پاسخ : Re: █ سرور مجازی با منابع اختصاصی و کیفیت تضمین شده █ [ پشتیبانی نرم افزاری ] [ کانفیگ رایگان ] [ پهناباند نامحدود ] ◄ مـیـهـن وی دی اس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alexis
خواهش میکنم
من در حال حاضر یه vps با رم 1 دارم که تا فردا اعتبار داره، ولی زیاد از کیفیتش راضی نیستم و تو این یه ماه خیلی اذیت کرد
به همین جهت سرور تست میخواستم، تا از کیفیت سرورتون مطمئن بشم
به هر حال ممنون
با پشتیبانی یاهو یا با ارسال تیکت به بخش فروش در ارتباط باشید برای تست . اما همانطور که خودتون میگید "تست" نه کار دیگر !
+ همچنین کار هایی که میخوائید انجام بدید یا به اصطلاح تست هایی که میخوایید انحام بدید رو با پشتیبانی در ارتباط بگذارین .
موفق و پیروز
پاسخ : █ سرور مجازی با منابع اختصاصی و کیفیت تضمین شده █ [ پشتیبانی نرم افزاری ] [ کانفیگ رایگان ] [ پهناباند نامحدود ] ◄ مـیـهـن وی دی اســ
فروش سرور مجازی همچنان ادامه دارد .
پاسخ : █ سرور مجازی با منابع اختصاصی و کیفیت تضمین شده █ [ پشتیبانی نرم افزاری ] [ کانفیگ رایگان ] [ پهناباند نامحدود ] ◄ مـیـهـن وی دی اســ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ramtin140
سلام سرور 1گیگ موجود هست؟
آپتایم بسیار مهم هست
بله سرور های قدرتمند انگلیس موجود اند و پس از تکمیل شدن ظرفیت سریع سرور های قبل ، سرور های جدید اضافه شدند که موجودی داریم در حال حاضر
آپتایم 99.99 % حتی 1 ری استارت هم نخورده سرور اصلی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa74
سرور های عالی هستن من همین الان دارم از کیشون استفاده میکنم واقعا تائید میکنم قیمتشون نسبت به کیفیت هیچه !:53:
با تشکر
ادمین
فان پلاس
لطف دارید .
بزودی تغییرات و تحولاتی انجام خواهیم داد که موجب آسایش هرچه بیشتر کاربران خواهد شد .
با احترام
:53:
درود ؛
قرار بر این بود که داخل تاپیک حامع فروش میهن وی دی اس ، آفر های زیبایی بگذاریم :D
آفر جدید به شرح زیر است ، برای سرور های 1024 یا پلان VDS 3
برای خرید و مشاوره با آیدی یاهو در تماس باشید
Yahoo : mihanvds [at] yahoo [dot] com
==================
Server INFO
RAM = 1024 MB DDR3 ECC DEDICATED
CPU = E3-1230/E3-1240v2/E3-1230v2 1200MHZ @ 2 Core
HARD : SSD OR SATA 7200 RPM --> 50 GB
Port Speed = 120 MB/s by IDM
DC : Redstation
Price = 17.000 T
__________________________________________________ ___________
تجربه میزبانی شریرین ؛ میهن وی دی اســ
Be3t 4 YoU
سفارش پلن vds3 دادم. سرور در کوتاه ترین زمان تحویل داده شد ( کمتر از 10 دقیقه). به بهترین شکل ممکن هم با من همکاری کردن و اجازه دادن از طریق کنسول os رو نصب کنم. سرعت سرور هم خیلی خیلی خوبه .
واقعا ممنونم ازشون.
فروش سرور 1024 با قیمت 17.000 تومان ادامه دارد ... ~
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vanish
چقدر طول میکشه که سرور رو تحویل بدین؟
باسلام و احترام
تحویل بین 10 دقیقه تا 12 ساعت است .
امکان استفاده از هارد ssd به چه صورته؟ یعنی میشه همه رو ssd گرفت به جای ساتا ولی مقدارش کمتر باشه؟