پاسخ : ^^دیجی سرور^^فروش سرور مجازی فرانسه(پاریس)،کانادا و آمریکا از 13 هزارتومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
new_chater
سرور فرانسه ایشون بشدت مشکل داره و هنوز برطرف نشده
هارد و سرعت دانلود و آپلود , سرور به حدی کنده که حتی نمیشه ری استارت کرد
پنل کاربری هم مشکل داره و حتی قادر به بازیابی رمز عبور نیستید
قابل توجه دوستانی که قصد خرید دارن
با سلام
مشکل کندی سرور فرانسه تا دو روز دیگر حل خواهد شد
مشکل سایت نیز امروز حل خواهد شد
بایت این مسائل از تمامی کاربران عذر میخواهیم
پاسخ : ^^دیجی سرور^^فروش سرور مجازی فرانسه(پاریس)،کانادا و آمریکا از 13 هزارتومان
جالبه هر روز میگید دو روز دیگه حل خواهد شد :-s
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
new_chater
جالبه هر روز میگید دو روز دیگه حل خواهد شد :-s
امروز مشکل پنل حل خواهد شد
مشکل سرور هم با انتقال شما حل خواهد شد
مشکل من رو با انتقال به سرور کانادا که سرعت دانلودش بیش از 3 مگابایت نیست و پینگش 400 به بالاست میخواید حل کنید ؟
:) اینم از راه کار های شما
خوشا به سعادت دیگران که از شما سرور میگیرن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
new_chater
مشکل من رو با انتقال به سرور کانادا که سرعت دانلودش بیش از 3 مگابایت نیست و پینگش 400 به بالاست میخواید حل کنید ؟
:) اینم از راه کار های شما
خوشا به سعادت دیگران که از شما سرور میگیرن
از چیزی که اطلاع ندارید اظهار نظر نکنید و تاپیک فروش دیگران رو خراب نکنید
بنده عرض نکردم که سرور شما رو به کانادا انتقال خواهم داد.غیر مستقیم گفتم که شمارو کلا از سرورهامون اخراج خواهیم کرد و مابقی مبلغ رو براتون واریز خواهیم کرد
دوست عزیز شما نیازمند سرور اختصاصی هستید.شما هنوز فرق بین vps vds رو نمیدونید و توقع بیش از حد دارید.وجود شما برای دیگر کاربرانمون هم مضر هست و اخراج شما به نفع ما و دیگر کاربران خواهد بود
مشکل ناحیه کاربرای حل شد
پسورد تمامی کاربران ریست شد و پسورد جدید به ایمیل کاربران ارسال شد
مشگل سرور فرانسه هم بزوردی حل خواهد شد
3 عدد سرور کانادا موجود است
3 عدد فرانسه موجود است :)
منم از ایشون سرور 2 gb گرفتم پشتیبانیشون خوب بود فقط یه بار بمدت چند ساعت قطع شد ولی فکر کنم یه چیزی یادشون رفته:39::-w
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amgz
منم از ایشون سرور 2 gb گرفتم پشتیبانیشون خوب بود فقط یه بار بمدت چند ساعت قطع شد ولی فکر کنم یه چیزی یادشون رفته:39::-w
سلام
لطفا مشکلتون رو تیکت کنید