تجربه ناموفقی داشتید در ارتباط با Atak Domain ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خیر ما چند سالی هست باهاشون کار میکنیم.
ترک ها عین ایرانی ها خیلی اهل چونه هستن، همین الان سر انتفال دامنه ها کلی باهاشون چونه زدیم تا نرخ رو کم کنن.
برای همین از نظر قیمت خیالتون راحت باشه.
در ضمن میتونین با توجه به کار کردن بانک صادرات در ترکیه و صرافی های ایرانی زیاد در ترکیه پرداخت هاتون رو ارزون تر هم انجام بدین
تنها مشکلشون پشتیبانی ضعیف هست.
نمیشه صحبت کرد وب مانی هم اضاف کنن؟
ما دقیقا از 2015 داریم باهاشون کار میکنیم مشکلی نبوده، اما خوب هیچ وقت تضمینی نیست
- - - Updated - - -
شدن که میشه باهاشون صحبت کنین اما بهتون پیشنهاد میکنم با صرافی واریز بانکی انجام بدین خیلی نرخش کمتر در میاد برای ترکیه حدود 3800 تومن همین الان صرافی المپیک برای من یه حواله انجام داد به حساب بانکی در ترکیه
- - - Updated - - -
فقط یه نکته تو ثبت نام سایتشون یه قسمتی داره به اسم
Authorized
که نوع ثبت شما موسسه، مسئولیت محدود، سهامی خاص، سهامی عام هست
org co ltd inc
آخرش کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟
چند روز از خبر رسمی تحریم ریسلو در خصوص دامنههای ایرانی میگذرد، هنوز مشکلات رخداده پس از تحریمهای resell.biz ,uk2 ,Theplanet , directi و دیگران از خاطرهها پاک نشده است که اینبار با یک موضوع بسیار حساستر از گذشته روبرو شدهایم.
با توجه به رشد کسب و کارهای اینترنتی تحریمهای ظالمانهی جدید بسیار خطرناکتر از گذشته خواهد بود. از اینرو ایران سرور که خود بارها از اطلاع رسانی دیرهنگام در موارد مشابه متضرر شده است سریعتر از دیگر همکاران اقدام به اطلاع رسانی در این زمینه نمود، این موضوع باعث بوجود آمدن برخی شبهات و سوء برداشت ها در این زمینه شده است که در ادامه بصورت کامل شفاف خواهد شد:
1- تصریح میشود که تمام موارد برای اطلاع رسانی و جلوگیری از رخدادهای ناخوشایندی که ممکن است در ابعاد فراصنفی برای کسب و کارهای اینترنتی رخ دهد، انجام شده اند.
2- تلاش شده است اطلاع رسانی بصورت کلی برای وب مسترها و مدیران کسب و کارهای ایرانی که دارای دامنه میباشند انجام شود و مرتبط با مشتریان یک صنف یا شرکت خاص نبوده است.
3- تمام اطلاعات داده شده در اطلاع رسانیها براساس اطلاعیههای رسمی و پاسخهای مکتوب شرکت ریسلو در خصوص تحریم دامنههای عمومی(غیر از پسوند IR) بوده است و سعی شده است که حساسیت موضوع به کاربران گوشزد گردد تا از غفلت در این زمینه جلوگیری شود.
4- اولین گزینه کاربران و پیشنهاد ما، استعلام وضعیت دامنهی خود از شرکتی است که به عنوان امین خود، دامنه را توسط آن به ثبت رسانده و نگهداری مینماید.
5- ایران سرور بعنوان یکی از صادرکنندگان برتر خدمات فنی مهندسی کشور به اروپا و توسعه دهنده زیرساختهای ابری دامنه بصورت صادرات خدمات، برای تسریع در برون رفت از مشکلات کنونی آمادگی ارایه راهکار جایگزین ریسلو که بمدت ۲سال در حال آزمایش و استفاده بوده را در سریعترین زمان ممکن با شرایط مناسب دارد.
6- ایران سرور بعنوان یکی از کارآفرینان تقدیر شده کشور امکان ارایه تسهیلات ۲۰۰ و ۵۰۰میلیون تومانی بدون سود، جهت حمایت و حفظ همبستگی شرکتهای هاستینگ و همکار، برای تسریع در جابجایی دامنهها از ریسلو را دارد.
در پایان اگر فرآیند اطلاع رسانی ما باعث تکدر و نگرانی خاطر شما شده است، صمیمانه از این بابت پوزش می طلبیم.
با احترام،
مدیریت ایران سرور
بزرگوار شما که می توانید 500 میلیون وام بدهید ، به 4 نفر کمتر وام بدهید به جای آن رجیسترار verisign شوید ( 500 هزار دلار شارژ اولیه نیاز دارد ) ما مخلص شما هستیم دامنه ها رو منتقل میکنیم روی یک شرکت وطنی
یا اصلا این 4 تا 500 میلیون رو یک مجوز servco بگیرید ( مجوز 4 ساله ) ما سرورهامون رو کولو میکنیم پیش شما
البته واسه خودتون گفتم آهنگ رشدتون سریع تر میشه تا ارسال ایمیل به کاربر هاستینگ های دیگه برای سود گاها هزار تومانی دامنه !
با وجود اینکه ریسلو یکسال به همه فرصت داده که دامنه ها رو منتقل کنند و رسما اعلام کرده تا زمان انقضاء دامنه ها هیچ دامنه ای غیرفعال یا حذف نخواهد شد، شما با چه حقی باعث ایجاد اضطراب و تشویش اذهان عمومی شده اید؟؟؟!!!
شما با چه حقی به کاربران دیگران ایمیل سراسر کذب ارسال می کنید و باعث نگرانی مردم میشوید، یعنی بعد از چندین سال ارائه خدمات ثبت دامنه و مبارزه با انواع تحریم ها ، از پس از این تحریم کوچک و ساده و کم خطر بر نمی آییم و شما برای ما و کاربران ما شده اید دایه مهربان تر از مادر ؟؟؟
توصیه می کنم به جای اینکه مشتریان شرکت های دیگر را بد.ز.دید ، بروید در کمیته امداد ثبت نام کنید و مستمری بگیرید چون ظاهرا وضع مالی تان چندان خوب نیست و به دله د.ز.دی افتاده و بیش از اندازه مستحق هستید.
و با این دله د.زد.ی که راه انداخته اید، ثابت کردید در پشت نقاب حرفه ای بودن، فقط یک مشت ادعای پوچ و توخالی هستید و خودتان را در صنف هاستینگ بسیار بدنام کردید . براتون بسیار متاسفم.///
شرکت ایران سرور کاربران رو احمق فرض کرده مطمئن باشید سزای اینکارتونرو میبینید من هرگز دیگه از شما سرویسی نمیگیرم حقوق اولیه کاربر برای شما قدر هزار تومن هم ارزش نداره که شاید سود یک انتقال دامنه به شما به صورت مستقیم هزار تومن و ضررش برای منی که به شما اعتماد کردم نمایندگی دامنه در ریسلو رو گرفته بودم بسیار بالاتر باشه همگی به تاپیک زیر توجه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...2&goto=newpost
پاسخ منطقي و حركت حرفه اي آي آر پاور وب در مقابل اينگونه سو استفاده ها
http://www.irpowerweb.com/announcements.php?id=158
دوستان حرف هایی که باید گفته می شد رو گفتن
ولی من موندم شما رو چه حسابی دیگه برای دامنه های .ir این ایمیل ها رو فرستادید؟
ظاهرا کل DNS شرکت ها رو درآوردید و برای مالک هر دامنه ای که روی اون نیم سرور ست بوده ایمیل ارسال کردید
حرکت زشتی که نه تنها باعث ایجاد جو منفی بزرگی شد بلکه باعث ایجاد رعب و وحشت برای از دست رفتن دامنه ها حتی دامنه های ملی شد
البته این حرکت شما با پاسخ شدیدی هم رو به رو شد و الان از شرکتتون به عنوان سودجو و ... نام برده میشه
هر روز داریم جواب تیکت مشتریان ُمیدیم اگر قصد دارید دامنه ir خود را به جوکر منتقل کنید کد انتقال را باید از ایرنیک بگیرید!
دوست عزیز همانطور یکی از دوستان اشاره کرد Gandi.net فرانسوی هست و از سال 1999 فعالیت میکنند (همزمان با گوددی و توکاوز) و من تابحال بمشکل نخوردم با این شرکت در دوران تحریم نیز انها از حساب های واسط استفاده میکردند برای پرداخت ولی همانطور دیدید قیمت هایش نسبت به بقیه بسیار بالاتره
در ضمن NETIM هم فرانسوی هست و تقربیا شرکت معتبر و خوبی هستند و کسانی که با انها کار میکردند راضی بودن از سرویس شان
دو سالی میشه از یک سرویس دهنده معتبر امریکایی 90 گیگ هاست اشتراکی ssd سی پنل داریم قبل از انتقال به این سرور فکر نمیکردم بهمون خدمات بدن تیکت دادم که من ایرانیم مشکلی از نظر تحریم و ... با من ندارید ؟ و گفتن تا زمانی که طبق قوانین ما ( کپی رایت امریکا ) مشکلی ایجاد نکنم اونا هم با من مشکلی نخواهند داشت و میتونم از خدماتشون استفاده کنم ! من حتی انگلیسی هم زیاد مسلط نیستم بعضی اوقات تیکت رو فارسی مینویسم اونها با گوگل ترنسلیت ترجمه میکنن و با همون ترنسلیتور گوگل جواب تیکت رو به فارسی برمیگردونن و میفرستن ! دو سالی هست از این سرویس دهنده استفاده میکنم هیچ مشکلی هم برام ایجاد نکردن شماره موبایل و ادرس و مشخصاتمم ایرانه
چرا یک شرکت در قلب امریکا با یک مشتری ایرانی مشکلی نداره ! خودتونم میدونید لزومی نداره یک شرکت امریکایی بخاطر ماهی چندرغاز برای یک مشتری ایرانی فعالیت خودشو به خطر بندازه . چطوره که همکاری اون شرکت و نقل و انتقال وجه با یک ایرانی اشکالی نداره ولی شرکت درب و داغون و دسته دوم هلندی ریسلو فقط به خاطر قراردارد با یک شرکت امریکایی کل مشترکین ایرانیشو تحریم میکنه !؟
به همون دلیل که خود مایکروسافت برای فروش لایسنس محصولاتش به آی پی ایران مشکلی نداره ولی ریسلو به خاطر همکاری با مایکروسافت نمیتونه به ایرانی ها سرویس بده،
تحریم ایران توسط آمریکا یک طرفه هست، یعنی آمریکایی ها میتونن هر محصولی که از نظرشون مشکلی نداره مثل گندم، برنج، لایسنس مایکروسافت و ... به ایران بفروشن اما اگر یه شرکت دارویی آلمانی به ایران دارو بفروشه از طرف دولت آمریکا جریمه میشه !!!
دوست عزیز این صحبت شما کامل نیست
هر شرکتی که هیچکدوم از سهامداراش آمریکایی نباشن میتونه خدماتشو با هر ارزی بجز دلار به ایرانی ها ارائه بده
نمونه آن هتزنر
یا رد استیشن و چندین و چند شرکت دیگه یا حتی دایرکت ادمین کانادایی
بانکهای ترکیه که سهامدار آمریکایی ندارند برای ایرانیها حساب باز میکنند یکیش بانک زراعت هست و دیگری بانک ملیشون
کلا اینطور عرض کنم هر سایت یا نهادی که بتونه بدون وابسطگی به سرویس دهنده های آمریکایی به ایرانیان خدمات بده مشکلی نداره و میتونه بده
نمونه بارزش همون ایرباس بود باید موافقت آمریکا رو میگرفت چون موتور هواپیماهاش از بوئینگ میخره ولی پژو فرانسه تحریم که ول شد اومد تو ایران قبل از 91 هم بود با اینکه تحریم بودیم و طبق همراهی دولت فرانسه با آمریکا پژو محروم شد وگرنه از نظر آمریکا موردی نداشت
لیزوب و ovh سهامدار آمریکایی دارند بهمین دلیل ایرانیها رو محدود کردن ولی ورداستریم و اکاتل و سایر اونها مشکلی ندارند
حتی هتزنر پنل ایرانی باشی سیپنل و ویندوز بهتون نمیفروشه و بعبارتی غیره فعال هست
قابل توجّه کسانی که قصد دارند با TuCows و زیر مجموعههای آن(شامل OpenSRS و Enom) کار کنند:
درسته که شرکت مادر یعنی TuCows و یکی از زیرمجموعههای قدیمی آن که ایرانیها باهاش کار میکنند، کانادایی هستند ولی شرکت Enom یک یک شرکت آمریکایی محسوب میشه و در آمریکا ثبت شده و دفاتر مرکزیاش هم در آمریکا هست.
دقّت کنید که اطلاعات زیر در صفحه Contact سایت Enom موجود است.
Enom Headquarters5808 Lake Washington Blvd. NE, Suite 201Kirkland, WA 98033, USAشرکت Enom قبلاً هم آمریکایی بود که صرفاً توسّط هلدینگ کانادایی TuCows خریداری شده است.
ضمناً شرکت هلدینگ TuCows درسته که خودش کانادایی هست ولی زیر مجموعههای مهم دیگهای در آمریکا داره. از جمله یک اپراتور موبایل آمریکایی و یک سرویس دهنده اینترنت در آمریکا رو مالک هست به علاوه Enom که آمریکایی هست. بنابراین خیلی نمیشه رویش حساب دراز مدّت باز کرد. هر آن ممکنه که... به اطلاعات زیر در صفحه About شرکت و قسمتهایی که قرمز کردهام توجه کنید:
What We DoWe offer Internet services to thousands of business partners and millions of end users around the world, including:The leading wholesale platforms for selling and integrating domain names. (OpenSRS, Enom)
The simplest way for businesses and individuals to manage their domain names. (Hover)
A mobile phone service that makes shockingly good sense for US families and businesses. (Ting Mobile)
Symmetrical gigabit fiber Internet serving select “Ting towns” in the US. (Ting Internet)
ضمناً شرکت هلدینگ TuCows درسته که الان یک هلدینگ کانادایی در زمینه اینترنت هست ولی روز اول کار خودش رو در سال 1993 از ایالت میشیگان در ایالات متحده شروع کرده است. به تاریخچه شرکت توجّه کنید:
1993از سال 2005 سهام TuCows در بورس آمریکا فروخته میشه و بنابراین TuCows مانند سایر شرکتهایی که سهامشان در بورس آمریکا فروخته میشه مجبور به ارائه اطلاعات خود به اداره نظارت بر اوراق بهادار آمریکا هست. به همین دلیل بود که شرکت ژاپنی سونی مجبور شد حضور رسمی خود در ایران را پایان دهد و یا اینکه از فروش سیستم چشم عقاب برای تصویر برداری بازیهای والیبال به ایران خودداری نمود.
Tucows launches in Flint, Michigan
The origins of what is now Tucows began in Flint, Michigan in 1993. While working for local libraries, Scott Swedorski noticed the public’s increasing interest in the World Wide Web and used his personal website to offer downloadable
.software. He dubbed this service TUCOWS, an acronym for The Ultimate Collection of Winsock Software, which quickly gained recognition as the first site to offer software on a freeware or shareware basis
Shares of common stock in Tucows commence trading on the American Stock Exchange (AMEX:TCX) and on the Toronto Stock Exchange (TSX:TC), on August 19.پی نوشت: لطفاً پست اول تاپیک جایگزین Resello مورد مربوط به شرکت Enom را از کانادایی به آمریکایی تغییر دهید.
محدودیت های ایجاد شده در ریسلوبا توجه به تحریم های موجود علیه کشور،شرکت ریسلو اقدام به تغییر شرایط سرویس دهی و اعمال محدودیت کاربران ایرانی نموده است. جزییات این تغییرات در لینک زیر قابل بررسی می باشد :
https://kb.hostcontrol.com/Policy_re...078fe-92477621
همانطور که در اطلاع رسانی فوق اعلام شده است ، از تاریخ 18 جولای 2017 (27 تیر ماه 96) در ریجسترار ریسلو امکان ثبت جدید دامنه در اکانت های با مشخصات ایرانی میسر نمی باشد اما همچنان امکان تمدید دامنه هایی که پیش تر در این ثبت کننده register شده اند میسر بوده و بدون مشکلی سرویس دهی خواهند شد. همچنین تمامی دامنه هایی که پیش تر ثبت شده اند تا پایان مدت اعتبار خود در همین پنل بدون هیچ مشکلی فعال بوده و جای نگرانی در خصوص آن ها نمی باشد.
در قسمت دوم اطلاع رسانی اعلام شده است دامنه هایی که پیش از تاریخ یاد شده فوق ثبت شده اند صرفا تا تاریخ 18 نوامبر 2017 (4 ماه بعد از 27 تیر 96) قابل تمدید می باشند و پس ازآن امکان تمدید دامنه دیگر وجود نداشته و دامنه صرفا با محدودیت عدم امکان تمدید در آن سرویس دهنده، تداوم سرویس دهی خواهد داشت و توصیه می شود با توجه به این محدودیت، در بازه ی یاد شده، اقدام به انتقال دامنه به ثبت کننده دیگری شود (****** در این خصوص مناسب ترین ثبت کننده را با در نظر داشتن تمامی جوانب امر انتخاب و در خصوص انتقال به شما اطلاع رسانی خواهد نمود) زیراکه امکان تغییر در شرایط سرویس دهی و عدم امکان اعمال تغییر در تنظیمات دامنه از آن تاریخ وجود دارد و توصیه و تصمیم ******، انتقال دامنه ها در بازه ی مقرر می باشد.
با توجه به سابقه طولانی ****** در این زمینه و بر اساس تجربیات مشابه پیشین، پیشتر در این خصوص تمهیداتی اندیشیده شده است ، تا در زمان بروز تحریم مشکلی متوجه شما کاربران گرامی نگردد.
شركت برتينا طي سه روز اخير دامنه هاي جديد را در پنل OpenSRS كه متعلق به شركت كانادايي Tucows ميباشد ثبت نموده است كه سالها ثبت كننده دامنه هاي فارسي برتينا بوده و در حال حاضر با ايران مشكلي ندارد.با توجه به قيمت بالاتر ثبت دامنه در آن پنل و عدم ارائه آفرهاي ويژه به نمايندگان(فروشنده های دامنه) ،كثير شركت هاي كوچك اقدام به ثبت در آن ننموده اند.
متاسفانه شایعاتی در این زمینه توسط برخی از شرکت های سودجو ارایه شده است لذا به جهت رفع نگرانی احتمالی شما، موارد زیر به اطلاع رسانده می شود:
- .ریسلو توسط یک شرکت امریکایی خریداری نشده و متعلق به شرکتی هلندی می باشد که تابع قوانین و شرایط بانکداری اتحادیه اروپا می باشد(لذا پیش از انتخاب شرکت اروپایی دیگر، می بایست جوانب مختلف امر توسط وکلای بین المللی ****** در اروپا محرز گردد.)
- مالکیت دامنه های شما ضمن این محدودیت ها به هیچ وجه سلب نخواهد شد.
- دسترسی به دامنه های شما بدون مشکل تا پایان اعتبار دامنه شما وجود خواهد داشت.
- همواره امکان ثبت دامنه در برتنیا میسر بوده و وقفه ایی در روند ثبت ها ایجاد نشده است.
درنهایت هیچ گونه تهدید علیه دامنه های شما وجود ندارد و نگرانی ایجاد شده توسط برخی افراد و شرکت ها ، صرفا به جهت سودجویی از شرایط صورت گرفته است.
لطفا شتابزده اقدام ننمایید. شركت برتينا پس از پايان تحقيقات بهترين گزينه را در کنار ثبت کننده opensrs به شما معرفي خواهد نمود.
ارادتمند شما
تيم پشتيباني برتينا
سوالات محتمل :
آیا دامنه های ir نیز شامل تحریم ها می باشد ؟
خیر این موضوع هیچ ارتباطی به دامنه های ir ,co.ir و .... ندارد
چرا ریسلو دامنه های ایرانی را تحریم کرده است ؟
این تحریم توسط ریسلو اعمال نشده است و ریجسترار ریسلو همچنان راغب همکاری با ایران و سایر شرکت های ایرانی می باشد اما با توجه به تحریم مالی بین المللی ایران ،شرکت ریسلو ناگزیر به اجرای قوانین بین المللی می باشد
آیا دامنه ما از بین خواهد رفت ؟
خیر مشکلی متوجه دامنه شما نخواهد شد و ریجسترار های بین المللی موظف اند تا پایان زمان انقضای دامنه، از دامنه شما پشتییبانی نمایند و پیش از منقضی شدن دامنه شما به پنل دیگری منتقل خواهد شد.
آیا نیاز به اقدام خاصی از سوی ما می باشد ؟
خیر تمامی تمهیدات توسط ****** در نظر گرفته شده است و پیش از منقضی شدن دامنه ها اقدام به انتقال دامنه می نماییم.
ایا می بایست اطلاعات contact دامنه ها را به نام عراق یا افغانستان تغییر دهیم ؟
خیر با توجه به موارد قانونی و عدم امکان پیگیری های بعدی این مورد توصیه نمیشود .
اگر پس از انتقال به پنل جدید دامنه من مجددا دچار مشکل شود چه باید کرد ؟
شرکت ****** تمام همت خود را به کار بسته است تا با قابل اعتماد ترین شرکت قرارداد داشته باشد تا حداقل مدت قابل توجهی دامنه شما در امان باشد لطفا از انتقال دامنه به شرکت های غیر قابل اعتماد اکیدا خودداری نمایید.
دوست من انجمن داشت ، از هیچی خبر نداشت ، امروز دامنه ش ساسپند شده نتونسته تمدید کنه.
وبسایت هایی که پارتی و اعتبار بالایی دارند باید در مورد این قضیه اطلاع رسانی کنند تا یک Registrar رسمی ICANN در ایران باز شود تا دیگه این مشکلات رو نداشته باشیم...
انتقال دامنه های اکسپایر شده هم در حال حاضر امکان پذیر است. به شرطی که قبل از اکسپایر ، قفل نبوده باشند. حتی خود ریسلو هم تا تاریخی که گفته باید اجازه ی تمدید را بده و بعد از اون فقط اجازه نمیده. البته ما دامنه ای را به تازگی تمدید نکرده ایم و همه را به نمایندگی دومین هگزونت منتقل کرده ایم و صد درصد مطمئن نیستم که به وعده شان عمل میکنند یا قاون جدیدی برای خودشان وضع کرده اند.
اینجا آموزش آنلاک کردن همه دامنه ها را برای سرویس دهندگان گرامی گذاشته ام که از بروز این مشکلات برای مشتریانشان چلوگیری کنند.
ما از قبل فکر این موضوع را برای مشتریان و نمایندگانمان کرده بودیم و مشتریان ما چنین مشکلی ندارند.
مشکل از جای دیگری هست ریسلو بابت تحریم هیچ دامنه ای رو ساسپند نکرده و نمیکنه
بررسی کنید ببینید مشکل از کجاست
- - - Updated - - -
آیکان به ایران نمایندگی رسمی نمیده
یکی از همکاران در پی اخذ نمایندگی برای ترکیه هست که در سایه اون به ایران هم سرویس بدن
من پیش بینی میکنم ایرانیها این چندتا Registrar باقی مانده رو هم که فعلاً با ایرانیها کاری ندارند میروند و بعد اینها هم یکی یکی تحریم میکنند تا اینکه آخرش دیگه هیچ Registrarی با ریسلر ایرانی کار نمیکند. الان Hexonet آلمانی و Joker آلمانی و OpenSRS کانادایی و حتّی gandi.net فرانسوی هم به فوت بند هستند در رابطه با موضوع تحریم. یعنی اگر Resello دو سال طول کشید تا تحریم کنه، اینها شش ماهه تحریم میکنند. اگر اینها هم تحریم فرمودند، برنامه بعدی کجا است؟ کجا کوچ میکنید؟ از همین الان فکرش رو بکنید، اگر جوابی ندارید، بهتره به فکر این باشید که دیگه دوره ثبت دامین با مشخّصات ایرانی داره به پایان میرسه و هر کسی باید از همین الان یک آدرس و شماره تلفن معتبر در آن سوی آبها واسه خودش جور کنه یا فقط بره توی کار دامین ملّی. آنوقت هست که دامین .ir قیمت خوبی پیدا میکنه و همه واسش سر و دست میشکنند.
دوستان توصیه میکنم از جایی سرویس بگیرید که همه چیزش شفاف باشه و پنل تحت سایت خود رجیسترار داشته باشید که وابسته به شرکت نماینده نباشید.
مثلا ایران سرور دیدم که دامین مهم یک نفر رو که منتقل کرده بود همه whois ش رو زده بود به نام خود ایران سرور. خب این مشتری بدبخت الان لنگ ایران سرور هست و اگه بخواد دامینشو هر کاری بکنه باید زنگ بزنه به اینا و اگرم بخواد منتقلش کنه اگه اذیت نکنن ، اگه اذیتش نکنن فقط بعد از چند بار تیکت و التماس احتمالا امکان پذیر باشه.
که با شناختی که ما در این سالها از برخی شرکتها بدست آوردیم میدونیم که شرکتی که شفاف کار نکنه و دامینو به نام مشتری نزنه ، سر ترنسفر هم هزار تا بلا سر مشتری میاره. مراقب باشید که از چاله در نیاید بیفتید توی چاه.
شرکت هگزونت برای همه مشتری ها تحت سایت خودش پنل میده و ماژول whmcs اوپن سورس و api پیشرفته داره و مشتری فقط تنها برای شارژ اکانت و گرفتن راهنمایی ممکنه نیاز به ما داشته باشه و همه کارهاشو خودش بدون نیاز به ما میتونه انجام بده و اختیار کامل دامینتش برای خودش هست. در این تاپیک توضیحات کامل دادیم اگر دوستان نیاز داشتند. http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=188522
چطوری میشه سادهتر کرد؟
من فکر میکنم از الان دیگه همه شرکتهای هاستینگ ایرانی باید به فکر ثبت شرکت در کشورهای دیگر باشند. چون دیگه دوران کار کردن با مشخّصات شرکت ایرانی با توجّه به تصویب هر روزه تحریمهای بیشتر و سخت گیریهای OFAC(دفتر نظارت بر داراییهای خارجی وزارت خزانه داری آمریکا=دفتر نظارت بر تحریم آمریکا) تعطیل هست. شک نکنید به یک سال نمیکشه که دوباره میآیید اینجا تاپیک میزنید که شرکت X و Y ایران رو تحریم کرد. بابا من روی internetbs.net از کشور کوچک باهاماس(که خیلی پرت هست) سرویس داشتم یک سال پیش تحریم کرد و کمتر از یک ماه فرصت داد که دامینها رو جمع کنم ببرم. وب مانی هم داشت. مشتری ایرانی هم تقریبا نداشت(تا اونجایی که من میدونم) ولی خیلی راحت در کنار کوبا و کره شمالی و... تحریم کرد رفت. حالا شما نشستهاید که شرکتی در قلب اروپا شما رو تحریم نکنه. کافیه بانکی که توش حساب داره یا پلیس اون کشور یا... یک اخم بهش بکنه. فوری میگه یک ماه وقت دارید بروید جای دیگه.
آقا وقتی دانلود درایور کارت گرافیک از سایت Intel و nVidia و AMD و دانلود فلش پلیر و Adobe Acrobat Reader و پلاگین جاوا که هیچ پولی هم توش رد و بدل نمیشه، تحریم هست، شما چه انتظاری دارید از سرویس دهندههای دامین که دقیقاً پول میگیرند بابت سرویس خودشون؟
الان وقتش هست که همه کسانی که میتوانند، بروند در دوبی و ترکیه و گرجستان و ارمنستان و اروپا و... یک خانهای، دفتری، چیزی بخرند و سرویس دفتر کار مجازی ارائه دهند. این کار به شدّت لازم هست.
سرویس فروش و شارژ سیمکارتهای داخلی سایر کشورها(نه سیمکارتهای Roamig Free مثل WorldSim) خیلی لازم هست. سرویس ارائه آدرس معتبر در سایر کشورها خیلی لازم هست و همچنین سرویس شماره تلفن ثابت و فکس داخل این کشورها. الان این سرویسها ارائه میشه ولی قیمتهایش خیلی گزاف هست و تعداد ارائه دهندگان کم هست. الان چند تا فروشنده و شارژ کن سیمکارت امارات و ترکیه داریم؟ مستر کارت و ویزا کارت ترکیه که اصلاً نیست تقریباً. همه رفتهاند سمت این تاجیکستان بی در و پیکر.
من هم با دوستمون کاملا موافقم بهترین راهکار ثبت شرکت در خارج از ایران هست و ریسلرهای کوچیکتر به نظر من بهتره زیرمجموعه شرکتهای بزرگی که اونور آب شرکت ثبت کردن بشن البته باید با دقت انتخاب کرد، متاسفانه هم میهنان عزیزمون خیلی بدتر از اونوریها دست آدمو میذارن تو حنا!
باز اونا مرام دارن وقتی سرویس نمیدن واضح اعلام میکنن به خاطر مشکلات تحریم نمیتونیم سرویس بدیم تا فلان وقت جمع کنید برید
وطنی ها پولتو میگیرن، سرویس رو نمیدن و کلی هم تهمت بهت میزنن و ...
اگر چندین شرکت بزرگ اونور آب شرکت رسمی ثبت بکنن و شرکتها و ریسلرها با دقت همکار مناسب خودشون رو انتخاب و زیرمجموعه اونها بشن به نظرم بهتر نتیجه میگیرن
البتّه به نظرم باید شرکتهایی که ادّعا میکنند در کشوری دیگر ثبت شدهاند، این ادّعای خودشون رو ثابت کنند. چون برخی از شرکتها جتّی توی ایران هم ثبت نشدهاند ولی ادّعا میکنند که اونور ثبت شدهاند. متأسقانه کاربران هم گول میخورند و بعضی وقتها وقتی مشکل پیش میاد، شرکته جیم میشه. بنابراین اثبات ادّعا مثل اعلام شماره ثبت شرکت و سایت اداره ثبت شرکتهای اون کشور برای استعلام ضروری هست. این هم جهت شفّاف سازی است. شفاف سازی اصلی است که از بروز بسیاری از مشکلات جلوگیری میکند. کاربران باید به شرکتهایی که از شفاف سازی طفره میروند، به دیده شک بنگرند.