پاسخ : ▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی 1 انگلیس ۱۷ تومن|رم ۲ انگلیس ۱۹ تومن | یک ماه رایگان ▒ ▓ █ ▇ ▅ ▃ ▂
یه سرور هم بنده با کلی اطلاعات مهم ( زحمت 6 ماه فعالیت سایت) داشتم که انتقال دادم به سرور ایشون و به وجود اومدن هزار تا مشکل .....
که به زور با سرعت 200 کیلوبایت بر ثانیه حدود 150 گیگ اطلاعات را با هزار درد سر انتقال دادم جایی دیگه
خداراشکر نمونمدم روی سرورش وگرنه ...
پاسخ : ▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی 1 انگلیس ۱۷ تومن|رم ۲ انگلیس ۱۹ تومن | یک ماه رایگان ▒ ▓ █ ▇ ▅ ▃ ▂
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidz
یه سرور هم بنده با کلی اطلاعات مهم ( زحمت 6 ماه فعالیت سایت) داشتم که انتقال دادم به سرور ایشون و به وجود اومدن هزار تا مشکل .....
که به زور با سرعت 200 کیلوبایت بر ثانیه حدود 150 گیگ اطلاعات را با هزار درد سر انتقال دادم جایی دیگه
خداراشکر نمونمدم روی سرورش وگرنه ...
شانست گرفته
باور کن اولین انتقادی که من تو اون تاپیک قبلیش کردم سرور منو بست
با اینکه هنوز مونده بود 1 هفته
درخواست واریز کردید پرداخت شد آیا ؟
سلام
با توجه به پست قبلی که گفتن شماره حساب بدیم که ما دادیم و قرار شد شنبه بریزن خبری نشد
امیدوارم تا فردا هزینه رو واریز کنن وگرنه تص.ر خوبی نمیشه داشت و باید اقدام جدی کرد . نه برای پولش بلکه به خاطر بی احترامی که به وقت و احترام مشتری می کنند
خوب دفعه اول که دفترشون خراب بود
دفعه دوم بیمارستان بودن
الان دیگه چی شده :-[
شماره موبایل خاموش شد ________________
ما چیو از کی میخوایم لول
خدا بخیر کنه این خاله بازی رو :)
سلام
دوستان کسی هزینه اش بهش عودت شده
به من که عودت داده نشده
ظاهرا ایشون مسخره کردن ما رو
عیبی نداره یه مقدار باید جدی بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.web
سلام
دوستان کسی هزینه اش بهش عودت شده
به من که عودت داده نشده
ظاهرا ایشون مسخره کردن ما رو
عیبی نداره یه مقدار باید جدی بود
جناب هزینه ی 4 نفر عودت داده شده
1_ نمایش مشخصات: armanalone - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
2_ نمایش مشخصات: blackidea - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
3_ نمایش مشخصات: pakradm - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
کلا فقط شما موندید چون هزینتون یکم بالا بود!
خواهشا تاپیک بی مورد بالا نکشید
هرچی تابیک بیشتر بالا باشه هزینتون دیر تر بازگشت داده میشه
چون اعتبار من برای فروش کاسته میشه!و پولی به دستم نمیرسه که بخواد بهتون هزینه ی برسه!
یعنی 37000 تومان خیلی بالاست
چند ماه باید صبر کرد ؟؟؟
اعتماد ما که واسه شما ارزشی نداشت لطفا تهدید نکنید من واقعا صبرم تموم شده خیلی حس بدیه