-
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amingolestaneh
با سلام
دوستان من یه مشکل دارم هرچی هم سرچ کردم جوابی پیدا نکردم !
من فروشگاه خودم رو در این آدرس:
فروش اينترنتي آنتی ویروس گروه امنیت اوشیدا
قرار دادم ، افزونه پارسپال رو نصب و راه اندازی کردم ، مشکل اینه که بعد از پرداخت سایت به آدرس Call back در روت اصلی میشه و خب قطعاً چون freer در روت اصلی نصب نیست با ارور 404 مواجه میشه !
مشکل از کجاست ؟
از قسمت کانفینگ ادرس اصلی را به ادرس خودتان تغغیر دهید تا موقع پرداخت به بانک برگشت میخوره به سایت شما به ادرسی میخواهید برگشت بخوره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pixell.ir
از قسمت کانفینگ ادرس اصلی را به ادرس خودتان تغغیر دهید تا موقع پرداخت به بانک برگشت میخوره به سایت شما به ادرسی میخواهید برگشت بخوره.
دوست گرامی ، سپاس از پاسخ سریع شما
قسمت کانفیگ کجاست ؟ منظور همون بخش تنظیماته ؟ چون من قسمتی با نام کانفیگ نمیبینم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amingolestaneh
دوست گرامی ، سپاس از پاسخ سریع شما
قسمت کانفیگ کجاست ؟ منظور همون بخش تنظیماته ؟ چون من قسمتی با نام کانفیگ نمیبینم !
برید هاست = روت هاست همونجای فریر نصب شده است پوشه
\include
فایل
configuration.php
ویرایش کنید و ادرس را درست وارد کنید موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pixell.ir
برید هاست = روت هاست همونجای فریر نصب شده است پوشه
\include
فایل
configuration.php
ویرایش کنید و ادرس را درست وارد کنید موفق باشید
سپاس فراوان ، از توضیح شما !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amingolestaneh
سپاس فراوان ، از توضیح شما !
موفق باشید
-
دوستان سیو نشدن کارت در فریر برای چی هست ؟ مشکلش چیست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
دوستان سیو نشدن کارت در فریر برای چی هست ؟ مشکلش چیست ؟
تیبل دیتابست وجود نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
تیبل دیتابست وجود نداره
عزیز دیتابیس درست بوده آخه استفاده می کردم که یعتنی خود به خود میشه خراب شه!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
warlock
مال دیتابیس هتس دوست عزیز
والا سرور هاست داون که شد بعد از اون این مشکل پیش امده از ورژن نیست ؟
الان اینه ؟ PHP version 5.4.31
-
به اختمال زیاد یه بلایی سر دیتابیست اومده
-
دوستان نحوه آپلود کردن کارت ها ب چه صورته ؟؟
چون بصورت دستی بخوای 100 کارت رو وارد کنی خیلی اذیت میشه آدم
چجوری باید آپلود کرد کارت هارو ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
studio.design
یک فایل txt میسازید یوزر پسورد ها را به این شکل در text مینویسید مثال design1,design1 ya design2,design2 به این شکل تو text مثلا 100تا اینطوری میزارید بعد قسمت کارت که میرید اپلود میزنید ادرس text بعد ادرس محصول سرویس انتخاب میکنید اون گزینه فرمت هم , انتخاب بعد ذخیره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
studio.design
به قسمت کارت هات برو /سمت راست نوشته آپلود کارت ها اونو بزن/ازت یه مسیر فایل میخاد
فایل باید تکست باشه و زیر هم به این صورت زیر که در هر سطر یک گارت که شامل سه فبل مثلا یوزر پسورد و سرور هست قرار داره/شما صد تا هم داشته باشی زیر هم همینجور بچین /فقط یادت باشه توی قسمت دوم اگر فایلت به شکل زیر باشه حتما جدا کننده رو : انتخاب کن
field1:field2:field3
field1:field2:field3
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
عزیز دیتابیس درست بوده آخه استفاده می کردم که یعتنی خود به خود میشه خراب شه!؟
والا سرور هاست داون که شد بعد از اون این مشکل پیش امده از ورژن نیست ؟
الان اینه ؟ PHP version 5.4.31
شما به قسمت پی اچ پی ما ادمین بروید دیتابیس و تمام تیبل ها رو انتخاب کنید سلکت ال بعدش Repair رو بزنید چند دقیقه اوکمی میشه و تست کنید دوباره
اگر مشکل بازم حل نشد حتما تیبل اکانت رو دوباره ایمپورت کنید در دیتابیس اصلی موفق باشید
-
تشکر بابت نظرات دوستان اما مشکل با نصب دوباره حل شد فقط / این فریر هر ازگاهی قاط می زنه کلا . با تشکر.:53:
-
سلام دوستان من تازه عضو این سایت شدم البته از قدیمیهای فروم پی تی هستم;)
من چند وقتی هست از فریر استفاده میکنم ولی قالبهاش یا جالب نیستند یا باگ دارند یه قالب چشممو گرفته
دوستان میتونن کمک بکنن و بگن این قالب رایگانه یا نه؟
اگه رایگان هست اسم قالب چیه؟
اگه رایگان نیست کسی میتونه طراحیش کنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bazilkhoor
سلام دوستان من تازه عضو این سایت شدم البته از قدیمیهای فروم پی تی هستم;)
من چند وقتی هست از فریر استفاده میکنم ولی قالبهاش یا جالب نیستند یا باگ دارند یه قالب چشممو گرفته
دوستان میتونن کمک بکنن و بگن این قالب رایگانه یا نه؟
اگه رایگان هست اسم قالب چیه؟
اگه رایگان نیست کسی میتونه طراحیش کنه؟
همه ی اسکریپت های رایگان اماده باگ دارند کمی که باید متخصص امنیت هکینگ هزینه بدید درست کنند بعد خیالتون راحته . در رابطه با قالب هم طراحی سایت ها هستند انجام میدند .
-
ممنون از پاسختون
این قالب تو نت زیاده و سایتهایی چون سایت شماره 1 و سایت شماره 2 دارن ازش استفاده میکنند
کسی اطلاعی در مورد این قالب داره؟
-
مرسی از بچه ک راهنمایی کردن :) کارم راه افتاد
کسی تم خوب فرقی نداره رایگان یا پولی نداره واسه خرید مستقیم ؟؟
چند تا تم اپلود کردم اما با خرید مستقیم مشکل داشتن خراب میشدن
کسی هست تم خوب سراغ داشته باشه ؟
مخابرات دات نت
تم خیلی سادست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
studio.design
مرسی از بچه ک راهنمایی کردن :) کارم راه افتاد
کسی تم خوب فرقی نداره رایگان یا پولی نداره واسه خرید مستقیم ؟؟
چند تا تم اپلود کردم اما با خرید مستقیم مشکل داشتن خراب میشدن
کسی هست تم خوب سراغ داشته باشه ؟
مخابرات دات نت
تم خیلی سادست
تو یاهو منو ادد کنید mojtabaqomi@att.net
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bazilkhoor
ممنون از پاسختون
این قالب تو نت زیاده و سایتهایی چون
سایت شماره 1 و
سایت شماره 2 دارن ازش استفاده میکنند
کسی اطلاعی در مورد این قالب داره؟
تو یاهو منو ادد کنید
mojtabaqomi@att.net
-
-
با سلام
بنده اسکریپت رو نصب کردم اما هنگامی به تظیمات رو ذخیره میکنم یا اینکه یه محصول رو ثبت میکنه و دکمه ی ثبت یا ذخیره رو میزنم صفحه رفرش میشه اما ذخیره یا ثبت نمیشه . مشکل از کجاست بنظر شما دوستان ؟
-
سلام
برای افزونه و قالب های فریر پذیرای شما هستیم
دانلود ناین | Ninedl
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
medianet
با سلام
بنده اسکریپت رو نصب کردم اما هنگامی به تظیمات رو ذخیره میکنم یا اینکه یه محصول رو ثبت میکنه و دکمه ی ثبت یا ذخیره رو میزنم صفحه رفرش میشه اما ذخیره یا ثبت نمیشه . مشکل از کجاست بنظر شما دوستان ؟
از اول نصب کتید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
medianet
با سلام
با سلام مشکل از دیتا بیس هست روی دیتا بیس دیگری چک کنید
-
سلام و خسته نباشید دوستان
من یک مشکلی دارم بعد از خرید محصول ایمیل نمیشه
و فایل ها رو هم جایگزین کردم فایده ای نداشت
و مشکل از این هست که توسط اسکریپت ایمیل گروهی روی هاست ایمیل فرستاده میشه یعنی تابع php mail باز هست باید چی کار کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
سلام و خسته نباشید دوستان
من یک مشکلی دارم بعد از خرید محصول ایمیل نمیشه
و فایل ها رو هم جایگزین کردم فایده ای نداشت
و مشکل از این هست که توسط اسکریپت ایمیل گروهی روی هاست ایمیل فرستاده میشه یعنی تابع php mail باز هست باید چی کار کرد؟
درود مشکل از ایمیل شما هست با ایمیل سایت خودتون چک کنید
info@name site
مشکل حل میشه ;)
-
اسکریپت مورد تایید از نظر من می باشد فقط کافیه یک سری موارد امنیتی رو رعایت کنیم و یک سری کار هایی مثل تغییر دادن پوشه back و گذاشتن پسورد دایرکتوری و...
در صورت نیاز کانفیگ امنیتی انجام میشود.
-
با سلام،
من می خوام از freer به عنوان فروش محصولاتم استفاده کنم!
برا این کار برای خرید تعداد محصول فقظ گزینه 1 تا 5 هست!
در حالی که من میخوام یک فیلد باشه و بتونن عدد دلخواه رو وارد کنن!
چیکار کنم؟
با تشکر/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3pasdar
با سلام،
من می خوام از freer به عنوان فروش محصولاتم استفاده کنم!
برا این کار برای خرید تعداد محصول فقظ گزینه 1 تا 5 هست!
در حالی که من میخوام یک فیلد باشه و بتونن عدد دلخواه رو وارد کنن!
چیکار کنم؟
با تشکر/
خدمت شما
http://www.webhostingtalk.ir/f42/125564/#post1191256
-
ممنون دوست خوب، بسیار عالی !
یه سوال دیگر اینکه آیا این امکان وجود دارد اول اینکه من بتونم دو تا محصول همزمان با هم انتخاب کنم و دوم اینکه تعداد هر کدام جدا وارد کنم؟
با تشکر/
-
سلام
قصد دارم سایت جدیدم رو به شما معرفی کنم
در این سایت شما میتونید به رایگان افزونه ها و پلاگین های پولی که سایت های دیگه دارند میفروشند رو دانلود کنید.
هدف از ایجاد این سایت این هستش که یه مجموعه کامل از افزونه - قالب و هک های فرییر داشته باشیم.
لطفا به نکات زیر توجه کنید:
1-افزونه های فعلی قرار داده شده و افزونه هایی که در آینده قرار داده میشوند رایگان بوده و رایگان خواهد ماند.
2.فعلا یک سری افرونه قرار داده شده که به زودی قالب ها و هک و آموزش نیز قرار داده خواهد شد.
3.لطفا کسی در اینجا پست نده که افزون ها رو من نوشتم و ... تمامی این افزونه ها نویسنده مشخصی ندارند و برای همین به رایگان قرار داده شده.
4.هیچ پولی از این سایت از شما گرفته نمیشود.فقط در صورت تمایل به اندازه ای که دوست دارید میتونید به لینک خیریه ای که در سایت قرار داده شده واریز کنید.
5.اگر مشکلی با افزونه ها دارید در بخش نظرات همون افزونه بنویسید تا جوابش رو همونجا بدیم.چون ممکنه سوال شما در ذهن کسی دیگه هم باشه که جوابی که ما میدیم جواب اون شخص هم باشه.
6.لطفا اگر سایت دانلود و... دارید لینک به نوشته های سایت بدید و از آپلود مستقیم خودداری کنید.مطمئن باشید افت کلاس برای سایت شما نداره.
7.تمامی افزونه ها تست شدند و بعد در سایت قرار گرفته اند.
8.در صورتی که افزونه خاصی مد نظر دارید در سایت بگویید شاید اگر توانش رو داشتم نوشتم
9.در صورتی که شما هم افزونه و یا قالب دارید میتونید به ما بدید تا در سایت قرار بدیم که دیگران هم از اون استفاده ببرند.
برخی از افزونه ها فعلی که در سایت قرار داده شده :
نقل قول:
1.مشاهده موجودی حساب جهان پی در مدیریت ( کاملا جدید)
2.مشاهده موجودی حساب سیباپال در مدیریت ( کاملا جدید )
3.گرفتن بک آپ خودکار از دیتابیس و ارسال به ایمیل ( کاملا جدید )
4.بازیابی اکانت ها توسط مشترکین
5.خروجی ایمیل و تلفن در مدیریت
6.آمار فروش پیشرفته - گزارش عملکرد مالی
7.کد تخفیف
8.ارسال ایمیل به خریدار در صورت ناموفق بودن خرید
9.ارسال پیامک به مدیر بعد از خرید موفق
10.ساخت اکانت رندوم در IBSng
11.ساخت اکانت به دلخواه مشتری در IBSng
12.تغییر مکان درگاه
13.خرید مستقیم محصول
14.خبرنامه
15.هشدار اتمام اکانت
16.ارائه اکانت رایگان
17.ارسال ایمیل به مدیر بعد از خرید موفق
18.ارسال ایمیل با SMTP
هم چنین آموزش هایی نیز در حال تهیه هستش که با اون میتونید فرییر رو هر جور که دوست دارید تغییر بدید مثل تبدیل فرییر به یه اسکریپت همکاری در فروش و...
و آخرین صحبت : من برنامه نویس نیستم اما چون در ادیت کردن اسکریپت ها مهارت دارم برام همین میتونم با دستکاری و تغییر یه افزونه جدید بدم بیرون مثل 3 افزونه اول که نوشتم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FreerPlus.Ir
سلام
در این سایت شما میتونید به رایگان افزونه ها و پلاگین های پولی که سایت های دیگه دارند میفروشند رو دانلود کنید.
هدف از ایجاد این سایت این هستش که یه مجموعه کامل از افزونه - قالب و هک های فرییر داشته باشیم.
1-افزونه های فعلی قرار داده شده و افزونه هایی که در آینده قرار داده میشوند رایگان بوده و رایگان خواهد ماند.
2.فعلا یک سری افرونه قرار داده شده که به زودی قالب ها و هک و آموزش نیز قرار داده خواهد شد.
3.لطفا کسی در اینجا پست نده که افزون ها رو من نوشتم و ... تمامی این افزونه ها نویسنده مشخصی ندارند و برای همین به رایگان قرار داده شده.
4.هیچ پولی از این سایت از شما گرفته نمیشود.فقط در صورت تمایل به اندازه ای که دوست دارید میتونید به لینک خیریه ای که در سایت قرار داده شده واریز کنید.
5.اگر مشکلی با افزونه ها دارید در بخش نظرات همون افزونه بنویسید تا جوابش رو همونجا بدیم.چون ممکنه سوال شما در ذهن کسی دیگه هم باشه که جوابی که ما میدیم جواب اون شخص هم باشه.
6.لطفا اگر سایت دانلود و... دارید لینک به نوشته های سایت بدید و از آپلود مستقیم خودداری کنید.مطمئن باشید افت کلاس برای سایت شما نداره.
8.در صورتی که افزونه خاصی مد نظر دارید در سایت بگویید شاید اگر توانش رو داشتم نوشتم
9.در صورتی که شما هم افزونه و یا قالب دارید میتونید به ما بدید تا در سایت قرار بدیم که دیگران هم از اون استفاده ببرند.
هم چنین آموزش هایی نیز در حال تهیه هستش که با اون میتونید فرییر رو هر جور که دوست دارید تغییر بدید مثل تبدیل فرییر به یه اسکریپت همکاری در فروش و...
و آخرین صحبت : من برنامه نویس نیستم اما چون در ادیت کردن اسکریپت ها مهارت دارم برام همین میتونم با دستکاری و تغییر یه افزونه جدید بدم بیرون مثل 3 افزونه اول که نوشتم.
میدونید که اگر این پلاگین های که گزاشتید رو شما ننوشته باشید و برنامه نویسش فرد دیگه ای باشه و بدون اجازه پخش کرده باشید با یک دادخواست ساده میتونند شما رو به دادگاه احظار کنند و طبق تظریه کارشناس دادگشتری باید خسارت بدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asdadsdxz
میدونید که اگر این پلاگین های که گزاشتید رو شما ننوشته باشید و برنامه نویسش فرد دیگه ای باشه و بدون اجازه پخش کرده باشید با یک دادخواست ساده میتونند شما رو به دادگاه احظار کنند و طبق تظریه کارشناس دادگشتری باید خسارت بدید؟
:)
بله
اما موقعی هستش که نویسنده افزونه مشخص باشه نه اینکه یه افزونه که 10 تا جا دارن همزمان میفروشند
خیلی از افزونه ها رو خودم با تغییرات درست کردم
بعضی ها مشکل داشتند رفعشون کردم
یکسری رو از سایت دانلود گرفتم!
بله خسارت هم میدونم از 1 تا 5 میلیون + حبس و ... اما این در صورتیه که اون افزونه و اسکریپت و ... به ثبت رسیده باشه!! بنده خودم در کم و کیف ماجرا هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FreerPlus.Ir
:)
بله
اما موقعی هستش که نویسنده افزونه مشخص باشه نه اینکه یه افزونه که 10 تا جا دارن همزمان میفروشند
خیلی از افزونه ها رو خودم با تغییرات درست کردم
بعضی ها مشکل داشتند رفعشون کردم
یکسری رو از سایت دانلود گرفتم!
بله خسارت هم میدونم از 1 تا 5 میلیون + حبس و ... اما این در صورتیه که اون افزونه و اسکریپت و ... به ثبت رسیده باشه!! بنده خودم در کم و کیف ماجرا هستم
بیشتر این افزونه ها رو گروه برنامه نویسی سافت ایران نوشتن و خود کد هاش هم مشخص هستند و کارشناس it فتا راحت میتونه متوجه بشه و نیازی به ثبت شدنش هم نیست
به هر حال انشالله موفق باشید فقط گفتم که در جریان باشید و حق و حقوق کسی رو هم که ضحمت نوشتنش رو کشده پایمال نکنید
-
بچه ها چه سایتی الان کاژول پرداخت میده که نیاز به تاییدی نداره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FreerPlus.Ir
سلام
جناب و م
شما عضو سایت سافت ایران هستید و اطلاعات آی پی ، ریز لاگین ها ، تراکنش های بانکی و فایلهای دانلود شده شما هم موجود است .
در حال حاظر سایتی که معرفی کردید آنلاین نیست و انشالا که از این کار پشیمان شده اید .
از بین محصولاتی که لیست کرده اید شماره های 4 - 5 - 6 - 7 -8- 9- 10 -11 - 12 - 14 - 16 - 17 محصولات اختصاصی سافت ایران است که هر شخصی با مقایسه ساده کدها به این موضوع پی میبرد و نیاز به ثبت هم نیست .
در هر صورت قصد تهدید ندارم و قبلا هم نداشته ام ولی مواظب باشید برای سود های خورد ضرر های بزرگی نکنید .
-
1 فایل پیوست
سلام
من از ماژوال فریر برای سایتم استفاده میکنم. و پلاگین بانک ملت و سامان رو روی سایت فعال کردم.
هر کاری میکنم اول بانک سامان قرار میگیره بعد بانک ملت
چطوری میتونم ترتیب این ها رو عوض کنم ؟
یعنی پیش فرض ش بشه بانک ملت ولی هر کسی خواست بتونه تغییر بده و سامان کنه.
عکس زیر رو نگاه کنید متوجه منظورم میشید.
فایل پیوست 23116
http://up.persianscript.ir/uploads/e...ed-1_2ec2b.jpg
-
سلام این رو یکی برام حل کنه
CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ar@sh
http://www.webhostingtalk.ir/f42/118040/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrjonoob
سلام این رو یکی برام حل کنه
CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in
به مدیر هاستینگ خود اطلاع بدین خودشون درست میکنن
-
دسترسی نداشته باشم بهشون چی ؟
خودم نمیتونم انجام بدم ؟