پاسخ : شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور
میخوام بسهم خودم از مدیریت وب هاستینگ تاک تشکر کنم که خیلی حرفه ای و مسئولانه عمل کردند .ابتدا من ناراحت شدم که چرااین بچه رو دوباره راه دادن ولی الان میخوام بگم کارتون خیلی حرفه ای بود به این بچه فرصت دادین که خودش ،خودش رو رسوا کنه که رسوا تر هم شد واقعا ممنون
الان دیگه هر کی این تاپیک رو بخونه میفهمه که این بچه چیکار کرده و چیکاره هست امیدوارم اطلاع در این مورد خاص و موارد مشابه جدی تر انجام بشه که واقعا این بازار هرکی هرکی فروش سرور سر و سامانی بگیره بازم تشکر میکنم
ایشون موقتا باز شدن تا شاکی هاشون رو راهنمایی کنند بعد دوباره بن میشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
ایشون موقتا باز شدن تا شاکی هاشون رو راهنمایی کنند بعد دوباره بن میشند
بهر حال من خیلی تشکر میکنم وکار خوبی انجام شد اگر مدیریت این سایت پر بیننده اهتمام بیشتری برای معرفی اینجور افراد بخرج دهند واقعا کمک بزرگی در جهت جلوگیری از این مسائل میشه
من از مدیریت سایت تقاضا میکنم یک جای مشخص برای طرح اینگونه مسائل در سایت قرار دهند تا حداقل فروشندگان از ترس مطرح شدن اسمشون تو این محل پاسخگویی درستی داشته باشند یا کلا جمع کنن برن پی کارشون البته میدونم این کار زحمت زیادی داره ولی کمک بزرگی در حمایت از مشتری ها و سرویس دهنده گان درست وحسابی میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kargar
هی فحش میدم خودمو هی یه تصمیم هر بار
که شل می گیرم حتی یه تصویربردار
اینم قضیه ما هستش هی شل میگیریم هاستینگ ها رو یه بار وست دیتا یه بار هم ایشون
این الان یه شعر بود ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
این الان یه شعر بود ؟
فکر کنم رپ.....
نه؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
این الان یه شعر بود ؟
تتلو بود :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
یک چیزی هست به اسم تی پی لینک ۳ جی روتر خیلی دستگاه عیجیبی نمیدونی! سیمکارت رو توش میزاری تنظیمش میکنی اینترنت همراه رو برات به صورت وایرلس میکنه میتونی با گوشی لپتاپ وصل بشی
منم از همین دستگاه ها خریدم و واقغا حیرت اوره نه؟ این توی جاده اتوبان تهران کرج بودم که با ایشون چت کردم راستی بعضی گوشی های اندروید هم این قابلیت رو داره ! کمی به روز باشید
وی پی ان هم کار نکنه ****** هست عزیز! ( وی پی ان ایران کار میکنه توی گوگل سرچ کن - ال ۲ تی پی هم کار میکنه - فقط برای اطلاع )
با پول ما خریدی دیگه نه....
البته گناهی هم نداری بچه ،میبینی دلت میخواد مجیوری کلاهبرداری کنی بری بخری
من 1 سال پیش 6 ماه از ایشون سرویس میگرفتم در این 6 ماه واقعا کلافه شدم یکدفه سرورشون 4 روز خاموش میشد یا اطلاعات پاک میشد 2 بار اطلاعات من رو نابود کرد خواشا بن دایم کنید
نقل قول:
بهونه نیستش داشتید ولی ازش استفاده نکردین :|
به رفیق فابریکتون هم گفتم منتظر یک بهونه بودید تا مچ بگیرید ! بهونه پیدا شده میدون دست شماست!
نقل قول:
درست صحبت کنید من به شما حتی تو هم نگفتم :| بل بل زبون عجب!
ما کی آی دی شما رو دی اکتیو کردیم؟! , بعد از این قضیه ربطی به ما نداره قبل از قضیه و در هنگام وقوع قضیه ربط به ما داره .
نگفتم خود شخص شما دی اکتیو کرده! یکی مثل شما اینکار رو کرده دقیقا ۱روز بعداز این مشکل
و جالب اینحاست توی سایت هم یکی تیکت داد گفت ایدیت رو دی اکتیو کردم!
نقل قول:
هومن با شما صحبت کرده بود که سرور دست منه هر وقت هر مشکلی داشتم بهتون بگم هر وقت وی پی اسم رو خواستم ریسیت کنم به شما زنگ بزنم و فکر کنم دو ماه پیش یه چندتا اس ام اس هم رد و بدل کردیم که قرار شد سرور رو برام ریسیت کنید
شما میدونستین سرور دست من هستش بازم زیر بار نمیرید .
http://www.img.ir/zxbc.jpg
گفته بود دست دوستمه نه اینکه فروختمش به کسی دیگه !
منم میتونم سرور بگیرم بدم یکی دیگه برام کار کنه
تیکت ها از طریق پنل هومن بوده برای ریستارت مثل عکس زیر
[http://upcity.ir/images2/22916600733522881368.jpg]
البته این اخرین تیکت برای ریستارت هست که اخرین جوابش مربوط به ۶۶روز پیش هست!
اس ام اس هم اگر داده باشید جواب همیشه این هست که تیکت کنید!
من هیچ اطلاعی نداشتم سرور دست کی هست چون طرف معامله من هومن بوده تا اخرین لحظه بعدش شما ظهور کردید !
نقل قول:
نه ما اوباما نیستیم ولی از این به بعد نگید دوستم بودین دوستم دوستم نکنید , من نه میخوام بچه کن باشم نه جردن , من فقط میخوام خیلی خاص باشم ولی در عین حال عادی
فیس بوک مشتری شماس
هر دوشون مشتری شما هستن؟ واقعاً ؟
انتقال کی طولانی بوده؟! چرا قبلاً یه سرور رو کلو کرده بودم که انتقالش از یه دیتاسنتر به یه دیتاسنتر دیگه خیلی طولانی بودش , ولی انتقال یه سرور که توی یه دیتاسنتر هستش از یه پنل به پنل دیگه کاری نداره و خودتون هم میتونید تیکت هایی که ارسال کردید رو ببینید چقدر زود جواب دادن و اگر همکاری میکردید سریع انتقال پیدا میکرد .
نگفتم فس بوک مشتری من بوده اول بفهمید چی گفتم و بعدا نظر بدید
منظور من از این حرف این بوده که چه انقدر سایت یا مشتری مهم باشه چه مثل کوچکترین سایت اینترنت کوچیک باشه هردو برای من یک دید دارند پس لطفا خودتون رو دست بالا نگیرید که شخص مهمی هستید!
انتقال زمانی طولانی هست که شما توی اوج مشکلات ما تیکت بدی من میخوام این سرور به پنل دیگه منتقل بشه و تهدید کنید
و شما فقط خودت رو ببینی فکر نمیکنید که به غیر شما کسان دیگری هم توی تیکت ها هستند و منتظر پاسخ اند!
بااین حالجواب شما فقط به خاطر یک دوستی زودتر دادم ! چه با تاخیر ۵-۶ ساعته چه همان لحظه مطمعن باشید سریعتر از بقیه بهتون جواب دادم!
شماره تیکت هم بهتون داده شده بود !
دلیل اینکه گغتم چیزی بهتون داده نمیشه ( مشخصات پنل منظورم هست)
این بوده که کل زندگی ما توی این پنل ها هست و حتی به پدر خودم هم نمیدم خیالتون راحت بشه
نقل قول:
قول میدم هومن به خودش میگه ای کاش نمیشناختم قول میدم .
مطمعن باش من پشیمون ترم میدوسنتم همچین ادمی هست هیچ وقت سمتش نمی رفتم چه برسه بهش سرویس بدم!
نقل قول:
جواب تلفن نمیدادید نشد حرف , این کمکاری شما هستش
شماره تیکت رو دادید ولی با دل خونی دادین دهن ما رو آسفالت کردین تا اون شماره تیکت رو دادین :|.
شما هیچی رو نپیچوندی قبول دارم نمیتونستی اطلاعات اکانت رو بدی توی اولین پستم که مدارک رو رو کردم خودم هم گفتم که شما حق داشتین در مورد این
ولی یه سوال
چرا شماره تیکت رو ندادین؟! چرا هرچی ما گفتیم بده ندادی ? چرا خودت واسه انتقال متن نفرستادی؟! چرا گفتی ما بفرستیم مایی که در جریان مشکل نبودیم؟! آیا ارسال یه متن به دیتاسنتر خیلی مشکل بودش که بهش بگی انتقال بده سرور رو ؟
چرا شماره تیکت رو دفعه اول ندادین ؟! و در درخواست دوم هم گفتین که نمیدم؟ و دفعه سوم دادین؟!
من هیچ ساپورت تلفنی توی سایت ندارم حتی تلفن تماس هم ندارم توی سایت
۹۹درصد ساپورت من از طریق تیکت هست
همونطور که گفتم گوشی من شب ها سایلنت هست و خود هومن هم دفعه اول تماس گرفت جواب ندادم چندبار اس ام اس داد ( مدرکش رو دارم بدم؟ ) . بعد فهمیدم هومن هست بهش زنگ زدم!
و بعد صحبت من با هومن گوشی رو زدم شارژ و اومدم پای کامپیوتر ( اگر هم سایلنت نبود جواب نمیدادم چون همه خواب بودند )
دلیل اینکه متن رو گفتم خودتون بدید این چیزی بوده که قبلش هم به هومن گفتم ( ماشاالله ایشون دارند امریکا تحصیل میکنند انگلیسش از من تو باید بهتر باشه)
چون شما میخواستید منتقل بشه من هم گفتم باشه متن بدید هرصحبتی میخواهید بدید من برای دیتاسنتر ارسال میکنم
نقل قول:
آخرین فایلی که من توی سرور آپلود کردم در تاریخ 5/16 بوده به شمسی
و من جز این فروم توی یه چندتا دیگه فروم هم فعال هستم سندی قرار میدم که شما اینقدر نگید دان کردم دان کردم
تمایل دارین که سند رو قرار بدم یا نه؟!
نه فقط سرور شما بلکه همه سرور ها ۲۴ ساعت قبلش خاموش بوده !
مدرک بدید
نقل قول:
به فکرتون نرسید؟!
یعنی چی من درک نمیکنم دوست عزیز درست صحبت کنید همش دارین توهین میکنین :| من درک میکنم شما نمی فهمین که ارسال ایمیل به من قبل از اتفاق افتادن تمامی مشکلات و ریپلای شدن 200 تیکت هستش میشه درک کنین که وقتی باید ایمیل رو میفرستادین هنوز اطلاعات بوده و سرور دان نشده بوده
نمیشد بین ما فرق نزارین تکیت میدادین؟! یا ایمیل همش دارید دور میزنید که شما که دوست بودید توی فیس بوک پی ام ندادید چون برای دوستانتون هستش الان ما دوستیم ولی توی دو سه خط جلوتر ما دوست نیستیم چرا؟! چون فیس بوک برای دوستان شما هستش و شما به ما جواب نمیدین توی فیس بوک فقط سعی میکنین از یه راهی که مطعن هستید ما براش جوابی ندارین بگید که بهتون پی ام دادم.
بله به فکرم نرسید که ایمیل بدم مطمعن باش اگر هومن نبود حتی دنبال چت هم نمیرفتم!
من روزی ۱۸ ساعت پای سایتم هستم انقدر فشار روی من هست که یک کارگری که کار ساختمونی انجام میده اینطور نیست!
قبلا هم گفتم هیچ وقت فیس بوک جای ساپورت من نیست
نقل قول:
نگفتین ولی الانم دارین بهونه میارین که گفتم چون میگین نمیدونستم اینجوری هستید ( نگفتید میگین گفتید مدرک بیارید )
اگر میدونستم چنین ادمی هستید مطمعن باش کل مکالمه رو سیو میکردم تا الان اینجوری جواب ندید!
نقل قول:
شماره ثبت شرکتتون چی هستش؟!
فقط شماره ثبت بدید ,
شرکت هایی دیدم که توی فیس بوک هم ساپورت میکنن ولی خب دوست ندارم اسم ببرم ( نگید اسم ببر نمیبرم )
هنوز شرکتم ثبت نشده ( منتظر تایید نام هستیم )
نام نمی برید چون چیزی ندارید!
نقل قول:
قرار بود متن بدید ندادید یادتون رفته ها شات ها توی همین تاپیک هستش
این متن رو به یاد بیارید
آپ , برای دریافت آرشیو گفتگو با دیتاسنتر
چرا ما رو اوباما حساب کردید و زودتر بهمون جواب دادید؟
بله پیشنهاد کردید که هزینه سرور رو پرداخت کنیم =d> ولی بیاییم 2 ملیون و خورده ای رو بدیم به شما که نتونستی اطلاعات رو نگه داری؟ و این که اعتماد از دست رفته رو نمیشه برگردوند ما به شما اعتماد نداشتیم دیگه شرمندم .
توی تیکت کل گفتگو های انتقال براتون ارسال شده و من هم عینا جواب شمارو برای دیتا سنتر ارسال کردم
توی صفحه های قبل تر هم از تیکت دیتاسنتر اسکرین هست!
میتونستید پرداخت کنید و درخواست رسید بدید من هم رسید پرداخت رو از کسی که حواله انجام داده رو بهتون میدادم و بعدش سرور منتقل میشد به هر پنلی که میخواستید توی پنل مشخصات قیمت سرور و همه چی هست و اگر دروغی بوده مشخص میشده!
غیر این هست؟
نقل قول:
میشه بگید من چطور پسورد کاربر ها رو بدونم و نام کاربری شون رو تا تک تکشون رو توی فروم عضو کنم :|؟
باور کن نمیشه این رو درست کرد باور کن
خسارت های دیگه رو در نظر نگرفتی
بازدید کننده از گوگل وارد میشه میبینه لینک ها کار نمیکنن از سایت میره و اینجوری گوگل امتیاز منفی میده به شما
پسورد چی رو ؟ سایتتون که اپ هست
نارین موزیک بروزترین سایت دانلود آهنگ جدید
فقط لینک هاتون کار نمیکنه !
من نویسنده میگیرم کل پست هاتو ترمیم کنه مشکلت اینه؟
بخدا نویسنده می گیرم همه رو درست کنه !
نقل قول:
زنگ زدید؟! اس ام اس نمیتونستین بدین؟! کی زنگ زدین؟
یاهو هر شب من با ایشون چت کردم شما آف گذاشتین!؟! با چه آی دی در چه تاریخی آرشیوش رو بدین ببینیم
تیکت اگر میدادین ممکن بود وضع فرق کنه الان که ندادین نگین اگر میدادم باید میدادین .
جدیدا دیتاسنتر بهت اس ام اس میده بیا کارت دارم؟
وضیفه من تماس هست که انجام شده و پاسخ گو نبودید ( خاموش بودید !)
تاریخ ۵ میلادی همین ماه
یاهو من اگر ایکتییو بود جواب های خوبی داشتم براتون!
نقل قول:
وقت سر خاروندن نداشتین رفتین مسافرت؟! واقعاً؟!
قبل از اینکه مشکل بوجود بیاد عزیزم مسافرت بودم قبل تعطیلات !
نقل قول:
اگر شما شرکت هستین شرکت با کسی چت نمیکنه باید ایمیل میفرستادین , نفرستادین خودتون رو قانع نکنین !!
در اون لحضه داشتین خرید میکردین حواستون نبود؟!
هنوز شرکت نشدم ولی یکی از راه های ساپورت ما چت یاهو هست و توی سایت هم گزاشتم و از اونجایی که شماهم توی ادد لیست بودید بهتون از این راه تماس گرفتم
ایمیل نفرستادم این رو قبول دارم چون واقعا به ذهنم نرسید!
نقل قول:
اعتبار دوستی از نظر من اون وقتی از بین میره که شما برای دوستت ارزش قائل نباشی و ایشون رو مثل ماباقی حساب کنی و براش مثال ابوما رو بزنی
زمانی از بین میره که بخوای کمکش کنی بگه نه نمیخوام و چت خصوصی رو بیاد به شما بگه که علیه من استفاده کنی ( سفر خارج ایران و ..... )
دوست در لباس دشمن مثل ایشون زیاد داریم !
نقل قول:
سرور رو خاموش نکردین برای بار هزارم میگم سرور رو خاموش نکردین :|
من در روز 18 ساعت توی اینترنت هستم و همیشه هم وی پی اسم بازه شما سرور رو خاموش نکردین .
بک آپ ربطی نداره به شما ببخشید ها شما سرور خودتون رو درست کنید به بک آپ ما هم میرسیم .
خیلی دارین پول پول و معافیت میکنین
بزارین توضیح بدم ایشون چششون ظعیف هستش و هر روز داره ضعیف تر میشه این رو میتونیم با مدرک دکتر ثابت کنیم
ولی شما ثابت کنید که پول داده برای معافیت .
500 تومن برای ما هم چیزی هستش هم نیستش
500 تومن چیزی هستش چون ما براش زحمت کشیدیم و میشه خرج 10 روزمون رو بدیم
500 تومن چیزی نیستش چون سرمایه ما بیشتر از این ها هستش..
واقعا ؟ خودش توی فیس بوک گفتم اشنا دارم ولی پسر داییم برام کارهام رو اوکی کرد !
واقعا پولی نیست براتون و خرج ۱۰روز هست؟
یعنی نمیتونستید روزی ۱۰ تومن کنار بزارید برای سرور بکاپ ؟ یا براتون بی اهمیت بوده؟
من قبلش هم توی سایت گفتم سرور هام هیچ بکاپی نداره یعنی توی وضیفه حفط فایل ها توی این شرایط با شما هست نه من!
نقل قول:
ندارید یا نمیتونید داشته باشید!؟
چرا شما بن شدید یه بار دیگه ؟! عجب . . .
خانوادتون برای من مهم نیستش هرچی میخوان باشن باشن ولی شما که ساعت یک شب توی سایت بودین؟! چرا جواب ندادین؟!
سرور خاموش نشده بود ( سند بدم؟ )
دشمنی رو شما شروع کردین ولی اطلاعات رو درست ندادید .
نویسنده بگیرید اطلاعات من رو کامل کنید؟! Ok قبول من یه نویسنده میگیرم هزینه رو براورد میکنیم ایشون اطلاعات رو کامل کنن چون من به شما اعتمادی ندارم که ایمیلم رو بدم به شما
مظمعن باش میتونم داشته باشم ۲سال هست دارم و بازم میتونم داشته باشم و هنوزم دارم !
چون فقط تیکت شما نبود توی سایت تیکت ۱۰۰ نفر دیگه هم بوده ( مدرک بدم؟ )
مدرک بده خاموش نشده بود چون خودم خاموش کرده بودم
من هیچ دشمنی رو شروع نکردم و تمام کارهایی که خواستید رو انجام دادم
پول نویسنده به شما نمیدم ( شاید یکی رو داشته باشم مفتی این کار رو انجام بده )
خواستید دسترسی بدید نویسنه میگیرم همه کارهارو انجام بده
نقل قول:
آنلاین نگه داشتین ؟!
۶ماه و بیشتر انلاین بوده بعد ۶ماه داین شده که بابت داین تایم خسارت داده میشه ولی شما راه دیگری رو انتخاب کردید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
میخوام بسهم خودم از مدیریت وب هاستینگ تاک تشکر کنم که خیلی حرفه ای و مسئولانه عمل کردند .ابتدا من ناراحت شدم که چرااین بچه رو دوباره راه دادن ولی الان میخوام بگم کارتون خیلی حرفه ای بود به این بچه فرصت دادین که خودش ،خودش رو رسوا کنه که رسوا تر هم شد واقعا ممنون
الان دیگه هر کی این تاپیک رو بخونه میفهمه که این بچه چیکار کرده و چیکاره هست امیدوارم اطلاع در این مورد خاص و موارد مشابه جدی تر انجام بشه که واقعا این بازار هرکی هرکی فروش سرور سر و سامانی بگیره بازم تشکر میکنم
شما بهتره اول یاد بگیرید چطوری برخورد کنید و بعدا نسبت به خرید سرور اقدام کنید و تا وقتی بابت خرف هاتون معظرت خواهی نکنید نه سروری بهتون داده میشه و نه پولی برگشت داده میشه