من نصب کردم ولی هر یوزر وارد می کنم ارور زیر را میده در صورتی که اصلا اون یوزر وجود نداره! ولی تیک تمدید را که میزنم به درگاه متصل میشه و مشکلی نداره!
نام کاربری انتخابی موجود هست اگر قصد تمدید اکانت را دارید تیک تمدید را انتخاب کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
من نصب کردم ولی هر یوزر وارد می کنم ارور زیر را میده در صورتی که اصلا اون یوزر وجود نداره! ولی تیک تمدید را که میزنم به درگاه متصل میشه و مشکلی نداره!
نام کاربری انتخابی موجود هست اگر قصد تمدید اکانت را دارید تیک تمدید را انتخاب کنید
دادا من نمیدونم چرا الان که هاست سرور رو عوض کردم بعضی وقتا که اقدام به خرید میکنم خودم یوزر و پسورد رو وارد کردم ولی موقع زدن دکمه پرداخت مینویسه
لطفا نام کاربری و پسورد را وارد نمایید.
اینو الان توی کروم میاره ولی وقتی با فایر فاکس میرم مشکلی نداره
داداش مجدد بابت این برنامه تشکر میکنم
میگم الان من یه مشکلی دارم
قبلا لیست اکانت ها رو که میساختم همیشه داشتم و اگر مثلا بک آپ ای بی اس رو ری استور میکردم و مثلا 1000 تا یوزر نبود سریع از اون فایل میساختم
الان مشکل من اینجاست که چون یوزر ها رو خود مشتری ها میسازن و همه توی فرییر ذخیره میشه نمیشه یه لیست دقیق داشت
چه طوری میشه لیست یوزر و پسورد رو با فرمت ذخیره انبود ای بی اس استخراج کرد؟
اینجوری میشه هر شب لیست ها رو استخراج و ذخیره کرد
سلام
خیلی ممنون
همه چی اوکی هست ظاهرا
غیر از تمدید
که چه برای یوزرهایی که با خود اسکریپت درست شده
چه یوزرهای قدیم
بعد از زدن دکمه پرداخت
در آدرس بار
بعد از آدرس سایت این کد اضافه می شود
و این صفحه می آیدکد:/<pre><b>Could not generate update query. Make sure that data array is defined correctly.</b></pre>gateway.php?random=1
Page Not Found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please try the following:
If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly.
Click the Back button in your browser to try another link.
Use a search engine like Google to look for information on the Internet.
مثل این است که
برای ارسال درخواست در اسکریپت مشکلی هست
============
یک مورد دیگر
یوزر مسنجر که برای پشتیبانی تعریف می شود را همیشه آفلاین نمایش می دهد
و آیا امکان اضافه کردن یوزر پشتیبانی دیگر هم هست؟
ممنون
سلام
ممنون از بابت این برنامه
منتها یه سوال
من ibs رو رو پورت دیگه ای به غیر 80 زدم ... حالا اینجا تو کانفیگ آدرس سرور رو چجوری باید وارد کنم ؟
هرچی میزنم کار نمی کنه
کل مشکل تو مقدار متغیر url هست
$url = $this->ip . '/IBSng/admin/plugins/edit.php'
حالا سوال اینجاست که چجوری پورت رو بهش داد
زمان تعریف ip بیایم اینجوری آدرس بدیم : takfars.com:6060 ??
مشکل من اینجاست که کار php رو نمی دونم چجوریه .. متوجه پورت میشه وقتی اینجوری بهش پاس بدیم ؟؟ یا گیج میشه ؟
اینجوری آدرس دادم گیج میزد
علت گیج زدن بخاطر این مدل آدرس دادن بوده ؟
اگه همه جا بصورت ثابت بیام آدرس بدم بهش
مثلا
$url = http://takfars.com:6060/IBSng/admin/plugins/edit.php
اگه اینجوری کار می کنه بشینم ادیت کنم ..
نمی دونم والا
یه راهنمایی بکن لطفا
حداقل می تونستین بگین نمیدونم