مثله اینکه به عنوان خسارت به سرویسها رم اضافه میکنند!!!!!!!!!!!!
حالا این رم اضافه به چه درد کسانی که سرویس میکروتیک دارند رو والا ما که نفهمیدیم!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
مثله اینکه به عنوان خسارت به سرویسها رم اضافه میکنند!!!!!!!!!!!!
حالا این رم اضافه به چه درد کسانی که سرویس میکروتیک دارند رو والا ما که نفهمیدیم!!!
آفتایم 100%
بنده هم از ایشون سرور داشتم , بعد 2 -3 روز سرور من رو block کردن دلیلشم خودم نفهمیدم ! خسارت میخواستن تا بازش کنن منم کلا بیخیال سرورم شدم :-s
من هم که همچنان :50:
ایشون واقعا انسان کلاه برداری هستند
در این شکی نیست
اما جنابی که میدونم تاپیک رو دنبال میکنید
این پول ها خوردن نداره به والله شما و امثال شما کارتون کثیف تر از ***یه که از دیوار مردم میره بالا
شک نکنید چوبشو میخورید از جای دیگه
آقا شاید من این حرف رو بزنم توسط ناظم یا مدیر ها بن بشم
اما میگم !! به امام حسین تو این 2 سال که با انجمن آشنا شدم فقط 2 نفر بودن سرویس خوب به من دادن و چند ماه با اونا کار کردم باقیشون همه از دم هر روز مشکل داشتن هر روز یه بهونه
آقا مردم د-ز-د شدن
خیلی اوضاع بیریخت شده
این که نشد کاسبی
باید جلوی این افراد گرفته بشه حتی آیپی اینارو مدیریت باید بن کنه نتونن تو انجمن بیان
شما سرچ بزنید داخل انجمن ببینید چند تا تاپیک کلاه برداری و شکایت باز شده
به هر حال به این شکل جلو بره نه برای کاربر خوبه نه انجمن ! به من ربطی نداره اما واقعیتی بود که باید میگفتم
نه کیفیت نه پشتیبانی نه تیکت هیچی فقط موقع پول گرفتن که میرسه خوب هستن بعدش دیگه هیچی
من اینقدر دلم از ایشون پر هستش به والله هر موقع هر تاپیکی ببینم از ایشون میام واقعتا رو میگم
فقط ایشون نیست
نمیخوام اسم ببرم اما هستند مثل این اقا با یوزر های متفاوت میان تو انجمن سرور 2 زاری میفروشن به مردم بدبخت
من نمیدونم چه جوری اما به یه شکلی باید جلوی این کلاه برداری ها گرفته بشه
فقط ایشون نیستش که ! فقط هم سر من کلاه نرفته مطمئنم پول خیلیا اینجا خورده شده توسط این شیادا
هرچقدر بد بگم از اینا بازم کمه
متسفانه به دلیل آلوده بودن سرویس های ویندوز و حساس بودن شدید دیتاسنتر به ایبوز سرویس ساسپند شده است و از دسترس خارج شده است
در حال مذاکره با دیتاسنتر میباشیم برای حل مشکل اما ظاهرا بر قوانین خود پایبند میباشند
دوستان لطف نمایند تهمت نزنند، کلاه برداری کجا بود دوست عزیز!!! سرویس xlhost فعال میباشد و کاربران در حال استفاده میباشند، لطفا خیال پردازی ننمایید، مشکلی میباشد که از دسترس ما خارج میباشد
سرویس xlhost فعال میباشد
سرویس ما را هم منتقل نمیایید انجا شاید فعال شد =D>
الا 3 روز هم بیشتر هست
آقا توی تیکت چرا چرت و پرت میگید!
میگم سرویس مشکل داره اصلا" پینگ نمیده ای پی ، میگه مشکلی دیده نشد ! الان 2 هفتس مارو الاف کردی ، یک هفته هم هست که میخوای سرویس رو منتقل کنی !! بنده دیگه نیازی به سرویس شما ندارم لطف کنید پول بنده رو به حسابم واریز کنید ... و گرنه ریپورت میکنم پلیس فتا ...
خوبه آبه پاکی رو ریختند رو دسمون ... ۱هفته =))
دوست عزیز شمایی که میدونی 99% مشتری های شما سرور رو برای فروش چیز پی ان میخوان اصلا چرا دیتا سنتری برای فروش میزاری که صبح تا شب مشکل ساز بشه ؟
قبلا گفتم الان هم میگم فقط شما نیستی مشکل ایجاد میکنید واسه مشتری ها ساده مثل من
خیلی ها هستند تجربه کافی تو کار ندارن میان یه گندی میزنن میرن
لطفا خیال بافی ننمایید
ویندوزی که بر روی سرویس ها نصب بوده آلوده بوده و این مشکل را ایجاد نموده. در دیتاسنتر synaptica پورت 25 از طرف دیتاسنتر بسته بوده و ما مشکلی نداشتیم، اما در این دیتاسنتر پورت 25 بسته نبوده و به دلیلی آلوده بودن ویندوز با بستن پورت 25 عمل ننموده و برای ما مشکل ساز شده است
احترام خود را نگه دارید، این چه وضع حرف زدنه؟
اقا علی رضا ایپی سرور من توی این لیست نیست سرور منو روشن کنین
خوب الان تکلیف چیه باید چی کار کنیم !؟
ویندوز آلوده رو که کاربرا ها نصب نکردن از سمت شما نصب شده
باید صبر کنیم. خسارت میدین
قرار چه اتفاقی بیافته
تکلیف کاربران رو مشخص کنید که همه بدونن باید چی کار کنن
یک هفته زمان کمی نیستش. همه مشتری های خودشون رو از دست دادن به خاطر این قطعی
شما یا یه سرور بدید که مشکل نداشته باشه
یا
پول بچه ها رو برگردونید که برن به کارشون برسن
بیشتر از این تو فشار نمونن
20 % تخفیف فکر نمیکنم خسارتی رو جبران کنه
من که به شخصه به فکر تمدید نیستم
حالا علیرضا جان بریم جای دیگه آمریکا بخریم یا مشکلشو حل میکنید شما؟
سرور شمام که به تاریخ پیوست!
منتظر پاسخ به درخواستم هستم
لطفا رسیدگی کنید
روز دوشنبه سرویس جدید را تحویل خواهیم گرفت (البته احتمال زیاد و 100% نمیباشد)
واقعا خسته نباشید =D>=D>
دوستان عزیز
2 ماه از سرویس من مونده + 1 هفته هم میخوان اضافه کنن با 20 % تخفیف ماه بعد
البته تو تیکت فرمودن
:
(
روز دوشنبه سرویس جدید را تحویل خواهمی گرفت و تحویل خواهیم داد
)
این و زده تو مشخصات سرویس
محصول / خدمات:
سرور مجازی کانادا - vds ram 512 MB فعال
خودشون الان فرمودن ماهیانه 20 تومن
من 1 ماه قبل 3 ماهه رو گرفته بودم 40 تومن
الان 3 ماهه 55 تومن
خوب بیخیال
2 ماه باقی مونده بو 30 تومن میفروشم
جا چونه هم داره
من الان 2 هفتس وی پی اسم قعطه تیکت زدم میگن مگه علافیم درست کنیم :| کی پا سخ گو هست اینجا؟
اين پشتيبانيش چرا اينجوريه!!!
:-w کی به اینا گفته vps بفروشن من نمیدونم شورشو در آوردین من 1 روزم از سرور استفاده نکردم همه مشتریام پریدن بعد میگن رمز رو ارسال کن فعال کنیم فرستادم
با اوج پر رویی میگه ما علاف نیستیم :| من 2 هفتس وی پی اسم قعطه علاف نیستم ؟ بعد می گم اصلا رمزم یادم نیست :| من وی پی اس روشن خریدم میگن 5 تومن هم بدید هزینه ی تعویض رمز به من چه سرور شما پکیده من باید پولشو بدم شما عرضه ندارید وی پی اس و روشن کنین حالا هم که پس وردم رو پبدا کردم دادم اینا قیب شدن :| این کاربرایی که میان میگن تایید میشن :| اینا باید بن شن عصاب نمیزارن واسه آدم
الانم که این علیرزا آقا یاهو جواب نمی ده دیگه شورش رو در آوردن
از من میشنوید شما که ضرر کردین
اگر واقعا کارتون واجبه مثل من برید جای دیگه که معتبر هست سرویس تهیه کنید
ایشون آدم فوق العاده عو... هستش
حتی مسئولیت این همه کث... کاریشو نمیخواد قبوا کنه
به والله این پولا خوردن نداره
مطمئن باشید تمدید هم کنید 2 ماه دیگه از این بدتر سرتون مبیاره یهو کلا میپیچه به بازیو
سایت رو هم بالا نمیاره
من نمیدونم یکی که 2 زار سواد نداره 2 زار شخصیت و انسانیت نداره چرا باید بیاد فروشنده بشه کلی از مردم رو با این وضعیت مملکت با این فشار هایی که هست
سرکار بزاره آخرش تحویل نگیره طلب کار هم بشه
واقعا حیف نمیشه تو تاپیک با زبون شخصیت خودش حرف زد
حیف....
آپی برای تست میدین؟
شخصيت بي خود ... سرويس افتضاح ... پشتيباني گند ... = سرويس اين بابا
پشتیبانی بیخیال کم تجربه بی مسئولیت سرور اشغال اورسل به خدا شاید 80 تا 100 تا روی 1 سرور هست در صورتی که نرمال 30 هست.....سرعت دانلود افتضاح و در اخر هم اشغال ترین سرکتی که دیدم بقیشون پولمون خوردن رفتن فهمیدیم از جای دیگه باید بگیریم این شرکت اصلا تکلیفمون روشن نمیکنه امروز 2 شنبه هنوز سرور جدیدم نرسیده............
کی می خواد وی پی اس من وصل شه :| جای فروش سرور مجازی برین قاز بچرونین بهتره :|
شادی :|؟
3 عدد سرور میباشد
دوستان لطفا جو سازی ننمایید. همانطور که گفته شد، به دلیل تعطیلی روز های شنبه و یک شنبه دیتاسنتر نمیتوانیم سرویس را تهیه نماییم، پرداخت انجام شده، در حال حاظر سرویس ها را دریافت ننمودیم و منتظر تحویل میباشیم
همانطور طبق گفته در پست قبل 1 هفته + 20% تخفیف در تمدید ماه بعد بر روی سرویس کاربران اعمال خواهد شد
همچنین گفته شده بود در این چند روز به دلیل درگیری نمیتوانیم پشتیبانی مناسبی ارائه دهید
خیلی ممنونم از کاربرانی که درخواست کردیم کمی درک کنند اما عده ای به جای اینکه کمی رعایت ما رو بکنند بیشتر آمده اند و با دروغ هایشان ...
حتی عده ای نیز مشتری ما نمیباشند!!!
وقتی واسه سرور مشکل پیش میاد درستش اینه که محترمانه عضر خواهی کنید نه بیاید بگید ما علاف شما نیستیم :| من تیکت دادم رمزمو گفتم میگید ما علاف نیستیم رمز اشتباهه :| من اصلا نمیخوام رمزمو بدم :| وی پی اس روشن تحویل گرفتم روشنم میخوام :| اون دوستتون که میگه 5 تومن هم باید بدید :| بگیم امدیم کلاتونو برداریم دیگه مستقیما
دوست عزیز، زمانی که گفته میشود رمز عبور را بدهید تا پورت را ببندیم مشتری میبایست اقدام نماید، حالا چه ما فروشنده باشیم چه هر فروشنده ی دیگر!
به شخصی حالا نمیدنم شما بودید یا خیر 5 بار گفته شده بود رمز را بدهید پشت سر هم اشتباه میداند و نمیگفتند که نمیدانند، ما هی به ناچار سرور را روشن میکردیم رمز را وارد مینمودیم میدیدیم اشتباه میباشد دوباره خاموش میکردیم، دیتاسنتر نیز شدیدا با ابیوس مشکل دار بوده و سرویس را کلا غیر فعال نموده
به دوستی که گفته شده بود 5 تومن هزینه بابت تغییر رمز عبور دریافت میشود، به زور به کسی گفته شده که 5 تومن را پرداخت کنید تا ما سرویس را به شما تحویل دهیم؟!