولی شما به هیچ وجه از رندم استفاده نکنید چون اگه تو رندوم تکراری بیاد داستان میشه :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad.2016
با سلام شما نیاز به کدوم پلاگین وردپرس دارین ؟
آسان پرداخت یا edd
در حال حاظر از درگاه اختصاصی سیباپال برای 2 سایت استفاده میکنیم.
فعال سازی سریع انجام شد و همینطور نرخ کارمزد در مقابل دیگر سرویس دهنده ها مناسب تر هست.
با آرزوی موفقیت و کامیابی اعضا سیباپال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
| KVM - SERVER |
در حال حاظر از درگاه اختصاصی سیباپال برای 2 سایت استفاده میکنیم.
فعال سازی سریع انجام شد و همینطور نرخ کارمزد در مقابل دیگر سرویس دهنده ها مناسب تر هست.
با آرزوی موفقیت و کامیابی اعضا سیباپال
با سلام
از لطف شما متشکریم
ترمینال اتصال درگاه اختصاصی فن آوا تا صبح توسط همکاران بنده برای کاربران ارسال میشود.
سلام
درگاه اختصاصی بانک دیگه به غیر از بانک سامان و فن آوا هنوز آماده نشده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
سلام
درگاه اختصاصی بانک دیگه به غیر از بانک سامان و فن آوا هنوز آماده نشده؟
درود
در حال حاضر فقط از این 2 psp ارائه میشود
با سپاس