پاسخ : 〈فروش سرور با کیفیت از دیتاسنتر ovh 〉
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
storage
سرور تهیه می کنید مفت تومان توقع بهترین سرویس دارید؟!
مفت ؟؟
کمی دقت کنید ! این قیمت ها قدیمی هستن و تاپیک جدیدشون لینکش در امضاشون هست ! در ضمن بنده از این سرویس ها استفاده نکردم و منابع بالاتری رو ازشون تحویل گرفتم
هی اومدم چیزی نگم نشد . . .
یه مدت پیش ایشون یک سرور آمریکا از بنده تهیه کردن شروع کردن به فروش سرور مجازی ازش بعد موقع تمدید سرور سایت ما بسته بود ایشون پیگیری نکردند در صورتی که همه ی سرور های دیگران تمدید شد چون پیگیر بودند سرور ایشون ترمینیت شد!
سرور به نام بنده بود و همچنین هو ایز ای پی ها تو رایپ من بود و به اسم من
من موندمو کلی مشتری ایشون که فکر میکردن با من شریکه این بنده خدا که ما نفهمیدیم اسمش چیه ستایش ، وفائی یا . . چون اسم کلاینتش یه چیز بود اینجا یه چیز بود ، خودش یاهو یه چیز بود ! بعد یه مشتری کشتی رانی داشتند که سر بی دقتی ایشون و پیگیر نبودنشون اطلاعاتشون نابود شده بود که از من شکایت کرده بود که بعد کلی داستان فهمید چیه تا دو روز عذر میخواست از من و کلی قضیه دیگه . . بعد دو روز بعد دیدم ایشون اومده تاپیک فروش جدید زده
:-|
ایشون بر خلاف آسمون ریسمون قلمبه هایی که برای مشتری میبافه و درشت درشت صحبت میکنه ، برای مشتریش ارزش قائل نیست و فقط ظاهر قضیست!
با سلام
دوستان اگر شماره چیزی از ایشون دارن باهاشون تماس بگیرن لطفا!
متاسفانه اطلاعات زیادی که براشون به دلار هزینه کردم در سرور نگه داشته ام چیزی حدود 950 فایل (120گیگابایت)که جمع اوریش هم دو ماه طول کشیده اگر بپره که دیگه...........
بازم امیدوارم حل بشه مشکلات..........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nicdata
مفت ؟؟
کمی دقت کنید ! این قیمت ها قدیمی هستن و تاپیک جدیدشون لینکش در امضاشون هست ! در ضمن بنده از این سرویس ها استفاده نکردم و منابع بالاتری رو ازشون تحویل گرفتم
جسارت نشه. تاپیک دیگشونم همچین قیمتش بالا نیست :)
مثلا رم 1
2500 تومان گرانتر از تاپیک فعلی هست.
شما گرفتید همه نگرفتن که هزینه سرور در بیاد :)
انشالله مشکل این همکار عزیز حل بشه.
با تشکر
تعداد فروشنده ها سرور از ovh محدود است ای پی قرار بدین شاید رابط مالی پاسخگو باشد مشکل از تمدید است یا خیر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
storage
تعداد فروشنده ها سرور از ovh محدود است ای پی قرار بدین شاید رابط مالی پاسخگو باشد مشکل از تمدید است یا خیر.
192.95.48.84
ایشون از همکاران خوب ما هستند.
مطمئنن مشکلی هم باشد ، پیگیری خواهند نمود.
انشالله هر چه زودتر مشکلشون رفع شود و به فعالیتشون ادامه دهند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
هی اومدم چیزی نگم نشد . . .
یه مدت پیش ایشون یک سرور آمریکا از بنده تهیه کردن شروع کردن به فروش سرور مجازی ازش بعد موقع تمدید سرور سایت ما بسته بود ایشون پیگیری نکردند در صورتی که همه ی سرور های دیگران تمدید شد چون پیگیر بودند سرور ایشون ترمینیت شد!
سرور به نام بنده بود و همچنین هو ایز ای پی ها تو رایپ من بود و به اسم من
من موندمو کلی مشتری ایشون که فکر میکردن با من شریکه این بنده خدا که ما نفهمیدیم اسمش چیه ستایش ، وفائی یا . . چون اسم کلاینتش یه چیز بود اینجا یه چیز بود ، خودش یاهو یه چیز بود ! بعد یه مشتری کشتی رانی داشتند که سر بی دقتی ایشون و پیگیر نبودنشون اطلاعاتشون نابود شده بود که از من شکایت کرده بود که بعد کلی داستان فهمید چیه تا دو روز عذر میخواست از من و کلی قضیه دیگه . . بعد دو روز بعد دیدم ایشون اومده تاپیک فروش جدید زده
:-|
ایشون بر خلاف آسمون ریسمون قلمبه هایی که برای مشتری میبافه و درشت درشت صحبت میکنه ، برای مشتریش ارزش قائل نیست و فقط ظاهر قضیست!
نیما وفایی هستند
انشااله که مشکل رفع خواهد شد-علاقه شدید دیتاسنتر ovh به ایرانیها در طول چند سال گذشته ثابت شده و با تمام توان چندین و چند بار از خجالت ایرانیها و اطلاعاتشون در اومدن اما واقعا جای سوال هست که چرا با این وجود هنوز برخی علاقه به سرویسهای ovh دارند
انشااله که مشکلی ایشون هم رفع خواهد شد و پاسخ گوی کاربران خواهند بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
علاقه شدید دیتاسنتر ovh به ایرانیها در طول چند سال گذشته ثابت شده و با تمام توان چندین و چند بار از خجالت ایرانیها و اطلاعاتشون در اومدن اما واقعا جای سوال هست که چرا با این وجود هنوز برخی علاقه به سرویسهای ovh دارند
چقدر راحت همه چی رو میندازید گردن دیتاسنتر !! :71:
چرا ب خاطر یک شخص ک اصلا معلوم نیست کجاست ، باید دور یک دیتاسنتر بین المللی رو خط کشید ؟ :39: