برای ورود به قسمت مدیریت سایت خودمون که نصب شده چطور باید وارد شد؟ یعنی از چه آدرسی
و اینکه این ماژول های پرداختو نصب کنیم تنظیم نمیخواد؟
چطور باید شماره حساب بدیم که به حساب ما واریز بشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
برای ورود به قسمت مدیریت سایت خودمون که نصب شده چطور باید وارد شد؟ یعنی از چه آدرسی
و اینکه این ماژول های پرداختو نصب کنیم تنظیم نمیخواد؟
چطور باید شماره حساب بدیم که به حساب ما واریز بشه ؟
سلام
تز آدرس زیر لو گین کنید
site.com/back/login.php
بعد از نصب ماژول باید اطلاعات درگاه رو بهش بدید
شماره حساب بهش نمی دن شما از سایت بانکی که حساب دارید در خواست درگاه پرداخت آنلاین می دید اونها هم یکی سری مشخصات ازتون می گیرن بعد اطلاعات درگاه رو بهتون می دن.درگاه های ملت و پارسیان و پاسارگاد خوبه.ملت واریز آنی هست اما پارسیان فرداش ساعت 8 صبح واریز می کنه به حساب تون
سلام دوستان من تازه عضو شدم و asp کار کردم و از php سر در نمیارم من العان یه هاست .netpanel دارم میخوام این اسکریپت رو نصبکنم باد چه کار کنم ؟ فایل های روختم ولی کار نمیکنه :-s لطفا کمکم کنیــــــــــــــــــــــ ـــــــــد ممنون
سلام من یه هاست لینوکس خریدم از سرور پارس چون با اون کار میکنم حالا باید فایلهارو کجا بریزم چه کاری کنم لطفا با آموزش یا اگهمیشه با عکس توضیح بدید ممون
سلام من میخوام یه درگاه اینترنتی با پارس پال داشته باشم که مشتری هام توی اون پرداخت کنن لطفا کمکم کنید من هاست لینوکی و دومین گرفتم
فایل ها رو تو روت هاستت بریز و از دامین پوشه اینستال رو باز کن و اطلاعاتی که میخواد و وارد کن
برو پارس پال و عضو شو درگاه رو بگیر مازول رو هم از خودشون بگیر بعد رو اسکریپت نصب کن
عضوم من اونجا فایلهارو باد تو روت نصب کنم ؟ چون چنتا چیزی داشت من فایل هارو توکدوم یکی بریزم ممنون
تو poblic_html باید بریزی