من تو پنل ریسلرکلاب که میرم هنوز دامنه هام هستن اما هنوز دامنه ای به پنل ریسلو منتقل نشده
نمایش نسخه قابل چاپ
من تا چند ساعت دیگه یه دامین جدید با پنل ریسلو ثبت میکنم. گفتن که مشکلی پیش نمیاد و این دامنه های جدید با دامنه هایی که قراره به پنل منتقل بشن قاطی نمیشن.
اعضای عزیز فروم، طبق آخرین گفتهی Resello انتقال دومینها در حال انجام هست و شاید تا 20 نوامبر به پایان برسه. دومینها هم قرار نیست یکباره منتقل بشه و بنا به اولویت پسوندها منتقل میشه و کمکم در پنل اعضا قابل مشاهده خواهد بود. پسوندهای BIZ و US هم در اولویت بالاتری هستند.
نقل قول:
The migration of domains is in progress. This process will take up to the 20th of November. one by one domain names will become visible in your account, . The .BIZ en .US TLD's will be migrated first. The other TLD's will follow soon. Domains which are up for renewal soon, will go in to the renewal grace period. You will be able to renew your domains with us in time.
من الان اومدم دامنه ثبت کنم اما یه ارور میده :
Server Error (500)
مرحله اول درست میره. کاستومر رو انتخاب میکنم و نام دامنه رو میزنم اما تو مرحله بعد ارور 500 میده.
دامنه ها به مرور زمان منتقل میشه، روند انتقال دامنه ها دقیقا مثل انتقال به رجیسترر دیگه می مونه و مثلا 5 تا 7 روز طول می کشه که هر دامنه منتقل بشه! حالا مراحل تایید ادمین دامنه و ... رو این وسط حذف کردند! اما بالاخره در اصل داره تغییر رجیسترر صورت می گیره.
دامنه جدید که در ریسلو ثبت کردیم مشکلی نداره و با استفاده از موجودی که از ریسلرکلاب به ریسلو منتقل کردند هم ثبت کردیم.
با وب مانی هم راحت میشه واریز وجه داشت و مشکلی نداره.
بابا تحریم ها اثری نداره که :78:
مشکلی که الان داریم اینه که از طریق whmcs دامین ها ثبت میشه اما NS ها به ریسلو نمیره و دامین با NS های دیفالت آنها ثبت میشه و بعد باید بریم از داخل پنل نمایندگی مودیفای کنیم!
این را هم بهشون تیکت کردیم.
بهشون گفتیم مشکلاتش را حل کردند. الان از همان جا که قبلا دانلود کردید دوباره جدید ترین نسخه ماژول را دریافت کنید. در whmcs هم یک کاربر مدیر با نام کاربری admin باید داشته باشید.
دامنه ها برای شما منتقل شده ؟؟؟؟
برای ما امروز ایمیل اومده دامنه ها انتقالشون تموم شد ولی هیچی توی پنلمون نیست
یه چیزی فهمیدم.
دامنه رو موقع ثبت با www بزنید ارور 500 میده. بدون www بزنید ثبت میکنه. فقط مواظب باشید. این کانفیرمیشن نداره. همون جا بزنید میره برای ثبت . من زدم 2 تا دامنه ثبت شد.
نیم سرورهاش رو باید دستی اپدیت کنیم
ایمیل جدید همراه با توضیح در باره ماژول جدید whmcs برای همه باید آمده باشد.
در مورد دامنه ها گفته اند:
The migration of domain names has been started already and this process will take up to the 20th of November. We are now importing contact details for domain names in to our system in order to be ready for domain name imports. The import of .COM will start the 13th of November and other TLD's will follow soon after, one by one.
فکر کنم واضح باشه!
ما با مشخصات آمریکا از رسیلری کلاب هستیم اگر کسی خواست میتونیم نمایندگی هم بدیم ... ارزون
فکر کنم تا تمام دامنه ها منتقل بشه فعلا تعرفه ثبت دامنه برای تمام نمایندگان یکی باشه چه نماینده هایی که تعداد کمی دامنه ثبت کردند و چه اونایی که تعدادی زیادی دامنه ثبت کرده بودند
بعد از اتمام انتقال دامنه ها پنل نماینده ها را اسلب بندی می کنند
سلام دوستان خسته نباشید
من یه مدت نبودم کارا به کجا رسیده..؟ خلاصه چی شده تا الان..؟
دوستان به نظرتون امکان تغیر دی ان اس دامنه ها وجود دارد ؟
حدود 26 ساعته تیکت زدیم جواب ندادن!
ماکه یه تیکت زدیم هنوز بعد دوهفته جواب ندادن!
الان یک ایمیل جدید از ریسلو به دستم رسید که رویه تمدید دامنه ها را شرح داده بود
ظاهرا روند تمدید دامنه ها با رسیلرکلاب کاملا فرق می کنه. یک چیزی به اسم تمدید خودکار دامنه دارند که در صورتی که شما از داخل پنل خودتون غیرفعالش نکرده باشید دامنه به صورت خودکار تمدید خواهد شد.
یعنی فرض کنید دامنه من امروز Expire شده یک مهلت یک هفته ای دارم که می تونم دامنه رو از پنل خودتون Delete کنم. اگر در این یک هفته Delete انجام نشه دامنه به صورت خودکار تمدید شده و هزینه از حساب من کسر خواهد شد مگر اینکه پول کافی داخل حسابم نداشته باشم.
دوستان به این مسئله دقت داشته باشند تا برای دامنه هایی که نمی خوان تمدید کنند حتما در عرض یک هفته Delete رو از داخل پنل بزنن
یکی بگه من چطور الان دی ان اس های یه دامنه رو عوض کنم؟
قیمت دامنه .in چقدر است؟
.in ₹ 200.00 ₹ 200.00 ₹ 481.65 ₹ 0.00 ₹ 1500.00
دامنه های شما منتقل شده؟ هیچ ایمیلی برای ما ارسال نشده که حاوی اطلاعات پنل جدید باشه...
کسی میدونه بر سر دامنه های اکسپایر شده چی میاد؟آیا میشه تمدید کرد؟
چطور به پنل چدید دسترسی داشته باشیم؟
سلام
دامنه های ما منتقل شده
ولی هنور توی پنل نیوده whois بگیرید مشخص هست رجیستار عوض شده
ایمیل هم اومد از جانب ریسلو که مشخصات هویز رو اپدیت نگه دارم ولی دامینی توی پنل نیست