آقای پاکزاد
ارور 421
بانک ملت چیه؟
این فایلهایی رو که به پرداخت بانک ملت فرستاده رو چیکار کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای پاکزاد
ارور 421
بانک ملت چیه؟
این فایلهایی رو که به پرداخت بانک ملت فرستاده رو چیکار کنم
با سلام
آیا میشه آقای پاکزاد آیکون های همه ی بانک ها رو حذف کنیم فقط آیکون بانک فعال رو بگذاریم؟
مثل این سایت
http://www.sepidarcarton.com
سوال دوم:آقای پاکزاد آیا این نسخه نهایی که آماده میشه رایگان هستش؟:->
و همچنان ما منتظر نسخه نهايي هستم
فكر كنم مشكلي براي آقاي پاكزاد پيش اومده چون 1 هفته ميشه كه وارد سايت نشدن
ظاهرا سفر تشریف بردند و گرنه طبق قولشون تحویل میدادن ..
بالخره آقاي پاكزاد به سايت سر زدن ولي باز هم خبري از نسخه نهايي نيست
سلام دوستان امید وارم خوب باشید من چند روزی بود که مشغول کار کردن روی اسکریپت قبلی بودم تا نسخه تجاری آماده کنم توجه کنید که نسخه تجاری همان نسخه نهایی نیست.
موضوع نسخه تجاری همچنان فروش کارت شارژ هست با کمی تفاوت در ظاهر و 50٪ تفاوت در امکاناتش + اینکه من توی این نسخه روی امنیتش بیشتر کار کردم
چون برخی از سایت های که از نسخه آزمایشی استفاده کرده بودن مشکلات امنیتی جدیدی رو گزارش داده بودن که من توی این نسخه مشکلات رو حل کردم.
همچنین علاوه بر مشکلات امنیتی که ورژن آزمایشی داشت برخی مشکلاتی هم در برگشت از بانک داشت که پول رو برگشت می داد به حساب خریدار این مشکل رو هم با ستل دستی که گزاشتم حل شده و خیلی دیگر از مشکلاتش حل شده
کاربران می تونند برای فروش کارت شارژ از نسخه تجاری استفاده نمایند همچنین می تونند با کمی تغییرات که آموزش خواهم داد اکانت های دیگه رو هم بفروش برسانند.
من پس از منتشر شدن ورژن تجاری یک فیلم آموزشی هم با موضوعات (انواع نصب اسکریپت - روش کار کردن صحیح با آن - روش ویرایش برخی از کد های اسکریپت و روش افزایش امنیت اسکریپت) تهیه خواهم کرد و در اختیار عموم می زارم تا راحت تر بتونند از این اسکریپت استفاده کنند
همچنین جا داره یاد آور بشم که برای دانلود نسخه تجاری هر کاربر فقط یک بار مبلغ 5000 ریال (500 تومان) را واریز می نماید و به صورت آنلاین نام کاربری و رمزعبوری در اختیار آن قرار داده می شود که با آن نام کاربری و رمزعبور می تواند اسکریپت را دانلود نماید (ورژن های قبلی رایگان هستند)
درآمد فروش از این اسکریپت خرج ورژن نهایی می شود تا مشکلات ورژن نهایی نیز حل شود و آماده استفاده گردد.
اسکریپت تا چندید ساعت بعد جهت دانلود روی سرور قرار خواهد گرفت پس از منتشر شدن از طریق پیامک و همچنین در انجمن اطلاع رسانی خواهد شد.
ام پی سی ویرتوال
ورژن تجاری منتشر شد
virtual.chargme.ir
با سلام آقای پاکزاد
بابت اسکریپت تجاری ممنون
واقعا عالیه:53:
واقعا دستت درد نکنه آقای پاکزاد خیلی عالیه
توی بخش تنظیمات هر چی رو میخوام عوض کنم مثلا اتوشارژ رو غیر فعال کنم یا هر چیز دیگه ای رو باز برمیگرده به حالت پیش فرض و تغییر نمیکنه!و اینکه آیا توی نسخه تجاری مشکل ماژول بانک پارسیان حل شده؟
با تشکر فراوان
خرید آسان و مطمئن کارت شارژ telesharge.com
اس ام اس های طنز و جالب smspayamak.com
سلام اقای پاکزاد
من 2 سوال دارم
1-ایا برای ورژن نهایی هم باید هزینه ای پرداخت کرد یا نه؟
2-و هنوز ماژول درگاه امن پاسارگاد اماده نشده؟
با تشکر از اقای پاکزاد
آقا پاكزاد با آژديت به ورژن تجاري به مشكل زيادي خوردم ماژول بانك پارسيان موقع برگشت از بانك ميگه كه اطلاعات برگشتي از بانك ناقص هست و خريد با موفقيت انجام نميشه ماژول بانك ملت خريد با موفقيت انجام ميشه ولي جدول رمز شارژ سريالا شارژ و ارزش مكالمه خالي هست قسمت افزايش موجودي در پنل كاربر با ماژول بانك ملت كه خطا ميده و وارد در وازه بانك ملت نميشه نميشه پنل افزايش موجودي كاربر با ماژول پارسيان وارد دروازه پرداخت ميشه پول كم ميكنه و لي موقع برگشت صفحه سفيد مياد و موجودي افزايش پيدا نميكنه اگر بشه با يك تيك كلا ثبت نام رو متوفق كرد خيلي خوب ميشه
درگاه بانك ملت درست شددرگاه بانك پارسيان همچنان موقع برگشت بهس ايت ميگه كه اطلاعات ارسالي از بانك ناقص است البته من پين pec24 رو دارم و مشكل بزرگتر از همه اينكه با درگاه ملت از هر 4 تا خريد 2 تاش موقع تحويل رمز و سرايل شار» به كاربر جدول خالي هست يعني جدول رمز سريال و ارزش مكالمه خالي هست
آی پی من بلوکه شده داشتم رمز جدیدمیدادم که این پیغام رو داد
نقل قول:
Your connection to this server has been blocked in this server's firewall.
You need to contact the server owner for further information.
Your blocked IP address is 91.99.167.56
This server's hostname is server23.mylittledatacenter.com
خرید آسان و مطمئن telesharge.com
اس ام اس های جالب و خواندنی smspayamak.com
سلام فکر نکنم الان این سایت رو ببینید من بانک ملت نصب کردم و کارت شارژ تست گزاشتم روش چند بارم تست کردم درست عمل می کنه
karaj26.ir
فقط برخی موارد که کارتو میده پول به حساب فروشنده نمیاد می تونین اون صورت حساب رو ستل دستی کنید و اما بانک پارسیان هم قبلا که تست کردم مشکلی نداشت ولی الان دوباره تست زدم مشکل داره با بانک پارسیان حرف زدم قراره با برنامه نویسشون صحبت کنم ببینم مشکل کجاست حل شد ماژول پارسیان رو بروزرسانی می کنم و اطلاع می دم
با سلام و تشکر از اسکریپ خوب شما
من از نسخه تجاری استفاده می کنم
در بخش تیک دانلود فایل اتچ شده حروف نا مفهوم رو موقع دانلود نشون میده و save میکنه که اشکال داره ولی روی هاست فایل درست ذخیره می شده
ارسال ایمیل هم من در حالت های مختلف تست کردم ولی جواب نداد لطفا برسی کنید
در بخش کاربران ارسال ایمیل به کاربر بهتر است یک صفحه باز شود جهت ارسال ایمیل چون الان نرم افزار پیشفرض ویندوز باز میشود
در حال تست بخشهای مختلف هستم باز هم موردی دیدم اطلاع می دهم
در کل اسکریپ خیلی جالبی است
موفق باشید
هنوز نمیشه باهاش اکانتهای دیگه فروخت؟ از اردیبهشت-خرداد قرار بود
میشه اون لوگوی بانکها رو کمشون کرد؟
ممنون
بتونید براش فالب (به صورت تجاری و قیمت مناسب) هم تهیه کنید به نظرم خوب میشه
بزرگترین کمبود این اسکریپت عدم وجود امکان فروش سایر اکانت ها " در پنل ادمین " می باشد ...
ماژول بانک پاسارگاد (دروازه پرداخت امن پاسارگاد نه ، درگاه مستقیم خود بانک پاسارگاد رو مینظورمه) اگه امکانش هست بنویسید چون خیلی ها از بانک پاسارگاد استفاده میکنن .. ممنون از زحماتتون.
در مورد قالب هم منم مثل دوستمیون همین پیشنهاد رو دارم که چند تا قالب تجاری طراحی کنید.
مثلاً برای زرین پال این خط ها رو حذف کنیم کافیه؟ فایل دیگه نمیخواد دستکاری شه؟
کد:<li id="b25" class="bank"><div class="bank_info"><span class="bank_icon<?PHP if($zp_x[0]==0){echo '_off';}?>"></span><div class="bank_title">زرین پال</div></div><div class="bank_gateway"><?PHP if($zp_x[0]==0){echo $default;}else{echo 'zp';}?></div></li>
با عرض سلام خسته نباشید
دوستان چطور می تونم اسم سایتم رو تغییر بدم
هر کاری می کنم نمی شه
می زنم (( عنوان سایت شما ))
با تشکر
سلام
خسته نباشید
هر کاری کردم نتونستم اسکریپت رو نصب کنم
Perms ها هم همه جوره تغییر دادم ولی نشد.
فایل ها رو هر جایی جابجا کردم هم نتونستم از لینک سایت اجراشون کنم جهت نصب.
بصورت دستی هم ویرایش کردم ولی بعد از اتمام مجددا چیزی مثل حالت قبل نتونستم از طریق لینک سایت چیزی مشاهده کنم.
دوست عزیز من هم قبلا این مشکل رو داشتم! باید شما تمامی قسمتهایی که با ستاره مشخص شده رو پر کنید تا تغییراتتون اعمال بشه.نقل قول:
http://www.webhostingtalk.ir/images/icons/icon1.png پاسخ : فروشگاه کارت شارژ (ام پی سی شارژ)
با عرض سلام خسته نباشید
دوستان چطور می تونم اسم سایتم رو تغییر بدم
هر کاری می کنم نمی شه
می زنم (( عنوان سایت شما ))
با تشکر
شارژ آسان و مطمئن telesharge.com
اس ام اس عاشقانه،طنز smspayamak.com
جناب پاکزاد این خطا خیلی داره اذیت میکنه و مشتری رو میپرونه
اگر یادتون باشه قبلا هم در موردش صحبت کردیم با هم
خریدار میره به صفحه بانک پول از حسابش کم میشه به حساب من میاد ولی وقتی میخواد رمز ببینیه چنین صفحه ای میبینه در حالی که همه شناسه های پرداخت درسته ولی رمزی در کار نیست و اونوقته حسابی شاکی میشه تومیدیرت هم وضعیت روی ایجاد شده میمونه
گفتم شاید مشکل از هاستم باشه که خارج از کشور هست باشه
به سرور های هاست ایران (داخل ایران) منتقل کردم سایتو فرایند خرید خیلی تند تر شده ولی این مشکل هنوز پا برجا هست
مشکل خیلی بدی هست ممنون میشم رسیدگی کنید
توی ورژن بتا هم این مشکل بود عکسشم گذاشته بودم ولی اون موقه تو صفحه چند خط خطا در مورد sql بود اینجا خطا نیست ولی همون داستان دوباره به راه هست ممنون میشم بر طرف کنید
با سپاس
ببخشید یعنی الان ما با نصب این اسکریپت میتونیم درآمد داشته باشیم؟آیا این درآمد ناشی از کل سود هست یا اینکه یک درصدی از سود به ما تعلق میگیره؟میتونیم رووش سرمایه گذاری کنیم و به درآمد برسیم؟توضیح بدید.من مایلم که یک سایت در این زمینه بسازم
این لینک که باز نمی شه
سلام دوستان
شرمنده تاپیک قدیمی رو بالا میارم. ولی یه سؤالی برام پیش اومده هرجا گشتم جوابشو پیدا نکردم.
من میخوام کارت ها رو مدیریت کنم ولی میگه باید کلید رمزنگار رو وارد کنی.
این کلید رمزنگار چی هست و از کجا باید گیرش آورد ؟
مرسی
مرسی عزیز.
محمد جان من نسخه تجاری رو برای حمابت از سایت دریافت کردم و ظاهر رو یکم سفارشی کردم و از پارس پال درگاه گرفتم و تنظیم و نصب کردم ولی وقتی روی دکمه پرداخت کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته فقط صفحه رفرش میشه.
واسه اطمینان اسکریپت رو روی یه یه دامنه دیگه نصب کردم وبدون هیچگونه دستکاری تو ظاهر ، درگاه پارس پال و نصب و تنظیم کردم و خیلی خوب هم کار کرد و مشکلی پیش نیومد.
عزیز میشه خواهش کنم کمکم کنی درستش کنم ؟ هزینه هم هرچی باشه تقدیم میکنم. چون بشدت به این درگاه احتیاج دارم.