پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
مشخصاتتون در امضا بود که استفاده کردم ان شا الله شنبه اول وقت همکارانم با شما تماسی خواهند داشت و بقیه ماجرا هم اگر توانستید میتونید بیایید در همین فروم اعلام کنید
این صحبتم با تمام کسانی که ازتون تشکر هم می کنند صدق می کند
در پناه حق و رهبر معظم انقلاب اسلامی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takghalam
مشخصاتتون در امضا بود که استفاده کردم ان شا الله شنبه اول وقت همکارانم با شما تماسی خواهند داشت و بقیه ماجرا هم اگر توانستید میتونید بیایید در همین فروم اعلام کنید
موفق اشید شما و همکاراتون
واقعا درک نمیکنید آدم اعصابش خورده شما الان سر تاپیکی یا تهش ؟ اصن چرا تو تاپیک داری پست میدی
بابا این پست های اسپم چیه !
آقا جان . 3600 جمع شده ! دوستان حواله توی ویزا روی 3000 تومان هستش هر یورو. 900 تومان دیگه کم داریم ! ابوالفضل تو هم لطفا بشین به حرف این بنده خدا تیز... گوش کن. براش بفرست کپی مدارک . بابل ایرانی ؟ شما باز هم به دروغ گوییتون ادامه دادید ؟ آخه من نمیدونم توی یک الف بچه که اینقدر خالی بندی که چی میای نظر میدی ؟ 300 تومان میخواستی بدی تو هوا نه ؟ یکی دیگه از دوستان هم قرار شد 500 بریزه تا صبح. یکی هم این بنده خداست که منتظر که 300 بریزه ! این کارو بکن . بعد یک نفس راحت بکشی از این بابت بعد بری دنبال پرداخت ویزا. این آشنا ی ما هم ویزا کارتش آمادست . باید فردا زودتر پرداخت انجام بشه ! باید انجام بشه ابوالفضل. دوستان عزیز دیگر ! صرفا کسانی که از این اقا سرویس دارند کجان ؟ فکر کنم خیلیا وی .... فروش بودند که الان رفتند بیرون دیگه. بعضی ها هم رفتند احیا . خدا اخر عاقبت همه رو به خیر کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takghalam
برادر من چرا اینطوری میپیچید به پرو بال همدیگه. آرامش الان بهترین چیزی هستش که باید داشته باشیم . فقط آرامش و فکر ! فقط
آره آقا، فدای سرتون که منِ مشتری، 2 روزه سرورم خوابیده.
وقت سرور گرفتن، همه دم از پشتیبانی و آپ تایم 99% می زنن.
الان هم می گن، مشکل از ما نیست و از دیتا سنتر هست و رفع می شه.
اتفاقاً مشکل از شما سرویس دهنده های عزیز هست که لحظه آخر یادتون افتاده سرور رو تمدید کنین.
کسی که سرویس اینجوری ارائه می کنه، فکر اینجاهاش رو هم باید بکنه و اگه از پسش بر نمیاد، نیاد تو این کار.
اگر به یه جای دولتی سرویس داده بودین که الان بدبختتون کرده بود.
یکسری دوستان هم که کلن ول کردند و رفتند پی کار خودشون.
من امر به معروف انجام دادم و به آرامش دعوت کردم اما ایشون ظاهرا با دعا مشکل داشت و تمایل دارند خارج از سایت با ما مشکل داشته باشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takghalam
بنده تشکر زدم . اگه زحمتی نیست مستقیم با خودِ آقا در میون بذارین . همکاران دیر پیگیری میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bad_Robot
آره آقا، فدای سرتون که منِ مشتری، 2 روزه سرورم خوابیده.
وقت سرور گرفتن، همه دم از پشتیبانی و آپ تایم 99% می زنن.
الان هم می گن، مشکل از ما نیست و از دیتا سنتر هست و رفع می شه.
اتفاقاً مشکل از شما سرویس دهنده های عزیز هست که لحظه آخر یادتون افتاده سرور رو تمدید کنین.
کسی که سرویس اینجوری ارائه می کنه، فکر اینجاهاش رو هم باید بکنه و اگه از پسش بر نمیاد، نیاد تو این کار.
اگر به یه جای دولتی سرویس داده بودین که الان بدبختتون کرده بود.
یکسری دوستان هم که کلن ول کردند و رفتند پی کار خودشون.
نه اینطور نیست دوست عزیز نمیبینید همکارا چقد انجا دارن جوش میزنن حرفتون تعجب آوره
بنده پسر آقای طالقانی هستم ! پدیر من 21 سال هست مشاور سیاسی رهبر هستش ! باید اینجا توی این موقعیت بیام بگم بچه ها دین داری کنید ؟ الان تمام حرف های من و شما و دیگر دوستان قشنگ روی دم همدیگه هست. بد جوری همه عصبی شدند . شما دعا کنید توی دلتون و من هم جد خودم و ابوالفضل رو قسم میدم که به همین شب عزیز مشکل همه بر طرف بشه فردا.
ایشالا تا صبح هزینه جمع میشه و به کمک آقای خسروی مشکل برطرف میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takghalam
من امر به معروف انجام دادم و به آرامش دعوت کردم اما ایشون ظاهرا با دعا مشکل داشت و تمایل دارند خارج از سایت با ما مشکل داشته باشند
به یه نفر قبل شمام گفتم
فقط خدافظ
کسایی که تاپیک بهشون ربطی نداره خدافظ
پ.ن = از دوستانی که به موضوع مرتبط نبودن اما کمک کردن کمال تشکر رو دارم موضوع بالا مربوط به افراد مزاحمه