یک سوال داشتم !
اگه من پسوردمو فراموش کنم از کجا میتونم مجدد پسوردمو بر گردونم ؟!
من توی phpmyadmin گشتم اما یوزرمو پیدا نکردم !!
نمایش نسخه قابل چاپ
یک سوال داشتم !
اگه من پسوردمو فراموش کنم از کجا میتونم مجدد پسوردمو بر گردونم ؟!
من توی phpmyadmin گشتم اما یوزرمو پیدا نکردم !!
درود خسته نباشید
freer رو به هاست دیگه منقل کردم (فایل ها رو کپی کردم و تو فایل configuration.php اطلاعات دیتابیس رو ویرایش کردم)
افزونه ایمیل محصول هم دارم و لی یه مشکلی پیش اومده هر کسی خرید میکنه ایمیل نمیره واسش
ول واسه من یه ایمیل میاد از Mail Delivery System <Mailer-Daemon@cp10.hostingam.com>; به صورت زیر:
This message was created automatically by mail delivery software.
A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
email kharidar
SMTP error from remote mail server after end of data:
host mta6.am0.yahoodns.net [66.196.118.34]: 554 5.7.9 Message not accepted for policy reasons. See http://postmaster.yahoo.com/errors/postmaster-28.html
------ This is a copy of the message, including all the headers. ------
Return-path: <emailkhodam@yahoo.com>
Received: from behnetha by cp10.abtinweb.com with local (Exim 4.84)
(envelope-from <emailkhodam@yahoo.com>)
id 1YIjpa-000Fu7-JL
for email kharidar; Tue, 03 Feb 2015 23:42:18 +0330
To: "email kharidar" <email kharidar>
Subject: =?UTF-8?B?2KfYt9mE2KfYudin2Kog2LPYsdmI24zYsyDYrtix24zYr9 in2LHbjCDYtNiv?= =?UTF-8?B?2Ycg2YHbjNmE2KrYsSDYtNqp2YYg2LTZhdin?=
X-PHP-Script: mybehnet.tk/callback.php for 31.58.35.225
Date: Tue, 3 Feb 2015 20:12:18 +0000
From: =?UTF-8?B?2KjZh9iq2LHbjNmGINmG2Ko=?= <email khodam@yahoo.com>
Reply-to: =?UTF-8?B?2KjZh9iq2LHbjNmGINmG2Ko=?= <email khodam@yahoo.com>
Message-ID: <3cbce1b471e9a0a5349863af5b3060d3@adres sitam.com>
X-Priority: 3
X-Mailer: PHPMailer 5.1 (phpmailer.worxware.com)
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="b1_3cbce1b471e9a0a5349863af5b3060d3"
--b1_3cbce1b471e9a0a5349863af5b3060d3
Content-Type: text/plain; charset = "UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
To view the message, please use an HTML compatible email viewer!
--b1_3cbce1b471e9a0a5349863af5b3060d3
Content-Type: text/html; charset = "UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
<table style="margin-left:auto; margin-right:auto; width:80%; border:0px;">
<tr>
<td style="background-color:#3a3a3a; padding:5px; direction:rtl; text-align:right; font-size: 12px; font-family:tahoma; font-weight:bold; color:#E0E0E0">بهترین نت</td>
</tr>
<tr>
<td style="background-color:#f5f5f5; padding:25px; border: 1px solid #c6c6c6; direction:rtl; text-align:right; font-size: 12px; font-family:tahoma; color:#3a3a3a"><table style="margin-left:auto; margin-right:auto; width:90%;"><tr><td width="25%" style="background:#CCCCCC; padding:5px 0; text-align:center; font-family:tahoma; font-size:12px; font-weight:bold;">نوع</td><td width="25%" style="background:#CCCCCC; text-align:center; font-family:tahoma; font-size:12px; font-weight:bold;">یوزر :</td><td width="25%" style="background:#CCCCCC; text-align:center; font-family:tahoma; font-size:12px; font-weight:bold;">پسوورد :</td></tr><tr><td style="text-align:center; font-family:tahoma; font-size:12px;">1 ماهه</td><td style="text-align:center; font-family:tahoma; font-size:12px;">sdvsvsvsv</td><td style="text-align:center; font-family:tahoma; font-size:12px;">5977</td></tr></table><div style="margin-left:auto; margin-right:auto; width:90%; padding:15px 0 0">sdvsvsdv<br />
svsdvsvsvsvsvsdds
</tr>
<tr>
<td style="background-color:#3a3a3a; padding:5px; direction:rtl; text-align:right; font-size: 10px; font-family:tahoma; color:#E0E0E0">آدرس جدید http://wsvsvsvsdvsdv | آدرس بعدیhttpsvdsvsvsv</td>
</tr>
</table>
مشکل کجاست دوستان !
دوستان سایت فریر بسته شده باز نمیشه میخواستم دانلود کنم یکچیزی رو چک کنم متصفانه باز نمیشه سایتش 2روزه میشه فایل index.php فریر رو برام بفرستید چند خط کدش را لازم دارم با ماله خودم مقایسه کنم ؟
باسلام
چطوری میشه داخل صفحه اول سایتم در فریر یک یا چند تب ایجاد کنم که با زدن این تبها محتویات سایت
اطلاعات جدید باشه
باتشکر
سلام.
میخواستم بدونم نسخه جدید فریر دیگه شل نداره؟
البته فایل زیر رو نداره :
smarty_internal_smartytemplater.php
اگه یکی از دوستان فایل قدیمیشو داره (1.56 یا 1.57) که شل هم داشت بزاره تا با این فایل جدید مقایسه کنیم ببینیم نویسنده محترم فریر یه شل دیگه تازگیا نزاشته باشه توش.
می خوام وارد پنل مدیریت شم می گه:نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است.
100بار هم نصب کردم و هی دیتابیس جدید ساختم بازم همینو می گه!!
مشکل چیه؟؟؟؟
یه کم سرچ کنید قبلا گفتم http://www.webhostingtalk.ir/f42/81445/
برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید
827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b
وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده
1 سوال فنی
چرا وقتی 2 بار روی دکمه پرداخت کلیک میکنیم و پرداخت میکنیم پول حساب ما میاد اما سرویس را تحویل نمیده چون که 2بار روش کلیک روی دکمه پرداخت شده
اما 1 بار که کلیک میشه روی دکمه پرداخت تکمیل میشه تحویل میده منظورم اینه که میشه این مشکلی که داره حتا کاربر اگر 2بار هم روش اشتباهی کلیک کرد بهش سرویس را تحویل بده ؟
در اتصال به بانک ارور زیر داده میشه کسی میدونه اشکال چیه؟
در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانکها استفاده نمایید. خطا: 421
سلام.
میخواستم بدونم نسخه جدید فریر دیگه شل نداره؟
البته فایل زیر رو نداره :
smarty_internal_smartytemplater.php
اگه یکی از دوستان فایل قدیمیشو داره (1.56 یا 1.57) که شل هم داشت بزاره تا با این فایل جدید مقایسه کنیم ببینیم نویسنده محترم فریر یه شل دیگه تازگیا نزاشته باشه توش.
من مبتدی هستم لطفا راهنمایی کنید.
برای فروش کد شارژ کدوم اسکریپ بهتره
اسکریپت Card Store یا فریر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
بنده توی شرکت کارت اعتباری ایران کیش فعالیت میکنم شما میتونید به جای گرفتن درگاه غیر مستقیم به راحتی و رایگان درگاه مستقیم بگیرید که پول به صورت انی وارد حساب خودتون بشه بدون بلاکه شدن تا 24 ساعت
این شرکت همه ی خدمات پرداختی رو میده از جمله درگاه پرداخت مستقیم رایگان و دستگاه های پوز و ...
بانک هایی که این شرکت واسطه پشتیبانی میکنه 7 تا بانک هست که شخصا 3 تاش رو بهتون پیشنهاد میدم
بانک صادرات بانک تجارت بانک کار افرین
گرفتن درگاه هم کاملا رایگان هست فقط تنها هزینه گرفتن کپی قرار داد و همینطور اسکن گرفتن ازشون هست
دوستانی هم که درگاه میگیرن از تراکنش هاشون حتی یک ریال کم نمیشه
این شرکت به صورت رابط میتونه کار شما رو برای دریافت نماد جلو بندازه مثلا اگه دریافت نماد 1 ماه طول بکشه این شرکت 15 روزه براتون انجام میده چون ما خودمون پیگیر کار های درگاه هستیم ولی به شرطی که قبلش ثبت نام کرده باشید برای دریافت نماد اعتماد و کد پیگیری داشته باشید بعد از این که ثبت نام کردین ما درگاه رو به شما میدیم حالا دیگه مهم نیست اون نماد اعتماد یک ماه دیگه تایید بشه یا یک سال چون در اخر شما نماد رو میگیرید ما هم بهتون قبل از تایید نماد درگاه رو میدیم
دوستانی که مایل هستن به دریافت درگاه مستقیم و همین طور نماد اعتماد لطفا به من پیام بدن یا تماس بگیرن
09394524880
مسنجر : mostafa_barkhordari@yahoo.com
نسخه 1.58 منتشر شده که متاسفانه امکان ثبت محصول جدید نیست و مدام بعد از وارد کردن مشخصات هیچ محصولی ثبت نمیشه.
سلام دوستان
امکان پیاده سازی این سناریو در قالب یک پلاگین در freer وجود دارد, یا خیر ؟؟
متاسفانه امکان آپلود بر روی فروم با فرمت ورد نبود !!
دوستانی که تمایل به ساخت این پلاگین و قالبش رو دارن مبلغ و زمان رو پیغام بدن
از وقتی که صرف مطالعه و پاسخ می کنید سپاس گذارم.
با سلام
ضمن تشکر از عالیجناب
بنده نسخه 1.58 را نصب کردم وقتی میخواهم در بخش تنظیمات نام کاربری یا کلمه عبور را تغییر بدهم مینویسد نام کاربری و کلمه عبور اشتباه است هر کاری کردم نشد در هاست دیگری هم تست کردم
ناچارا نسخه 1.57 را نصب کردم همه چیش درسته اما بعد پرداخت انلاین محصولی نمایش داده نمیشه و فقط شماره شناسه و شماره پرداخت نشان داده میشود راهنمایی برای هر دومورد میخواهم ممنون
منم نسخه 1.58 آپگرید کردم ظاهرا مشکل داره یکی آن اینه که اطلاعات یوزر و پسورد در ماژول قبلی بدون مشخصات اکانت ارسال میشه یک مشکل دیگه هم با ماژول های سیباپال بود که خطای شماره 3 می دهد کسی به این مشکلات خورده و یا راه حلی هست؟
سلام
دوستان ماژول پرداخت با پی پال رو درن یا میتونن راه اندازی کنند ؟
ممنون
سلام
من از Virtual Freerبرای سایتم استفاده میکنم.موقعی که مشتری کارت خرید میکنه پول به حساب من میاد ولی بعدش که باید اطلاعات کارت برای خریدار بره این امر صورت نمیگیره و پیغم میده که فایل callback.php و جود ندارد.در صورتی که این فایل درون هاست وجود دارد.من دوباره Virtual Freer را نصب کردم اما بعد از 8 روز همین مشکل برایم پیش آمد.با پشتیبانی هاست که تماس گرفتم گفتند هیچ مشکلی نداری.اینم عکسی که بعد از خرید کارت برای فروشنده نمایش میده.لطفا راهنمایی کنید
http://s1.img7.ir/8sVIo.jpg
دوستان کسی نمیخاد راهنمایی کنه؟
من قبلا ورژن 1.57 رو نصب کرده بودم که ایمیل محثول ارسال نمیشد الان ورژن جدید رو نصب کردم(ارتقا ندادم) و بعد از اون الان تو کال بکش این ارور رو میده
CSRF check failed. Your form session may have expired, or you may not have cookies enabled.
سلام دوست عزیز
منم همین مشکل شما رو داشتم.لطفا فایل زیر رو دانلود کنید و داخل هاست جایگزین فایلهای نصب شده بکنید.نیازی به نصب دوباره نداره.من مشکلم با این کار حل شد.اینم لینک دانلود فایل
http://upload7.ir/preview.php?user=&...5d987c4ca72eb5
ممنون دوست عزیز ولی الان با این فایل ها من یه مشکل دیگه واسم پیش اومد تو کال بک به سایت بر نمیگرده و رو کال بک بانک مونده و با سه تا درگاه هم امتحان کردم مشکل داشتن فک کنم فایلی که ارسال کردید مشکل داشت
دوستان کسی نمیدونه چرا سرعت پنل ادمین اینقدر کنده ؟
من هاست ایران دارم ولی 20 ثانیه طول میکشه هر سری لود بشه پنل ادمین
من همین مشکل رو با نسخه 1.58 داشتم که با نصب کردن این فایلی که بهتون دادم مشکلم حل شد.اتفاقا من با نسخه 1.57 مشکل کال بک داشتم.با پشتیبانی فریر تماس گرفتم بهم گفت نسخه 1.58 نصب کن.منم نصب کردم اما مشکلی که برای شما هم پیش اومده بود برای منم پیش اومد.مجدد با پشتیابنی تماس گرفتم.بهم گفت این فایلها رو جایگزین کن منم جایگزین کردم و جواب داد.در ضمن از هاست لینوکس ایران استفاده میکنم
الان یه مشکل دیگه هم دارم,بعد از پرداخت کارت به اینصورت نمابش داره میشه:
�� �� ��
لطفا دوستان به راهنمایی بکنن[/quote]
دوستان کسی تا حالا به این مشکل نخورده؟
دوستان میشه بگید این سایت این امکانات رو چطور فعال کرده؟؟؟؟
کد تخفیف؟؟؟ صفحه های جدید؟؟؟
اینم لینک سایت
دوستان میشه بگید این سایت این امکانات رو چطور فعال کرده؟؟؟؟
کد تخفیف؟؟؟ صفحه های جدید؟؟؟
اینم لینک سایت
سایت softiran.org یه سر بزن، برای من انجام داده، کارش تائید شدس حرفه ای!!!
با پشتیبانی که همیشه راضی نگهت میداره...
یه مشکلی برای من پیش اومده بعد از پرداخت پول به صفحه ای میره که تو عکس زیر گذاشتم
کسی میتونه کمک کنه ؟ رایگان هم نمی خوام هزینشو میدم
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=25484&stc=1
کش مرورگرتونو خالی کنید و مجددا امتحان کنید
Sent from my thl T11 using Tapatalk