پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
ایران هیچ قانونی نداره اقا جون
هرکی هم ادعاش میشه اول یاد بگیره هیچ برنامه و آهنگی از نت دانلود نکنه بره بازار پول بده خرید کنه و بعد بیاد اینجا اظهار نظر کنه که ما ایرانیا فلانیم بهمانیم
ما ایرانیا خیلی هم با شعوریم خیلی هم ادمیم خیلی اما به ما عادت دادن اینجوری باشیم
کاریش هم نمیشه کرد در حال حاضر
این همه بدبختی داریم.. با این گرونی... واقعا جای این صحبت ها اینجا نیستش
یا علی..
سلام
امکان ورود به قسمت مدریت هست ولی صفحه سایت صفید میاد
ادرس http://account.internetoffline.ir
راهنمایی کنید
جناب بایرام ماژول درگاه shetab.biz یه باگ خیلی فجیع داره که حتی اگه درگاهت فعال نباشه ولی روی اسکریپت نصب باشه هم قابل استفاده سودجویان هستش سریعتر از روی سایت برداریدش که کسی استفاده نکنه. ضمن اینکه سایت خود درگاه هم چندان معتبر نیست و امکان سواستفاده کلان وجود داره
دوستان هم لطفا اگه جدیدا مشکلی براتون پیش اومده اطلاع رسانی کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidamiri
دوستان به خدا سرچشمه همه قالبهایی که واسه سایت های چی چی ان و شارژ واسه FreeR میزنن ، قالبهای منه ( قصد ندارم از خودم تعریف کنم )، همه چند تا عکس ازش برداشتن ، چندتا از اینور اونور اضافه کردن ، بعد میزنن طراحی توسط : فلانی ، واقعا حالم از نت ایران به هم میخوره ، قالب طراحی کردم ، رایگان گذاشتم تو فامو دات آی آر کل ملت دانلود کردن همه از دم کپی رایت عوض کردن ، حالا این هیچی میگیم شعور و فرهگ ندارن ، حالا یارو رفته تو انجمن پرشین نتورک تاپیک زده همون قالب رو داره 80000تومان میفروشه ، این دیگه بی خوانوادگیه محضه ، والا آدم نمیدونه چی بگه ؟؟؟:106:
واقعا عجب دنیای کوچیکی داریم . . .
سلام
کسی نیست راهنمایی کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mvasmous
اسکریپت رو نصب کردید ؟ یا میخواید تازه نصبش کنید ؟
اگه نصب شده ، پوشه اینستال رو حذف کنید ببینید درست میشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidamiri
دوستان به خدا سرچشمه همه قالبهایی که واسه سایت های چی چی ان و شارژ واسه FreeR میزنن ، قالبهای منه ( قصد ندارم از خودم تعریف کنم )، همه چند تا عکس ازش برداشتن ، چندتا از اینور اونور اضافه کردن ، بعد میزنن طراحی توسط : فلانی ، واقعا حالم از نت ایران به هم میخوره ، قالب طراحی کردم ، رایگان گذاشتم تو فامو دات آی آر کل ملت دانلود کردن همه از دم کپی رایت عوض کردن ، حالا این هیچی میگیم شعور و فرهگ ندارن ، حالا یارو رفته تو انجمن پرشین نتورک تاپیک زده همون قالب رو داره 80000تومان میفروشه ، این دیگه بی خوانوادگیه محضه ، والا آدم نمیدونه چی بگه ؟؟؟:106:
من روهان هستم دوستان من حرف استاد رو تایید میکنم،
استاد شما طراح اصلی قالب هستید درسته
ما به مشتری هم میگیم مشتری میگه چقدر پول قالب میشه میگیم انقدر بعدش هم میگیم که این پولی که میدید فقط پول طراحی هدر ، لوگو ،تغییر در رنگ و سی اس اس هست و قالب کاملاً فری و مجای هست
با تشکر از این استاد عزیز:63:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
007008
من روهان هستم دوستان من حرف استاد رو تایید میکنم،
استاد شما طراح اصلی قالب هستید درسته
ما به مشتری هم میگیم مشتری میگه چقدر پول قالب میشه میگیم انقدر بعدش هم میگیم که این پولی که میدید فقط پول طراحی هدر ، لوگو ،تغییر در رنگ و سی اس اس هست و قالب کاملاً فری و مجای هست
با تشکر از این استاد عزیز:63:
ممنون روهان جان ، با این حرفت خیلی چیزا رو روشن کردی ، خیلی خوب بود ، اما لازم نبود اینقدر از من تعریف کنی ، عاشقتم داداش :53::x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidamiri
نه دیگه همه! مثلا این http://www.regimonline.com/program کار شما نیست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
عزیزم حرف شما درست ، ایشون استاد ما هستن اما اگه یه کم دقت کنی من گفتم واسه سایت های چی چی ان و شارژ هستن ، باتشکر از لطفت :53::x