بله همچنان مشکل وجود داره ..
نمایش نسخه قابل چاپ
بله همچنان مشکل وجود داره ..
الان اونی که دفاع میکرد از این آقا کجاست !؟
من دروغ گو بودم یا این آقا؟
من میگم 5 روزه این مشکل وجود داره دوستان میان میگن به من میزونی !؟
شرکتی که نتونه سایت خودش رو هم بکشه بالا دیگه فاتحش خوندس.
الان مشکل سرور شما حل شده!؟
لطفا ای پی سرورتون رو به من بدید ممنون میشم
لطفا ای پی یکی از سرورهاتون رو بدید
شما که مشکلی ندارید.
ممنون میشم ای پی سرورتون رو بدید من چک کنم.
5 روزه این آقا داره سریع رسیدگی میکنه
پست های بنده رو هم مدام تند تند داره پاک میکنه
جناب hpnn.wm
من اتفاقا مشتری مستقیم ایشون هستم
کافیه بگم که فلانی هستم.
صاف میشناسن و سرور من رو از پریز می کشن./
شما هم بهتره بجای دفاع بیجا کمی چشم باز کنید حقیقت رو ببینید.
ظاهرا حل شده
آقای محترم، دوست عزیز وقتی سرورم نیاد بالا باید کسی باشه جوابگوی من باشه یا نه !؟
مخل اعصاب من هستم یا کسی که سرور رو فروخته و جوابگو نیست !؟
اگر من این وسط مقصرم باشه لال میشم.
ولی اگر دوباره و دوباره این مشکل پیش بیاد من اول میام با کمال احترام یقه ی شما رو میگیرم خوبه !؟
دوست عزیز سرور فروخته یعنی فقط پرداختش رو انجام داده..سرور رو نساخته که؟ شبکه مشکل پیدا میکنه ایشون وسط شبکه کلید نزاشته که بخواد قطع و وصلش کنه. سایت خودش بالا نمیاد برای اینکه خودشون هم از همان سرور استفاده میکنه.یعنی پولش رو نداشت مثل خیلی ادعا کنندگان سرعت یک 10 هزار تومان بده یک هاست ایران بگیره برای سایت خودش؟ این معرفتش رو میرسونه.وگرنه هر قطعی بیشتر ضررش به فروشنده هست تا خریدار.و همینطور اعتبار فروشنده.
ایشون سرور رو براتون تهیه میکنه.شما استفاده میکنی.خوشت نیومد؟ مشکل داری؟ هر وقت وصل شد سرور میتونید سریعا یک سرور از جای دیگر بخری انتقال بدی بهش! سرورتم بده برات بزاره برای فروش به کسی دیگر! این داد و بیداد داره؟
من 2 بار مشتری ایشون بودم قبلا.هم ازش راضی بودم هم خوش برخورد بودند و به سوالات جواب میدادند.از نظر انسانیت آدم شریفی هستند.خوب نیست با داد و بیداد الکی جو رو خراب کنید.بزارید به مشکلات رسیدگی کنند.
اول از هر چیزی از دوستان بابت مشکل پیش آمده پوزش می خواهم
مشکل دیشب ارتباطی به سخت افزار و موارد تحت کنترل ما نداشت
ولی مشکل امروز به دلیل ایجاد اختلال در روتر خود ما بود توسط یکی از کاربران ایجاد شده بود
اگر بعضی ها کشش ما رو در بازار ندارند ، اطلاع داشته باشند که هرگز میدان رو برای ایشان خالی نمی کنیم :)
@1000iran : دوست گرامی
به دلیل فرا فکنی و ایجاد جو کاذب و منفی مجبور هستیم از شما شکایت رسمی کنیم
مطمئن باشید شرکت ما تجربه و اعتبار خودش رو از سر راه نیاورده که قربانی رفتار ناشایست شما کنه !
همین امروز از "یاسر نیکزاد" بابت فحاشی های دیشبشون شکایت شد و به زودی ( بعد از شناسایی شما ) همین روال برای شما طی خواهد شد