پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooriavps
حالا دیگه تصمیم با کاربرایی هست که دارن پیشرفت میکنن و به درگاه امن تر و پشتیبان بهتر لازم دارن . در صورتی که شما پس رفت میکنی .
سلام،
شاید پشتیبانی 0 باشد، اما امنیت 99 است.
هم از نظر تراکنش ها (که یا وجود سامانه پرداخت امن پاسارگاد و شکایت ها) که در بهمن ما بین 500 تا 600 هزار تومان پول برگشتی به حساب خریداران داشتیم؛
هم از نظز خود سایت.
ارتباط و اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی، خط به خط به صورت دستی 1 سال پیش توسط خود بنده انجام شده و این رو قبول دارم که نیازمند تغییراتی است
قبلا" هم اعلام شد که درگاه های جدید با کد نویسی و پلاگین و ماژول جدید ارائه خواهند شد...
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
noyfound
لطفا قبل از حذف درگاه فعلی پس از افزودن درگاه بعدی مدتی رو مثلا حداقل 72 ساعت در نظر بگیرید چون باید اسكریپت اختصاصیمون رو مجددا برنامه نویسی كنیم تا با درگاه بعدی سازگار باشه.
در ضمن حالا كه میخواهید تغییرات اعمال كنید چند تغییر به جز اونچه خودتون گفتید به نظرم لازمه :
1. فایل اكسل تراكنش هر ماه (یا حداقل یك صفحه كه چنین چیزی رو نشون بده)
2. امكان انتخاب میزان مبلغ برداشتی
امیدوارم كه هر چه زودتر این تغییرات كه گفتین رخ بده و قبل از عید !
با سلام خدمت شما،
به روی چشم؛ مثل آخرین دفعه که تغییراتی در درگاه داشتیم، مدت زمانی را برای انتقال مشخص می کنیم (البته آن زمان 1 هفته زمان داده شد، اما تا پایان 1 هفته 1سوم کاربران هنوز از درگاه قبلی استفاده میکردند)
در رابطه با پیشنهاد اول، خیلی وقت است که شما میتوانید فایل اکسل هر روز را دریافت نمایید. در رابطه با تراکنش های هر ماه هم، به زودی اضافه خواهد شد.
پیشنهاد دوم شما هم فکر می کنم در رابطه با درخواستهای واریز وجه باشد. به زودی یک مرحله جهت مشخص نمودن مبلغ و یک مرحله جهت تایید اضافه خواهد شد.
شاد باشید
لطفا بعضی ها از آب گل آلود ماهی نگیرن ...ما شاید از jaypal انتقاد داشته باشیم ولی این به بقیه واسطه ها ربطی پیدا نمیکنه ...من خودم تازه سه ماه هست با jaypal دارم کار میکنم و تا به امروز حتی فکر گرفتن درگاه از جای دیگه رو هم نکردم ...pooriavps بهتر بری تو تاپیک های دیگه تبلیغ کنی ...
------------------------------------------------------------------
@sepadl71
امیدوارم شما هم بجای وعده دادن و حرف زدن یکم عمل کنید ... تا به امروز که کوچکترین تغییری تو این سه ماه ندیدم ...9 روز گذشته هنوز جواب ایمیل منو ندادید !!!من به خودتون مستقیم ایمیل زدم !و اینجا هم بعد از 6 روز اعلام کردم ولی هنوز جوابی ندادید ...اینجوری که نمیشه ! ما هم باید جواب مشتری رو بدیم ! مخصوصا وقتی بحث پیگیری تراکنش باشه ! چون الان مشتری فکر میکنه که ما داریم کلاهبرداری میکنیم و خبر نداره که این وسط ما هم خودمون گیر واسطه هستیم ...
ما که لحظه شماری میکنیم برای اضافه شدن درگاه جدید ...قطعا اضافه شدن درگاه جدید هم تو فروش ما تاثیر داره و هم تو سودی که خودتون میگیرید ...3.4 درصد کارمزد هم میشه 2.4 ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
لطفا بعضی ها از آب گل آلود ماهی نگیرن ...ما شاید از jaypal انتقاد داشته باشیم ولی این به بقیه واسطه ها ربطی پیدا نمیکنه ...من خودم تازه سه ماه هست با jaypal دارم کار میکنم و تا به امروز حتی فکر گرفتن درگاه از جای دیگه رو هم نکردم ...pooriavps بهتر بری تو تاپیک های دیگه تبلیغ کنی ...
------------------------------------------------------------------
@sepadl71
امیدوارم شما هم بجای وعده دادن و حرف زدن یکم عمل کنید ... تا به امروز که کوچکترین تغییری تو این سه ماه ندیدم ...9 روز گذشته هنوز جواب ایمیل منو ندادید !!!من به خودتون مستقیم ایمیل زدم !و اینجا هم بعد از 6 روز اعلام کردم ولی هنوز جوابی ندادید ...اینجوری که نمیشه ! ما هم باید جواب مشتری رو بدیم ! مخصوصا وقتی بحث پیگیری تراکنش باشه ! چون الان مشتری فکر میکنه که ما داریم کلاهبرداری میکنیم و خبر نداره که این وسط ما هم خودمون گیر واسطه هستیم ...
ما که لحظه شماری میکنیم برای اضافه شدن درگاه جدید ...قطعا اضافه شدن درگاه جدید هم تو فروش ما تاثیر داره و هم تو سودی که خودتون میگیرید ...3.4 درصد کارمزد هم میشه 2.4 ...
با سلام و با تشکر از شما کاربر گرامی و محترم،
دوست گرامی، همونطور که عرض کردم، بابت نقل و انتقالات اعضای داخلی کمی دچار مشکل شده ایم.
بنده به عنوان مدیر گروه و مدیر عامل شرکت، سعی می کنم هرچه سریعتر مشکلات را برطرف کنم.
به امید خدا تا بعد از تعطیلات نوروز ، تمامی مشکلات برطرف خواهد شد.
پیروز باشید
سلام
ببخشید که من مشکلم رو اینجا میگم .
یکی از درخواست های وجهم بعد از یک هفته هنوز واریز نشده ولی درخواست بعدیم واریز شده ! انگار که گیر کرده
به support@jaypal ایمیل زدم هنوز پاسخی دریافت نکردم.. لطفا بررسی کنید.
واقعا نمیدونم كه الان چه كار باید كرد ؟! من مشخصات 4 واریز رو نیاز دارم كه یكیشو 2 هفته پیش ایمیل كردم و هیچ خبری نشد واسه همین 3 تا دیگه رو ایمیل نكردم ! ولیكن كاربرا همچنان شاكی هستند و من نمیدونم كه چیكار باید بكنم ! اگر هزینه لازمه بگید مشكلی نیست فقط شماره كارت این 4 تراكنش رو بهم بدید !
سلام خدمت آقا سپهر گل ،
بی رودرباسی بگم : پشتیبانی وضعش خیلی خرابه ... به موبایل ساپورتر اسمس دادم ، جواب نداد ... ایمیل فرستادم کسی جواب نداد .. تو این انجمن کلی پی ام براتون ارسال کردم ، خبری نشد ... تو یاهوو کلی آفلاین مسیج گذاشتم پاسخ ندید ....
--------------------------------------------------------
آقا سپهر به خدا زبونم مو در اورد .... آقاااااااااااااا این ماژول whmcs خرابه ... این ماژولی که مخصوص whmcs ارائه دادید ، دکمه ی " پرداخت " تو فاکتور مشتری نشون داده نمیشه ....
یعنی سورس دکمه پرداخت تو پیج فاکتور نیست !!!
خواهش میکنم هرچه زودتر پاسخ بدید
ولی در کل چیزی که باعث شد من هرگز جی پل رو رها نکنم : کیفیت + امنیتش بود و هست ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
noyfound
واقعا نمیدونم كه الان چه كار باید كرد ؟! من مشخصات 4 واریز رو نیاز دارم كه یكیشو 2 هفته پیش ایمیل كردم و هیچ خبری نشد واسه همین 3 تا دیگه رو ایمیل نكردم ! ولیكن كاربرا همچنان شاكی هستند و من نمیدونم كه چیكار باید بكنم ! اگر هزینه لازمه بگید مشكلی نیست فقط شماره كارت این 4 تراكنش رو بهم بدید !
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
در سیستم ما و درگاه بانکی ما، امکان مشاهده شماره کارت وجود ندارد.
تنها شماره فاکتور و شناسه فاکتور و شماره رسید بانکی می باشد.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shirazdownload
سلام
ببخشید که من مشکلم رو اینجا میگم .
یکی از درخواست های وجهم بعد از یک هفته هنوز واریز نشده ولی درخواست بعدیم واریز شده ! انگار که گیر کرده
به support@jaypal ایمیل زدم هنوز پاسخی دریافت نکردم.. لطفا بررسی کنید.
برای پیگیری بهتر و سریعتر، در اسرع وقت با شماره بنده تماس بگیرید...
پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت شما،
برای پیگیری بهتر و سریعتر، در اسرع وقت با شماره بنده تماس بگیرید...
پیروز باشید
همانطور که همیشه خدمت تمامی کاربران عرض می شود، تمامی واریزی های هر روز، به صورت خودکار و هوشمند انجام می شود و درصد خطایی کمتر از 0.001 درصد خطا در روز را دارا می باشد.
در صورتی که درخواست واریز وجهی به حساب فروشندگان واریز نمی شود، مشکل از شماره کارت و یاش ماره شبا فروشنده می باشد.
در صورتی هم که مشکل از طرف بانک باشد، در بازه های زمانی مختلف، انجام می شود که تا پایان روز به حساب فروشنده واریز گردد.
از طرفی، در سیستم ما پس از واریز وجه، رسید بانکی (که شامل تمامی اطلاعات پیگیری می باشد) برای فروشنده ارسال می گردد.