نه باید کارت اعتباری فیزیکی باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای موسوی اگر شرط منرو قبول داری منم 200 تومان حساب کن اگر نه که هیچی
نقل قول:
والا من به این موضوع ربط خاصی ندارم ، اما ناراحت هستم از اینکه همکارم دچار مشکل شده ، اینطور هم که معلومه آقای بیگی هم مقصر نیستند ایشون رو بخوبی میشناسم و آدم مورد اعتمادی هستند . به هر حال من این مشکل برای خودمم پیش اومده .. پیشنهاد میکنم همه ی شرکت ها به آقای موسوی تا جایی که میتونند کمک بکنند یه روز هم خود ما دچار مشکل میشیم . من 200 تومن در حال حاضر داخل حساب بی استفاده دارم ، میتونم کمک بکنم هر چند مبلغ کمی هست .
نقل قول:
ابوالفضل جان 200 تومان تو کارتم هست. روی منم میتونی روی این وجه حساب کنی .
دوستان . همگی کمک کنید این مشکل رو رفع کنیم اینجوری ممکنه کمی بهتون فشار بیاد ولی خیلی بهتر هست. آقای موسوی شما دنبال یک کسی باشید که ویزا معتبر داشته باشه . دوستان دیگه هم اینجا موجودی قابل پرداختشون رو اعلام کنند ایشالا این وجه جور بشه
نقل قول:
آقا هرکی اطلاعاتشو مشتریاشو دوستداره بیاد شارژ یک ماه دیگشرو بده که ایشون با مستر بزنه سرورا حداقل فردا باز بشه اون پول قبلیم میشه شارژ ماه دیگش
هرکی حاضر بده اعلام کنه من به شخصه حاضرم شارژ ماه دیگمرو الان بدم البته باید آقای موسوی برام فاکتور دستی امضا کنه + کپی کارت ملیش بفرسته در این صورت حاضرم شارژ ماه بعدرو هم بدم
اگر مشکل از 36 ساعت آینده حل نشد ( که ان شالله حل خواهد شد )، سعی میکنیم حداقل نصف مبلغ رو تهیه و خدمت جناب موسوی تقدیم کنیم
دوستان عزیز یک سرور در راید کال من اکی کردم. اگر همگی مایل هستید یک اکانت به هر یوزر بدم اونجا راحت با همدیگه در ارتباط باشید . اینجا بیخود داره شلوغ میشه
آقای موسوی دوستان زحمت کشیدن و 1 میلیون جور کردن شماهم خودت 1.2 داریم امیدوارم بقیه پول هرجوری شده جور بشه
من هر شرطی قبول دارم
این شماره حساب : 0302400726000
شماره کارت : 6037991159986052
به نام ابوالفضل موسوی
هرکس هرچی زد اینجا اعلام کنه تا من موجودی به دقیقیه اعلام کنم تا به مبلغ مورد نظر برسیم.
کماکان منتظر یاریه سبزتان هستیم
موجودی کنون به ریال ١٢,١٠٤,١٩٢
1. مبلغ، مبلغ کمی نیستنقل قول:
زحمت کشیدی داداش 36 ساعته دیگه میخوره به شنبه یکشنبه
میگفتی پول نمیدم سنگینتر بود
2. باید دید شرایط در چه وضعی پیش میره
بنده که امیدوارم تا فردا صبح مشکل حل میشه
باید دید چه میشه
توکل بر خدا
موفق باشید