-
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
سیباپاب و جهان پی بهترین ها هستن
-
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
بیشتر از 4 ساله با شرکت های واسط کار میکنم و با خیلی از شرکتها کار کردم
اما به جرات میتونم بگم از هر لحاظ "سیباپال" بهترینه! :53:
هم ازنظر کیفیت و نوع خدمات و هم از نظر پشتیبانی و رفع مشکلات.
واقعا جا داره اینجا از زحمات تمامی دوستان در سیباپال تشکر صمیمانه کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
noyfound
چرا سیباپال کانال تلگرام نداره مثل بقیه ؟
دقیقا با این دوستمون موافقم حیفه واقعا سیباپال بسیار حرفه ای هست
-
منم راضیم واقعا... امیدوارم گذشت زمان چیزیو عوض نکنه
-
سلام ببخشید من می خواستم بدونم مشکل *****شدن آدرس های اصلی کی حل میشه
آیا میخواند درگاه های واسط رو جمع کنند؟
-
من با خیلی از شرکت ها کار کردم ولی سیباپال یه چیز دیگست امیدوارم همیشه تو کارتون موفق باشید میشه گفت حرفه ای ترین شرکت موجوده
-
سیباپال خوبه هم از نظر پشتیبانی هم معتبر بودن پشتکار ...
3 مشکل داره از نظر من پنل کاربریشون از نظر من راحت یا تمیز نیست یجورایی شلوغ هست یا گم میشم .
دوم اینکه لینک خریدش جالب نیست گزینه اضافی داره راحت نیست شاید اسکریپتشون سیستمش اینطوره جای دیگه لینک خرید خیلی راحت و ساده ای داشت و داره .
سوم اینکه تسویه حساب میزنند ایمیل نمیاد 1 سال پیش هم گفتم و چند وقت پیش هنوز حل نشد...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
سیباپال خوبه هم از نظر پشتیبانی هم معتبر بودن پشتکار ...
3 مشکل داره از نظر من پنل کاربریشون از نظر من راحت یا تمیز نیست یجورایی شلوغ هست یا گم میشم .
دوم اینکه لینک خریدش جالب نیست گزینه اضافی داره راحت نیست شاید اسکریپتشون سیستمش اینطوره جای دیگه لینک خرید خیلی راحت و ساده ای داشت و داره .
سوم اینکه تسویه حساب میزنند ایمیل نمیاد 1 سال پیش هم گفتم و چند وقت پیش هنوز حل نشد...
درود
با پنل کاربری بنده هم موافقم از نطر استایل بد میباشد
تسویه حساب که بزنید از داخل پنل هم اس ام اس ارسال میشه میگه فلان قدر درخواست تسویه زدید هم ایمیل باید فعالسازی کنید از داخل پنل این گزینه را
موفق باشید
-
چند سال هست دارم با سیبا پال کار میکنم به جرعت میتونم بگم عالی و بهترین هست تسویه حساب هاشون خیلی عالی هست جواب تیکت دهیشون هو عالی واقعا من راضی هستم فقط اگر سیستم اس ام اس دهیشون اوکی بشه مثلا وقتی پول واریز بشه تو حساب شرکت یه اس ام اس بیاد رو گوشی گیرنده حساب عالی میشد با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
با پنل کاربری بنده هم موافقم از نطر استایل بد میباشد
تسویه حساب که بزنید از داخل پنل هم اس ام اس ارسال میشه میگه فلان قدر درخواست تسویه زدید هم ایمیل باید فعالسازی کنید از داخل پنل این گزینه را
موفق باشید
تیک ایمیل خورده هست برای من اما ایمیل هیچوفت نمیومد . اما جای دیگه درگاه دارم میاد ایمیل.
-
سیباپال عالیه
یه درگاه اختصاصی گرفتیم هیچ اسمی از سیباپال نیست ! و این خیلی منو خوشحال کرد ( چون قبلش از پی لاین داشتم فقط نام پذیرنده : اسم فروشگاه من بود دیگه هرجاشو که چک میکردی زده بود پی لاین :|)
فقط گاهی اوقات تاخیر در تسویه دارن ( توجه : گاهی اوقات )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
تیک ایمیل خورده هست برای من اما ایمیل هیچوفت نمیومد . اما جای دیگه درگاه دارم میاد ایمیل.
برای ما هم اس ام اس هم ایمیل ارسال میشه
با پشتیبان هاشون در ارتباط باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoster
سیباپال عالیه
یه درگاه اختصاصی گرفتیم هیچ اسمی از سیباپال نیست ! و این خیلی منو خوشحال کرد ( چون قبلش از پی لاین داشتم فقط نام پذیرنده : اسم فروشگاه من بود دیگه هرجاشو که چک میکردی زده بود پی لاین :|)
فقط گاهی اوقات تاخیر در تسویه دارن ( توجه : گاهی اوقات )
تسویه پایا
یا شتاب؟
-
سلام
از زمانی که سیباپال شروع به فعالیت کرده
ما عضو این سیستم قدرتمند شدیم
تسویه ها بدون مشکل و خیلی سریع
و اگر مشکلی هم بوده خیلی سریع برطرف شده
و از این درگاه ما راضی هستیم و همه پرداختها و دریافتها رو با این درگاه انجام می دهیم
از مسولین بهترین درگاه (سیباپال) تشکر می کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
تسویه پایا
یا شتاب؟
هر دو
کلا گاهی اوقات درخواست تسویه رو دیر به بانک ارسال میکنند
بازم نسبت به بعضی ها بهتره
-
جناب سیبا پال بعضی موقع ها ادرس درگاهتون وصل نمیشه فکر کنم ف ی ل ت ر شده دقیقا تو پلاگین چه ادرسی وارد کنیم که راحت وصل بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi741
جناب سیبا پال بعضی موقع ها ادرس درگاهتون وصل نمیشه فکر کنم ف ی ل ت ر شده دقیقا تو پلاگین چه ادرسی وارد کنیم که راحت وصل بشه
http://sibapal.ir
-
خدمات بسیار خوبی رو ارائه میکنید . فقط یک انتقاد داشتم
چرا برای هر تراکنش سقف برداشت قرار نداده اید ؟
مثلا کسی بخواهد تراکنش 2 میلیون تومانی انجام دهد باید 20 هزار تومان پورسانت کسر بشه در حالی که اکثر سایت ها سقف برداشت نهایت 5 هزار تومن قرار داده اند
ولی در کل سایر امکانات بخصوص پشتیبانی بسار عالی هست.
-
ممنون از خدمات خوب سیبا پال حدود حدود 17 ماه دارم با این شرکت ار میکنم مشکلی توش ندیدم
پیشنهاد میدم برای اولین شرکتی که در حال ارائه درگاه ایرانی هست یک فکری هم برای درگاه های خارجی بکنید اینطوری مشتری هاتون رو چند برابر میکنید
-
2 روزه تسویه حساب نکردند عجبا گاهی وقت ها اعصاب ادم را خورد میکنند بابت دیر واریز کردن تسویه ها الان که دیگه تعطیل نیست بانک باز ما لازم داریم عجبا :66:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
2 روزه تسویه حساب نکردند عجبا گاهی وقت ها اعصاب ادم را خورد میکنند بابت دیر واریز کردن تسویه ها الان که دیگه تعطیل نیست بانک باز ما لازم داریم عجبا :66:
انتظار دارید مبالغ پایا در روز های تعطیل واریز گردد؟
اگر دریافت وجه برای شما ضرورت دارد تسویه حساب شتاب در پنل با کسر تنها کارمزد ۵۰۰ تومانی بانک تعبیه شده است
تسویه حساب شما پس از ۲ روز تعطیلی امروز به صورت پایا ثبت سیستم شده است
همه ی موارد را به سیباپال ربط ندهید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
انتظار دارید مبالغ پایا در روز های تعطیل واریز گردد؟
اگر دریافت وجه برای شما ضرورت دارد تسویه حساب شتاب در پنل با کسر تنها کارمزد ۵۰۰ تومانی بانک تعبیه شده است
تسویه حساب شما پس از ۲ روز تعطیلی امروز به صورت پایا ثبت سیستم شده است
همه ی موارد را به سیباپال ربط ندهید
شما واریز بکنید از سمت شما این انجام بدید اونش دیگه به بانک و من مربوطه بیاد یا نیاد .
2 روز واریز نشده ظهر واریز میکنید چه فایده داره من زود لازم داشتم صبح بایستی حسابم بود اگر بهانه تعطیلات هست .نه این که ساعت نزدیک 11 ظهر بزنید بعد 1 حسابم باشه که کار از کار گذشته
شما اگر همان روز تعصیل یا غیره واریز میکردید اول صبح امروز که بازهست و تعطیل نیست پول حسابم بود
شما باید تسویه را چه تعطیل چه غیره زود همان روز تسویه کنید اون دیگه فداش بانک اول صبح واریز میکنه حساب . نه اینکه شما فردا واریز کنید بعد بعد اضهر یا غیره حساب کاربر بره این کار شما اشتباه هست با خیلی شرکت ها کار کردم 6.7ساله هم کار دارم در فضا نت میکنم new chater نیستم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
new chater نیستم .
پوزش بابت دخالت ...
عنوان new chatter برای چت روم ها استفاده میشه ما ک اینجا چت نمی کنیم !
لغت مناسب برای اینجا newbie هست. روز خوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
پوزش بابت دخالت ...
عنوان new chatter برای چت روم ها استفاده میشه ما ک اینجا چت نمی کنیم !
لغت مناسب برای اینجا newbie هست. روز خوش
کسی که تایپ میکنه در هر مکانی از نظر من داره چت میکنه .
حالا معنی از new chater منظورم ادم جدید د این کار یا تازه کار در این کار نیستیم اوکی عزیز اما واجع شما هم درسته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
کسی که تایپ میکنه در هر مکانی از نظر من داره چت میکنه .
حالا معنی از new chater منظورم ادم جدید د این کار یا تازه کار در این کار نیستیم اوکی عزیز اما واجع شما هم درسته
راستی در مورد انتقادتون به سیباپال هم بنظرم حق با شماست
در ساعاتی که سیباپال کار میکنه فارغ از توجه به تعطیل یا رسمی بودن روز آتی باید درخواست تسویه حساب ها رو به بانک ارسال کنند
-
درخواست های پایا در سیباپال تنها در روز های غیرتعطیل ثبت سیستم خواهد شد.
-
سلام ، در مورد مشکلات اخیر خبر خوبی ندارید؟ از سمت مراجع ذیربط پاسخی داده نشد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
شما واریز بکنید از سمت شما این انجام بدید اونش دیگه به بانک و من مربوطه بیاد یا نیاد .
2 روز واریز نشده ظهر واریز میکنید چه فایده داره من زود لازم داشتم صبح بایستی حسابم بود اگر بهانه تعطیلات هست .نه این که ساعت نزدیک 11 ظهر بزنید بعد 1 حسابم باشه که کار از کار گذشته
شما اگر همان روز تعصیل یا غیره واریز میکردید اول صبح امروز که بازهست و تعطیل نیست پول حسابم بود
شما باید تسویه را چه تعطیل چه غیره زود همان روز تسویه کنید اون دیگه فداش بانک اول صبح واریز میکنه حساب . نه اینکه شما فردا واریز کنید بعد بعد اضهر یا غیره حساب کاربر بره این کار شما اشتباه هست با خیلی شرکت ها کار کردم 6.7ساله هم کار دارم در فضا نت میکنم new chater نیستم .
عزیز
در روز های تعطیلی به قول بچه ها همه چی رو هواس امکان داره از بانک مبدا بعد از تعطیلات اختلال به وجود بیاد و حواله رو به بانک مرکزی نفرستند
و خیلی مشکلات دیگه ، بعد خود شما میاین یقه ایشون رو میگیرید و بعد میرید بد میگید درباره ایشون ....
به خاطر همین اکثر سرویس دهنده ها در زمینه های مختلف در روز های تعطیلی حواله های پایا رو ارسال نمیکنند
-
والا موندم دقیقا چه انتظاراتی دارید شما
درگاه مستقیم بگیرید از بانک ها . تسویه حساب ها صبح روز بعد هست .اگر تعطیل هم باشه که میفته به بعد تعطیلی
اونوقت از سیباپال واسطه چه انتظاری دارید ؟؟؟
والا اکثر موقع ها بدون اینکه پول بیاد به حساب سیباپال تسویه حساب رو به حساب ما انجام داده
تسویه حساب های که بسیار خوب هست سیباپال . پشتیبانیش هم خوبه . آپتایمش هم خوبه
خوب دیگه آدم از یک سرویس دهنده چه انتظاراتی داره ؟
-
منظور ایشون این هست که شما روز تعطیل هم انتقال و انجام بدید که در روز کاری برای بانک الویت باشه
ولی بنده در کنار اینکه به ایشون حق میدم
باید عرض کنم اگر خیلی عجله داشتید باید تسویه حساب و کارت به کارت ثبت می فرمودید
شما هم در مدیریت و سیاست کاری خودتون کم کاری کردید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
درود
فوری نیاز داشتید خوب تسویه شتاب میزندید 500 تومن این حرفا؟:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
پایا روز روزش معلوم نیست کی تائید و واریز میشه چه برسه به تعطیلات و اولین روز کاری بعد از تعطیلات. خب بهترین راه حل کارت به کارت بود که زیر 2 ساعت واریز میشه همیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoster
عزیز
در روز های تعطیلی به قول بچه ها همه چی رو هواس امکان داره از بانک مبدا بعد از تعطیلات اختلال به وجود بیاد و حواله رو به بانک مرکزی نفرستند
و خیلی مشکلات دیگه ، بعد خود شما میاین یقه ایشون رو میگیرید و بعد میرید بد میگید درباره ایشون ....
به خاطر همین اکثر سرویس دهنده ها در زمینه های مختلف در روز های تعطیلی حواله های پایا رو ارسال نمیکنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
والا موندم دقیقا چه انتظاراتی دارید شما
درگاه مستقیم بگیرید از بانک ها . تسویه حساب ها صبح روز بعد هست .اگر تعطیل هم باشه که میفته به بعد تعطیلی
اونوقت از سیباپال واسطه چه انتظاری دارید ؟؟؟
والا اکثر موقع ها بدون اینکه پول بیاد به حساب سیباپال تسویه حساب رو به حساب ما انجام داده
تسویه حساب های که بسیار خوب هست سیباپال . پشتیبانیش هم خوبه . آپتایمش هم خوبه
خوب دیگه آدم از یک سرویس دهنده چه انتظاراتی داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
تسویه کاردن باهام ظهر .
اما فوری هم نیاز نداشتم .
ولی منظورم اینه ما هم میدونیم تعطیل هست درک میکنیم اما باس درخاست ما را تسویه کنند از سمت ایشون حالا بانک وقتی باز شد اول صبح حساب ادم میاد منظورم این هست وگرنه قوانین پایا را میدانم . حالا مشکلی نیست خلاصه گاهی دیرتر واریز میکنند گاهی زودتر اما کلا منظورم چیز دیگری هست ادامه پیدا نکنه این مورد خواهشن سیباپال هم خوبی های خود و بدی های خودش را داره که قبلا به هر 2 مورد اشاره کردم و کردند و کردیم .
-
سیباپال واقعا خیلی خیلی خوبه. نزدیک دو سالی هست که باهاشون کار کردیم و واقعا لذت بردیم.
بزرگترین خوبی که ازشون دیدم و خیلی دوست دارم اینه که از همون ابتدا در عین سادگی و امکانات بالا ، دارن بدون حاشیه کار میکنن. همچنین به درخواستهای کاربراشون واقعا اهمیت میدن و همیشه سعی در راضی نگه داشتن اونها دارن. همینها باعث میشه که در هر شرایطی از این درگاه خوب استفاده کنم.
آرزوی موفقیت دارم براتون.:53:
-
این درگاه درست شدنی نیست
آقایون مدیر سایت بالا نمیاد
CDbConnection
failed to open the DB connection.
چرا متوجه نیستین هر ثانیه قطعی سایت ضرر برای وب مستره اینم تو این وضیعت
هیچ وقت هم به دنبال جبران خسارات نبودین
-
متاسفانه سایت داون شده و بالا نمیاد. لطفا رسیدگی کنید
-
-
درگاهشون وصله مشکلی نداره سایتشونم بالا میاد مشکل از طرف خودتون هست دوست عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi741
درگاهشون وصله مشکلی نداره سایتشونم بالا میاد مشکل از طرف خودتون هست دوست عزیز
الان آره دوست عزیز. ولی تو اون ساعت کل سایت و سرورشون داون بود.
-
نقص فنی سرور برای هر شرکتی پیش میاد سرور داخلی هست و ایران و قطعات سخت افزاری عالی نیست یه وقتی اور لود سی پی یو رک بالا میره مشکلات کندی هنگ و تایم اوت پیش میاد ... بهر حال دیگه باید ساخت این شرکت سیبا پال شرکت خوبیه من هر موقع تصفیه حساب زدم یک ساعت بعد واریز میشد برام در کل من راضی هستم
-
بنده هم از این درگاه استفاده میکنم خیلی راضی هستم