پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
والله من برای اون کارها میخوام مشتری نمیدونم چه اسپمی میده ... و اگر راه حلی باشه .. فبها .. دست مشتری ببندیم و اسپم نده .. چه میدونم بستن پورت و فایروال ...
سفارش بدید مشکلی نیست
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yazd-host
سلام
سرویس من قرار بود امشب تحویل داده بشه ولی هنوز خبری نشده...
رم4 با 6 گیگ هارد.....
امشب دستتون هست
۳-۴ تا وی پی اس روی نصب هست
درود
الان سفارش بدیم کی تحویل داده میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
خیر حتی ۱روز هم بهتون اضافه نمیشه چون مشکلی بوده که خودتون ایجاد کردید
تنها خسارتی که بهتون دادم نگرفتن پول نصب ویندوز هست
میخواستید کریو نصب نکنید
مثل این میمونه برید ماشین بخرید بعد بزنید داغونش کنید بگید من پول دادم شما وضیفت هست ماشین درست به من بدی
ویندوزتون تا ۱ساعت دیگه تحویل داده میشه
بهتون کنسول هم داده شده
توی قوانین هم نوشتیم ساپورت نرم افزاری نداریم و نصب ویندوز هم با هزینه هست
وقتی سرویسی میخرید یعنی قوانین هم قبول کردید
بر هرحال ۱ساعت هم اضافه نمیشه
موفق باشید
شما درست میفرمایید ! اما پولی که دادم حرومتون باشه ان شا الله
مرد مومن تو نمیتونی کار کنی اشتباه میکنی میفروشی ! پشتیبانی نرمافزاری نداریم یعنی چی ! واسه یه ریستارت ۱۲ روز مارو علاف خودت کردی
پول گرفتن خوبه کار تحویل دادن بده !
۱۲ روز به خاطره کوتاهی شما من نتونستم استفاده کنم ! شما پول گرفتی باید پشتیبانی بدی !
من ازتون سرویس گرفتم و وظیفه دارید که ریستارت کنید
نصب ویندوز هم تقصیر شما بود که ویندوز Geniun شده از کار افتاده ! اونم باید هزینه بدم که منت میذارید ?
در کًل بهتون بگم شما دارید زور میگید به همه ! کوتاهی کردید ! و باید جبران خسارت کنید
وقتی من از شما سرویسی رو میگیرم یعنی رو شما حساب باز میکنم ! آبروی همرو بردی شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gidgid
درود
الان سفارش بدیم کی تحویل داده میشه؟
تحویل سرویس ها ۴۸ ساعته هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebyi
شما درست میفرمایید ! اما پولی که دادم حرومتون باشه ان شا الله
مرد مومن تو نمیتونی کار کنی اشتباه میکنی میفروشی ! پشتیبانی نرمافزاری نداریم یعنی چی ! واسه یه ریستارت ۱۲ روز مارو علاف خودت کردی
پول گرفتن خوبه کار تحویل دادن بده !
۱۲ روز به خاطره کوتاهی شما من نتونستم استفاده کنم ! شما پول گرفتی باید پشتیبانی بدی !
من ازتون سرویس گرفتم و وظیفه دارید که ریستارت کنید
نصب ویندوز هم تقصیر شما بود که ویندوز Geniun شده از کار افتاده ! اونم باید هزینه بدم که منت میذارید ?
در کًل بهتون بگم شما دارید زور میگید به همه ! کوتاهی کردید ! و باید جبران خسارت کنید
وقتی من از شما سرویسی رو میگیرم یعنی رو شما حساب باز میکنم ! آبروی همرو بردی شما
باشه بزارید حرام باشه
برای ریستارت ۱۲ روز معطل نشدید
شاید اگر از پشتیبانی پیگیر میشدید بهتون خسارت میدادم و چون تمایل به عمومی کردن مشکل دارید منم مثل قوانین برخورد میکنم
کریو نصب کردید براتون پاک کردم
چندروز بدون مشکل استفاده کردید دوباره نمیدونم چیکار کردید که مشکل خردید
کرک ویندوز هم وضیفه بنده نیست یک کار ۲دقیقه ای هست که میتونید توی گوگل سرچ کنید و کرک کنید
به هرحال پشتیبانی ما اینگونه هست
هیچ گونه ساپورت نرم افزاری حتی کرک ویندوز هم داده نمیشه
کنسول داده میشه به صورت رایگان هم تحت وب هم تحت وی اس فر
نصب ویندوز با هزینه هست و تایمش بین ۲۴ ساعت تا ۷۲ ساعت هست چون وقت خالی اصلا ندارم ( البته برای شما ۱۲ ساعته نصب شد اونم رایگان که از دفعه بعدی طبق قوانین برخورد میکنم)
به هرحال هیچ تایمی اضافه نمیشه
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdy777
سلام
آقا ممنون سرویس رو دادید ولی من اصلا از اون ایپی که دادید حتی نمیتونم پینگ بگیرم!
و نمیتونم متصل بشم
پنل تحت وب هم ندادید
(میدونم اینجا پشتیبانی نیست وی ج تیکیت ندادید و گوشیتونم هم خاموشه)
ممنون
تیکت گنید پیگیری میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
باشه بزارید حرام باشه
برای ریستارت ۱۲ روز معطل نشدید
شاید اگر از پشتیبانی پیگیر میشدید بهتون خسارت میدادم و چون تمایل به عمومی کردن مشکل دارید منم مثل قوانین برخورد میکنم
کریو نصب کردید براتون پاک کردم
چندروز بدون مشکل استفاده کردید دوباره نمیدونم چیکار کردید که مشکل خردید
کرک ویندوز هم وضیفه بنده نیست یک کار ۲دقیقه ای هست که میتونید توی گوگل سرچ کنید و کرک کنید
به هرحال پشتیبانی ما اینگونه هست
هیچ گونه ساپورت نرم افزاری حتی کرک ویندوز هم داده نمیشه
کنسول داده میشه به صورت رایگان هم تحت وب هم تحت وی اس فر
نصب ویندوز با هزینه هست و تایمش بین ۲۴ ساعت تا ۷۲ ساعت هست چون وقت خالی اصلا ندارم ( البته برای شما ۱۲ ساعته نصب شد اونم رایگان که از دفعه بعدی طبق قوانین برخورد میکنم)
به هرحال هیچ تایمی اضافه نمیشه
موفق باشید
کرک ویندوز وظیفه شما هس باید به وظیفت عمل کنی این اولا
اگه تیکتها رو برسی کنی همین که ریاستارت کردی مشکل به وجود اومده !
هیچ گونه سپورت نرمافزاری هم نداریم شده قانون جدید ! وقتی کارتون فشرده شده نشستید قوانین جدید نوشتید ! ما هم باید رعایت کنیم
هیچ وقت بحث رو خصوصی دنبال نمیکنم ! چون شما آدم پول پرست هستید ! و من گدای ۱ روز ۲ روز شما نیستم ! همون روزای اول هزینه کردم سرویس گرفتم از یک جای دیگه و فقط هدفم آگاهی دادن به دوستان هست
انشا الله پولی که از من گرفتید رو خرج دعوا درماون خودتون کنید ! چون ۱ % هم اندازه پول سرویس ندادید و من راضی نیستم ! روز ۳ هم من درخواست دادم که پولمو برگشت بدید ! تو قانونتون هست که برگشت هزینه رو قبول میکنید :) اما نکردید !
هروقت جواب تیکت میدی دوست عزیز ! الکی علاف میکنی و من میدونم این عمداً هست ! چون براتون مهم پول گرفتن هست نه پشتیبانی
در کًل ! حرومتون باشه
سرویس کامل به من ندادی که من خراب کرده باشم
چرا سایت شما بالا نمیاد
وی پی اس فارس - سبد خرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebyi
کرک ویندوز وظیفه شما هس باید به وظیفت عمل کنی این اولا
اگه تیکتها رو برسی کنی همین که ریاستارت کردی مشکل به وجود اومده !
هیچ گونه سپورت نرمافزاری هم نداریم شده قانون جدید ! وقتی کارتون فشرده شده نشستید قوانین جدید نوشتید ! ما هم باید رعایت کنیم
هیچ وقت بحث رو خصوصی دنبال نمیکنم ! چون شما آدم پول پرست هستید ! و من گدای ۱ روز ۲ روز شما نیستم ! همون روزای اول هزینه کردم سرویس گرفتم از یک جای دیگه و فقط هدفم آگاهی دادن به دوستان هست
انشا الله پولی که از من گرفتید رو خرج دعوا درماون خودتون کنید ! چون ۱ % هم اندازه پول سرویس ندادید و من راضی نیستم ! روز ۳ هم من درخواست دادم که پولمو برگشت بدید ! تو قانونتون هست که برگشت هزینه رو قبول میکنید :) اما نکردید !
هروقت جواب تیکت میدی دوست عزیز ! الکی علاف میکنی و من میدونم این عمداً هست ! چون براتون مهم پول گرفتن هست نه پشتیبانی
در کًل ! حرومتون باشه
سرویس کامل به من ندادی که من خراب کرده باشم
قوانین الان بیشتر از ۶ماهه نوشته شده و اخرین ابدیت هم ۳ماه پیش بوده
کار اشتباهی انجام ندادیم به هرحال ساپورت نرم افزاری ندارم حتی کرک هم براتون انجام نمیدم چون قبلش توی قوانین گفتیم که ساپورت نداریم
سرویستون بدون هیچ مشکلی تحویل داده شده
جایی هم ندیدم که کرک مشکلی توی سرور ایجاد کنه سرور وی سنتر خودم ۲ماهه داره بدون کرک شدن پیش میره
توی قوانین سایتم زدم برگشت هزینه تحت هیچ عنوان جایی نزدم قبول میکنم فقط به چند نفر برای اثبات کیفیت گفتم میدم اکر مشکلی باشه ولی به شما همچین قولی داده نشده
به هرحال چه خوشتون بیاد چه نیاد چه حروم بدونید چه ندونید ما تاوان کاری که مشتری میکنه ( خراب میکنه ) رو نمیدیم
موفق باشید