-
پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
چرا چرت میگی آقا
این چون من اومدم افشاگری کردم دروغ هایی که گفته 2تا vps من رو که بابتش پول دادم خاموش کرده؟؟
میبینی این آقا چقدر کلاه بردار هست؟!!!
بعد میای طرفداری میکنی؟!!
بابا چرا کسی نمیفهمه سرویس رو بابتش پول دادی بعد میگن اگه اومدی لو دادی که ما داریم کلاهبرداری میکنیم خاموش میشی!!!
مانیتور میشی؟؟
تو که میگفتی سرم شلوغه نمیرسم تیکت جواب بدم چطوری میخوای منو مانیتور کنی؟؟
آخه تا کی مخوای دروغ بگی؟!!!
سرویس شما به خاطر توهین هایی که کرده اید بسته شده که در این پستتون هم مشهود هستش.
اگه فکر می کنید حقتون می تونید با پست زد ندر این تاپیک بگیرید ، ادامه بدید هیچ ضرری به ما نمیرسه شاید بعدا با عذر خواهی سرویستون رو بر میگردوندم ولی الا من فقط سرویستون رو کاملا حذف میکنم و به نفر بعدی واگذار میکنم چون ظرفیت سرویس ها ما تکمیل هستش و نیاز به جای خالی داریم
ما ظرفیت سرورهامون 100% تکمیل شده طوری که اعلام کردیم سفارش جدید تا سرور جدید بیاد قبول نمیکنیم
شما ادامه بدید .
ما کمتر به انجمن سر میزنیم به خاطر سفارشاتی که داریم
بیکار نیستیم مسول بی مسولیتی شما باشیم که ایمی تحریمات رو چک نکرده اید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mahmood-Sat
دوست عزیز همه که به اسم ایران سرور نمیگیرن معلومه اگه نوین وی پس اس همه با واسطه و به اسم کشور های دیگه سرورو میگرفت اینجوری نبود
[بیایید به نام ایران افتخار کنیم نه به خاطر ترس بگوییم ما ایرانی نیستسیم]
دوست عزیز موضوع را 30یا 30 نکنید لطفا.
اینجا همه در کار فروش این گونه سرویس ها هستند.بحث کوتاهی و ک... از سمت فروشنده با بحث تحریم کاملا جداست.اگر علاقه دارید از این موضوع کاملا مطلع شوید از صفحه 28 همین تاپیک را به دقت مطالعه کنید !
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سرویس شما به خاطر توهین هایی که کرده اید بسته شده که در این پستتون هم مشهود هستش.
اگه فکر می کنید حقتون می تونید با پست زد ندر این تاپیک بگیرید ، ادامه بدید هیچ ضرری به ما نمیرسه شاید بعدا با عذر خواهی سرویستون رو بر میگردوندم ولی الا من فقط سرویستون رو کاملا حذف میکنم و به نفر بعدی واگذار میکنم چون ظرفیت سرویس ها ما تکمیل هستش و نیاز به جای خالی داریم
ما ظرفیت سرورهامون 100% تکمیل شده طوری که اعلام کردیم سفارش جدید تا سرور جدید بیاد قبول نمیکنیم
شما ادامه بدید .
ما کمتر به انجمن سر میزنیم به خاطر سفارشاتی که داریم
بیکار نیستیم مسول بی مسولیتی شما باشیم که ایمی تحریمات رو چک نکرده اید.
باشه شما که راست میگی.;)
از هر ترفندی که از نوزادی تا الان یاد گرفتیتد دریغ نمیکنید!!
مثلا الان با این پست می خواستید اینطور القا کنید به بقیه که شما سرتون خیلی شلوغ هست و روزانه یک میلیون مشتری دارید؟؟؟؟
مثلا با این پست خواستید این دوستمون را به جرم ارسال یک پست به عنوان درس عبرتی برای بقیه معرفی کنید تا کسی اینجا یک کلمه از کلاهبرداری و باج خواهی 20 تا 300 دلاری شما حرفی بازگو نکنه؟؟؟؟
با عقل کدام انسان عاقلی اینجا منطبق هست این موضوع؟؟
شما قبل از ماجرا ها سرتون انقدر شلوغ نبود که سرویس جدید نپذیرید. الان که این تعداد شاکی وجود داره و کلاه همه برداشته شده و تا حدودی همه خبر دار شده اند اتقدر مشتری های شما زیاد شده که وقت هیچ کاری ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این حرف هم مثل همان حرف اسپت که به همه گفته بودید >>>> همکار ما به صورت دستی حتی به شخص شما ایمیل داده و اطلاع داده به شما وقتی که پاسخ ندادید
این حرف را در تیکت برای من گفتید باور کرده بودم .بعد در پست های این انجمن مشاهده کردم هر کس اعتراض کرده که ایمیلی دریافت نشده دقیقا این متن را در تیکت برای همه کپی کرده اید.
حالا که بعضی دروغ ها در پست های این انجمن در حال مشخص شدن هست یه مقدار باعث ناراحتی شده ؟؟
-
[QUOTE=Raminn;207130]جسارتا شما دو روز رفتی با فتوشاپ این دو تا تصویر را درست کننید؟؟
به من اگر اطاع می دادید در مدت زمان کمتر و به صورت بهتر سفارش طراحی می دادم.
چطور شما به همه مشتری ها ایمیل ارسال کردید اما به دست کسی نرسیده؟؟؟؟؟
شما قصدتون این هست برای جلوگیری از خراب نشدن در این فروم این طور القاء کنید به بقیه که همه ی کسانی که اینجا پست دادند و همه 100 بار گفتند "هیچ ایمیلی از سمت شما دریافت نکرده اند" /همه ی اینها دروغ می گویند اما شما با سماجت تمام و این دو تا عکس راست می گویید؟؟؟:-o
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
سلام چه جالب پس شما هم فتوشاب بلدی ما خبر نداشتیم از این به بعد که خواستیم از این کارا بکنیم
حتما شما رو خبر میکنیم تا این همه دیر نشه که شما نارحت نشی به هر حال شرمنده که ما تازه کار هستیم
در امر فتوشاپ بابا شما همکاره
حالا تو شدی وکیل وصی دیگران بعد میای بقیه رو به این امر متهم میکنی اینقدر آدم چشم تنگ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام چه جالب پس شما هم فتوشاب بلدی ما خبر نداشتیم از این به بعد که خواستیم از این کارا بکنیم
حتما شما رو خبر میکنیم تا این همه دیر نشه که شما نارحت نشی به هر حال شرمنده که ما تازه کار هستیم
در امر فتوشاپ بابا شما همکاره
حالا تو شدی وکیل وصی دیگران بعد میای بقیه رو به این امر متهم میکنی اینقدر آدم چشم تنگ
پس معلوم شد پست های قبلی هم از طرف خودتون بود:))
بله بنده هم فتوشاپ اندکی میدانم و این را نیز می دانم تصویر شما هم ساختگی بود :))
من وکیل وصی هیچ کس نیستم و از طرف هیچ کس اینجا صحبت نکردم و بیخودی در مسائل دیگران را نیز اظهار نظر نکردم.!!
بنده یکی از مشتریان و در واقع یکی از قربانیان کلاهبرداری شما هستم و حاصل تمام زحمات 4-5 ماه تیم ما که به صورت شبانه روزی کار کرده بودیم توسط شما از بین رفت .به همین خاطر اینجا پست دادم .به این میگن وکیل وصی بودن؟؟؟دفاع از حق خودم اسمش وکیل وصی بودن هست؟؟؟یا چشم تنگ بودن ؟؟:-?
چون شما درخواست 300 دلار در قبال ائه بک آپ کردید و پرداخت نشد اسمش را وکیل وصی گذاشتید؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
به نظر میاد سن کمی دارند این چند نفر .از رفتار ها و برخورد ها حدس میزنم :))
خیلی از شفاف سازی در این انجمن دلخور شدند.
اطلاعات که از بین رفته بود .وی پی اس هم ارزشی ندارند از این آقایان حتی رایگان ;)
ارئه دهنده های بهتر با مدیریت هایی با تجربه و قوی نیز در انجمن زیاد هستنددر زمینه وی پی اس;)
سن ما مهم نیست که چقدره مهم اینه که تو الان مثل کنه افتادی دنبال ما که آقا خواهش میکنم
بسه آقا ول کن
-
تیکت زدم لطفا پاسخ بدید:شماره تیکت:181609
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سن ما مهم نیست که چقدره مهم اینه که تو الان مثل کنه افتادی دنبال ما که آقا خواهش میکنم
بسه آقا ول کن
:)):)):))
باشه پسر جان .شما که راست میگی.حرص نخور ;)
پست های من را همه میتونند از صفحه 28 مطالعه کنند .خیلی دوست داشتیید مثلا 300 دلار درخواستی را من پرداخت کنم بعد خودتون را زرنگ فرض کنید و دسته جمعی بخندید؟اول تهدید کردید که اگر در وب هاستینگ تالک صحبتی بشه سرویس جایگزین را هم خاموش میکنید.اما به این فکر نکردید که برای من در حالتی که تمام زحماتم به دست چند تا بچه از بین رفته سرور مجازی که هیچ سرور اختصاصی هم ارزشی نداره .
بعد که دیدید کلاهبرداری 300 دلار به نتیجه نرسید و همه ی شاکیان به اینجا سرازیر شدند شروع کردید در ابتدا به جای یک وی پی اس /2 وی پی اس به هر کس دادید تا بقیه سکوت کنند فعلا و اوضاع آروم بشه.در مرحله بعد شروع به تهدید کردید مشتریان را :::>> اگر کسی در وب هاستینگ تالک جار و جنجال درست کند سرویس قطع خواهد شد.
دیگه راهی به ذهنتون نمیرسه؟؟؟؟
خدمتون عرض کنم که به پشتوانه وجود آقای نظری بنده از این شرکت سرویس تهیه کرده بودم و به هیچ عنوان تا زمان این کلاهبرداری از جدا شدن آقای نظری از نوین وی پی اس اطلاع نداشتم .اگر نه مطمئن باشید اطلاعاتم را روی سروری که به دست چند نفر کم سن و سال مدیریت میشود حتی یک لحظه بعد از ایشون نگهداری نمیکردم :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
چرا چرت میگی آقا
این چون من اومدم افشاگری کردم دروغ هایی که گفته 2تا vps من رو که بابتش پول دادم خاموش کرده؟؟
میبینی این آقا چقدر کلاه بردار هست؟!!!
بعد میای طرفداری میکنی؟!!
بابا چرا کسی نمیفهمه سرویس رو بابتش پول دادی بعد میگن اگه اومدی لو دادی که ما داریم کلاهبرداری میکنیم خاموش میشی!!!
مانیتور میشی؟؟
تو که میگفتی سرم شلوغه نمیرسم تیکت جواب بدم چطوری میخوای منو مانیتور کنی؟؟
آخه تا کی مخوای دروغ بگی؟!!!
دوست عزیز
حرفی دیگه نمونده که برای شما توضیح بدم قبلش همه چی گفتم
همین دیگه حالا هر چی شفاف سازی هست شما بکنید تا من ببینم
این شفافیتی شما یدک میکشید چیه
-
تیکت زدم لطفا پاسخ بدید:شماره تیکت:181609
-
و باز هم همه دروغ میگویند جزء یک نفر !!
سماجت تا چه اندازه؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
:)):)):))
باشه پسر جان .شما که راست میگی.حرص نخور ;)
پست های من را همه میتونند از صفحه 28 مطالعه کنند .خیلی دوست داشتیید مثلا 300 دلار درخواستی را من پرداخت کنم بعد خودتون را زرنگ فرض کنید و دسته جمعی بخندید؟اول تهدید کردید که اگر در وب هاستینگ تالک صحبتی بشه سرویس جایگزین را هم خاموش میکنید.اما به این فکر نکردید که برای من در حالتی که تمام زحماتم به دست چند تا بچه از بین رفته سرور مجازی که هیچ سرور اختصاصی هم ارزشی نداره .
بعد که دیدید کلاهبرداری 300 دلار به نتیجه نرسید و همه ی شاکیان به اینجا سرازیر شدند شروع کردید در ابتدا به جای یک وی پی اس /2 وی پی اس به هر کس دادید تا بقیه سکوت کنند فعلا و اوضاع آروم بشه.در مرحله بعد شروع به تهدید کردید مشتریان را :::>> اگر کسی در وب هاستینگ تالک جار و جنجال درست کند سرویس قطع خواهد شد.
دیگه راهی به ذهنتون نمیرسه؟؟؟؟
خدمتون عرض کنم که به پشتوانه وجود آقای نظری بنده از این شرکت سرویس تهیه کرده بودم و به هیچ عنوان تا زمان این کلاهبرداری از جدا شدن آقای نظری از نوین وی پی اس اطلاع نداشتم .اگر نه مطمئن باشید اطلاعاتم را روی سروری که به دست چند نفر کم سن و سال مدیریت میشود حتی یک لحظه بعد از ایشون نگهداری نمیکردم :)
ههههههههههههههههه مردم از خنده
آره میدونم که خواهشات از صفحه 28 به اینجا یه چند کیلومتری میشه
تو هر چی دوست داری بگو چون فکر نکنم شعور درست حسابی داشته باشی
و گر نه در همون وحله ی اول درک میکردی که چی به چی هستش
جالب شد مگه به شما الان چند تا سرویس جایگزین دادن که مدعی میشی
که واسه همه سرویس جایگزین دو تا دادن
بعدش در مورد 300 دلار اصلا لازم نیست دیگه صحبت بشه
همه دیگه خودشون میفهمن قضیه بر چه قرار بوده که شما الان دارید می چرخونید
که به نفع خودتون تمومش کنید ولی باز هم مهم نیست این گوی و این میدون بسم الله
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
جسارتا شما دو روز رفتی با فتوشاپ این دو تا تصویر را درست کننید؟؟
به من اگر اطاع می دادید در مدت زمان کمتر و به صورت بهتر سفارش طراحی می دادم.
چطور شما به همه مشتری ها ایمیل ارسال کردید اما به دست کسی نرسیده؟؟؟؟؟
شما قصدتون این هست برای جلوگیری از خراب نشدن در این فروم این طور القاء کنید به بقیه که همه ی کسانی که اینجا پست دادند و همه 100 بار گفتند "هیچ ایمیلی از سمت شما دریافت نکرده اند" /همه ی اینها دروغ می گویند اما شما با سماجت تمام و این دو تا عکس راست می گویید؟؟؟:-o
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
هر چه به ذهنم فشار میارم دلیل اینهمه حمایت بی دریغ شما را درک نمیکنم در برار این تعداد مالباخته ;)
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
تا چند مین دیگه با تصاویر جدید میان حتما 8-|
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
بله دوست عزیز همه سر کار رفتن.4 تا 4 ا وی پی اس الان خیر میکنند تا فقط اوضاع آروم بشه و همه به صرف دریافت حق سکوت چیزی بیان نکنند.
معلوم نیست با دیتا سنتر چکار کردند که حتی یک میل هم نمیتونند اسال کنند [-(
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
و باز هم منتظر سماجت این شرکت محترم باشید .(حتی اگر خودشون تشریف نیارن حتما چند اکانت شناخته شده اظهار نظر میکنند).از دوستان خواهشمندم اجازه بدهند برای دفاع هر کس از زبان خودش استفاده کند.شما نقش وکیل وصی هیچ کس را اینجا بازی نمیکنید ;)
رامین جان متوجه نمیشم.شما که با هر کی به نفع فروشنده حرفی میزنه دعوا داری!
من که چیزی نگفتم فقط توصیه کردم!
حالا شما چیکاره ای به جای یکی دیگه جواب میدی؟
گفتم من بی طرفم.منم مثل شما ها اومدم در مورد اون ایمیل ها گفتم.الان هم 2 روزی هست وی پی اس جایگزین منو دادند.
لین تاپیک هم دیگه داره مثل رمان میشه.بابا بس کنید.خسته نشدید؟
اینجا رو همببینید بد نیست :
مایا هاست | قوانین استفاده از خدمات مایا
-
ایشون گفتند در صورتی سرویسی که من پول بابتش دادم رو بهم میدن که عذر خواهی کنم...
آقای عباس زاده من از شما عذر میخوام اگر بی احترامی کردم
لطفا سرویس های منو بدید و اجازه بدید که بفروشم چون من نیازی به سرویس شما ندارم.
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
ههههههههههههههههه مردم از خنده
آره میدونم که خواهشات از صفحه 28 به اینجا یه چند کیلومتری میشه
تو هر چی دوست داری بگو چون فکر نکنم شعور درست حسابی داشته باشی
و گر نه در همون وحله ی اول درک میکردی که چی به چی هستش
جالب شد مگه به شما الان چند تا سرویس جایگزین دادن که مدعی میشی
که واسه همه سرویس جایگزین دو تا دادن
بعدش در مورد 300 دلار اصلا لازم نیست دیگه صحبت بشه
همه دیگه خودشون میفهمن قضیه بر چه قرار بوده که شما الان دارید می چرخونید
که به نفع خودتون تمومش کنید ولی باز هم مهم نیست این گوی و این میدون بسم الله
بله در مورد 350 دلار اصلا لازم نیست صحبتی بشه و بقیه مطلع بشوند برای برگرداندن اطلاعات مشتریان درخواست 350 دلار کرده بودید.حق دارید.به این میگن جسارت ;)
کم که اصلا نمیارید.چه چیزی به نفع خودم تمو م کنم؟؟؟من سرور اختصاصی یا مجازی یا چیزی برای فروش دارم که مثلا قصد داشته باشم چیزی را به نفع خودم تمو کنم؟؟شما که سرت خیلی شلوغ بود و بعد از این کلاهبرداری ها 100 تا 100 مشتری داشتی.و باز هم به قول خودتون حتی وقت اینکه به اینجا سرکشی کنید را نداشتید.پس چی شد؟؟؟؟این هم دروغی بود مثل باقی دروغ ها؟؟؟کلاهبرداری بود مثل 300 دلار؟؟؟یا مثل ایمیلی بود که مدعی بودیدد به همه مشتری ها ارسال شده اما هیچ کس همچین ایمیلی دریافت نکرده بود؟
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
ایشون گفتند در صورتی سرویسی که من پول بابتش دادم رو بهم میدن که عذر خواهی کنم...
آقای عباس زاده من از شما عذر میخوام اگر بی احترامی کردم
لطفا سرویس های منو بدید و اجازه بدید که بفروشم چون من نیازی به سرویس شما ندارم.
با تشکر.
بفرما این هم نمومه دیگری از درخواست شما!!
مثل همان درخواست کلاهبرداری 300 دلاری.
اگر ادعای شما درست هست و پاک بودن واقعا به شما گفته می شه همون بهتر که شما فقط پاک باشی:)
الان مثلا این بنده خدا عذر خواهی کرد به خاطر حقش شما آرام شدی؟
-
نقل قول:
شعور درست حسابی داشته باشی
یاد بگیرید ادبیات برخورد با مشتری را
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid68
از یک بچه کم سن و سال چه انتظاراتی دارید؟؟
انقدر از تیکت صحبت میکنند .باید پاسخ هایی که در تیکت داده میشه را بیبینید.ادعای پاک بودن هم دارند!
-
[QUOTE=Raminn;207495]بله در مورد 350 دلار اصلا لازم نیست صحبتی بشه و بقیه مطلع بشوند برای برگرداندن اطلاعات مشتریان درخواست 350 دلار کرده بودید.حق دارید.به این میگن جسارت ;)
کم که اصلا نمیارید.چه چیزی به نفع خودم تمو م کنم؟؟؟من سرور اختصاصی یا مجازی یا چیزی برای فروش دارم که مثلا قصد داشته باشم چیزی را به نفع خودم تمو کنم؟؟شما که سرت خیلی شلوغ بود و بعد از این کلاهبرداری ها 100 تا 100 مشتری داشتی.و باز هم به قول خودتون حتی وقت اینکه به اینجا سرکشی کنید را نداشتید.پس چی شد؟؟؟؟این هم دروغی بود مثل باقی دروغ ها؟؟؟کلاهبرداری بود مثل 300 دلار؟؟؟یا مثل ایمیلی بود که مدعی بودیدد به همه مشتری ها ارسال شده اما هیچ کس همچین ایمیلی دریافت نکرده بود؟[COLOR=Silver]
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
همه ی اینا که به کنار میام اینجا که حال تو رو بگیرم
اشکت رو در بیارم و توی مخت فرو کنم که به تو ربطی نداره
مردم وکیل وصی نمیخوان من اگه بخوام خودم با آقای حسینی کنار میام
ولی تو برو فکری به حال خودت کن که بد جوری جوش آوردی سرویست هم که امروز از
سرور حذف کردم تا باشی که غلط زیادی نکنی برو ایمیلت رو چک کن تا بفهمی
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid68
کدوم مشتری دوست عزیز
ما چنین مشتری رو نداریم
دیگه هم پس لازم نیست ادبیات پاس کنم
-
نقل قول:
همه ی اینا که به کنار میام اینجا که حال تو رو بگیرم
اشکت رو در بیارم و توی مخت فرو کنم که به تو ربطی نداره
مردم وکیل وصی نمیخوان من اگه بخوام خودم با آقای حسینی کنار میام
ولی تو برو فکری به حال خودت کن که بد جوری جوش آوردی سرویست هم که امروز از
سرور حذف کردم تا باشی که غلط زیادی نکنی برو ایمیلت رو چک کن تا بفهمی
پسر جان اصلا میدونی من کی هستم و خودت کی هستی؟
باشه شما برو حق السکوتت را پرداخت کن شاید بقیه ساکت شدند و دیگه از نطق های با ارزش شما اینجا چیزی نگفتند.
کدوم سرویس؟:))توهم زدی پسرم؟؟؟:))از روزی که فهمیدم شما جز اینکه مثلا خودتون را زرنگ فرض کردید و قصد کلاهبرداری از همه دارید من اصلا به سرویسی از شرکت شما وارد نشدم .حتی سرویس جدید که ارسال کردید بعد از چند روز .شما که انقدر سایر مشتری ها را تهدید میکنی که سرویس را مانیتور میکنید تا به کسی واگذار نشود .خوب سرویس بنده را چک کنید تا بفهمید اصلا به جز روز اول بنده با ریموت یا هر چیزی به این وی پی اس کانکت شدم یا خیر:))
مثلا الان با حرص تمام این پست را ارسال کردید .فکر کردید بنده هم برای یک وی پی اس مثل.... اینجا از شما "عذر خواهی" میکنم؟؟؟؟نه پسرم .وی پی اس که هیچ اگر بحث یک دیتا سنتر هم بود در مقابل کلاهبرداری چون شما خبری نبود .شما حتی با تمام مدارک حاضر به قبول اشتباه خودتون در کلاهبرداری از مشتریان و دروغ و باج خواهی اعتراف نکردید.
سرویس حذف شد؟
در ضمن متذکر بشم به صورت کاملا جدی تنها به خاطر سن و سال کم و شرایط شما از برخی چیز ها گذشت کرده بودم.مراقب کلمه به کلمه صحبت هایی که میکنید باشید.چون همیشه همه ی صحبت ها از پشت سیستم تبادل نمی شود !
-
نقل قول:
سرور حذف کردم تا باشی که غلط زیادی نکنی برو ایمیلت
من نه معلم ادبیاتم نه میتونم به شما بگم چکار بکنید
اگر هم کسی مشتری شما نیست احترام شخصیتش رو داشته باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid68
من نه معلم ادبیاتم نه میتونم به شما بگم چکار بکنید
اگر هم کسی مشتری شما نیست احترام شخصیتش رو داشته باشید
مرسی دوست عزیز.شخصیت انسان هایی مثل شما واقعا قابل تمجید هستش.
این آدم به دلیل افشاگری که انجام شده و به دلیل سن کم و عدم شناخت کافی شرایط مخیطی دست به پرخاشگری زدند.در پست قبل هم بنده نسبت به این موضوع تذکر لازم را دادم.امیدورام که موجب برخی مشکلات برای ایشون نشه این موضوع .
-
منم از مشتریهای این فرد هستم که متاسفانه بهشون اعتماد کردم و طی هفته گذشته نزدیک به 90 گیگ اطلاعاتم که طی 4 ماه و با صرف زمان و هزینه زیادی جمع کرده بودم، به خاطر بی مسئولیتی و منفعت طلبی این آقایون همش از بین رفت.
و این شخص متاسفانه با پررویی مثال زدنی در این فروم، اصلا هم زیر بار اشتباه فاهش خودشون نمیرند و اصرار دارند که کارشون درست بوده و ما مشتریها مرتکب اشتباه شدیم! واقعا که !
میدونم که اطلاعات من و یوزرهای دیگه مثل جناب Raminn دیگه برنمیگرده، چون احتمالا تا الآن دیتا سنتر سرور آمریکا، سرور را به شخص دیگه واگذار کرده و همه اطلاعات ما پاک شده. ولی این آقای به اصطلاح فروشنده میبایست تاوان اشتباه و منفعت طلبی خودش را بده و ضرر و زیان مشتریهاش را جبران کنه.
-
خب از تیکت هایتون عکس بگیرید از مدارک فیش پرداخت پول و.... بدید مدیریت فروم یه فکری بکنه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
رامین جان متوجه نمیشم.شما که با هر کی به نفع فروشنده حرفی میزنه دعوا داری!
من که چیزی نگفتم فقط توصیه کردم!
حالا شما چیکاره ای به جای یکی دیگه جواب میدی؟
گفتم من بی طرفم.منم مثل شما ها اومدم در مورد اون ایمیل ها گفتم.الان هم 2 روزی هست وی پی اس جایگزین منو دادند.
لین تاپیک هم دیگه داره مثل رمان میشه.بابا بس کنید.خسته نشدید؟
اینجا رو همببینید بد نیست :
مایا هاست | قوانین استفاده از خدمات مایا
ببین دوست عزیز، اینکه سرور جایگزین داده، خب وظیفشون چون پولش را گرفته و اگر نمیداد که کلاهبرداری تو روز روشن بود.
شما و بقیه دوستان که با گرفتن سرور جایگزین رازی و خوشحالید، برای این هست که رو سرورتون اطلاعاتی نداشتید و یا اگر داشتید، براتون چندان مهم نبوده و تو این قضیه، نهایتا چند روز بی سرور موندید. ولی امثال من و جناب Raminn و چند تا دیگه از دوستان ، تو این جریان کلی اطلاعاتمون از بین رفته و از این بابت کلی متضرر شدیم و این آقای باصطلاح فروشنده هم هیچگونه مسئولیتی از این بابت قبول نمیکنه و تازه دست پیش گرفته که پس نیفته و هر کس اعتراض میکنه ، سرویسش را ساسپند میکنه و با تهدید عده ای و تطمیع عده ای دیگه، و الآنم که با فحاشی به دوستان، میخواهد قضیه را بنفع خودش تمام کنه.
خوشحالم که شما جای من و بقیه دوستانی که تو این جریان کلی متضرر شدیم، نیستید و کلی اطلاعاتتون از بین نرفته. ولی چند دقیقه خودتون را جای ما بزارید و اونوقت ببینید، بازهم به همین راحتی میومدید و میگفتید که قضیه را تمام شده فرض کنیم؟!
در ضمن تو "قوانین مایا هاست" هم چیزی که به موضوع ما مربوط باشه، ندیدم.
---------- Post added at 05:43 AM ---------- Previous post was at 05:21 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mahmood-Sat
آقایون حالا چرا الکی بزرگش میکنین مگه خودتون نمیدونید ایرانو هی دارن تحریم میکنن باید حواستون جمع باشه
این شرکت که اشتباهی نکرده چون به اسم ایران سرور گرفتن و ایرانم که ماشاالله هی تحریم میشه این مشکلات براشون پیش میاد شما باید حواستون جمع باشه من که همیشه از سرورم بک آپ میگیرم برای این گونه مشکلات تحریمی
تازه اینا که سرور جایگزین میدن پولتونو نمیخورن
تحریم کجا بود؟! این داستان تحریم معمولا مال 2-3 سال گذشته بود. الآن این داستان تحریم و این حرفها، معمولا مربوط میشه به شرکتها و افراد وابسطه به حکومت و سپاه و هسته و اتم و موشک و ... .
بالفرض هم که این داستان تحریم درست باشه و دیتاسنتر Montclair Atlantic Metro Communications که سرور را از اینجا تهیه کرده بودند، بیکباره فیلش هوای هندوستان میکنه و تازه به یاد تحریم ایرانیها افتاده باشه. این دیتا سنتر در کشور آمریکاست و شرکتهای مستقر در این کشور به یک سری اصول و مقرراتی خودشون را پایبند میدونند و مانند کشور ایران نیست که همه چیز، شیر تو شیر باشه; اگر بخواهند به یک مشتریشون دیگه سرویس ندهند، حداقل 1 هفته قبلش بهش خبر میدند تا اطلاعاتشو منتقل کنه و اینجوری نیست که امروز بهش خبر بدند و فرداش هم سرور طرف را خاموش کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
خب از تیکت هایتون عکس بگیرید از مدارک فیش پرداخت پول و.... بدید مدیریت فروم یه فکری بکنه!
از تمام تیکت ها و مدارک تصویر گرفته شده و از صفحه ی 28 همین تاپیک موجود است.همه ی مشتریان(شاکیان) تصویر گرفتنند و در اینجا قرار دادند.اما متاسفانه مدیریت محترم هیچ گونه اقدامی تا کنون انجام نداده است .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
از تمام تیکت ها و مدارک تصویر گرفته شده و از صفحه ی 28 همین تاپیک موجود است.همه ی مشتریان(شاکیان) تصویر گرفتنند و در اینجا قرار دادند.اما متاسفانه مدیریت محترم هیچ گونه اقدامی تا کنون انجام نداده است .
برای من لطفا ارسال کنید خودم شخصا پیگیری میکنم:)
-
دوستان بهتره مشکلشون و خصوصی حل کنن به خدا بهتر و زودتر به نتیجه میرسن .
:x
با تشکر و موفق باشید.
:55:
-
به نظر می رسه ایشون ین شدند
-
***ی نوین با نوین وی پی اس شما هم می توانید تجربه کنید =))
-
دیگه به هیچ کی نمیشه اعتماد کرد
خوب شد نیومدم بگیرم
به قول دوستمون:
خدمات ماییده و ماییدن خود را با"گ جای م "نوین وی پی اس تجربه کنید
بهترین ماییدن و بالاترین تیغیدن را تجربه کنید.
-
آقا نمیخواید تیکت هارو چک کنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! خستم کردید به خدا :102::102::102:
-
اقا بالاخره میشه از ایشون خرید کرد یا نه؟
-
چرا نشه
فعالیت ما کماکان با قدرت ادامه داره
در حال حاضر دیگه از امریکا سرویس نمیدیم فقط از سوئیس
-