پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebyi
کرک ویندوز وظیفه شما هس باید به وظیفت عمل کنی این اولا
اگه تیکتها رو برسی کنی همین که ریاستارت کردی مشکل به وجود اومده !
هیچ گونه سپورت نرمافزاری هم نداریم شده قانون جدید ! وقتی کارتون فشرده شده نشستید قوانین جدید نوشتید ! ما هم باید رعایت کنیم
هیچ وقت بحث رو خصوصی دنبال نمیکنم ! چون شما آدم پول پرست هستید ! و من گدای ۱ روز ۲ روز شما نیستم ! همون روزای اول هزینه کردم سرویس گرفتم از یک جای دیگه و فقط هدفم آگاهی دادن به دوستان هست
انشا الله پولی که از من گرفتید رو خرج دعوا درماون خودتون کنید ! چون ۱ % هم اندازه پول سرویس ندادید و من راضی نیستم ! روز ۳ هم من درخواست دادم که پولمو برگشت بدید ! تو قانونتون هست که برگشت هزینه رو قبول میکنید :) اما نکردید !
هروقت جواب تیکت میدی دوست عزیز ! الکی علاف میکنی و من میدونم این عمداً هست ! چون براتون مهم پول گرفتن هست نه پشتیبانی
در کًل ! حرومتون باشه
سرویس کامل به من ندادی که من خراب کرده باشم
بحث ریست جدا
اما با این قیمت پایینی که ایشون داره میده که به نظر من اشتباه هست باز انتظار داری ساپورت نرم افزاری هم بده؟من جای ایشون بودم به دلیل توهین همین الان خاموش میکردم وی پی اس رو
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
بدون مشکل بالا میاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrasol
بحث ریست جدا
اما با این قیمت پایینی که ایشون داره میده که به نظر من اشتباه هست باز انتظار داری ساپورت نرم افزاری هم بده؟من جای ایشون بودم به دلیل توهین همین الان خاموش میکردم وی پی اس رو
ریست هم به درحواست ایشون انجام شده
عمدا که ریست نکردیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
قوانین الان بیشتر از ۶ماهه نوشته شده و اخرین ابدیت هم ۳ماه پیش بوده
کار اشتباهی انجام ندادیم به هرحال ساپورت نرم افزاری ندارم حتی کرک هم براتون انجام نمیدم چون قبلش توی قوانین گفتیم که ساپورت نداریم
سرویستون بدون هیچ مشکلی تحویل داده شده
جایی هم ندیدم که کرک مشکلی توی سرور ایجاد کنه سرور وی سنتر خودم ۲ماهه داره بدون کرک شدن پیش میره
توی قوانین سایتم زدم برگشت هزینه تحت هیچ عنوان جایی نزدم قبول میکنم فقط به چند نفر برای اثبات کیفیت گفتم میدم اکر مشکلی باشه ولی به شما همچین قولی داده نشده
به هرحال چه خوشتون بیاد چه نیاد چه حروم بدونید چه ندونید ما تاوان کاری که مشتری میکنه ( خراب میکنه ) رو نمیدیم
موفق باشید
شما خواهشاً مشکل رو گردنه من ننداز ! پشتیبانی بلد نیستید مشکل رو حواله نکنید گردن من:107:
مثله یه مرد یه سایت بزن بنویس سایت جمع آوری کمکهای مردمی !=))
باور کن خود من بیشتر از ۲۱ تومن بهتون کمک میکردن ! اما الان اون ۲۱ تومنم حرومتون :68::68::-s
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebyi
شما خواهشاً مشکل رو گردنه من ننداز ! پشتیبانی بلد نیستید مشکل رو حواله نکنید گردن من:107:
مثله یه مرد یه سایت بزن بنویس سایت جمع آوری کمکهای مردمی !=))
باور کن خود من بیشتر از ۲۱ تومن بهتون کمک میکردن ! اما الان اون ۲۱ تومنم حرومتون :68::68::-s
گفتنی هارو گفتم
اوکی بزارید حروم باشه
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
گفتنی هارو گفتم
اوکی بزارید حروم باشه
موفق باشید
جدا به فکر اون طرحی که دادم باشید یک سایت بزنید
شما هم موفقتر باشید البته ...
سلام
وی پی اس های جدید کی فعال می شن ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toojih
سلام
وی پی اس های جدید کی فعال می شن ؟
تحویل ها از دیروز ۴۸ ساعته شده
این را سفارش دادم و واریز هم کردم .. آمریکا رم 1گیگ (46 موجود است) - سرور آمریکا
پورت 1گیگ اختصاصی
هارد 60 گیگ
سی پی یو2گیگاهرتز
تحویل ۳شنبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
این را سفارش دادم و واریز هم کردم .. آمریکا رم 1گیگ (46 موجود است) - سرور آمریکا
پورت 1گیگ اختصاصی
هارد 60 گیگ
سی پی یو2گیگاهرتز
تحویل ۳شنبه
تا ۴۸ ساعت اینده براتون ارسال میشه
با سپاس