پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
ویرایش !ناراحت شدند سوال پرسیدم!
پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
یه سو تفاهم بود تموم شد رفت!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali732
تورنت میشه استفاده کرد؟
مشکلی نداره دوست عزیز.
بسیار عالی ( اخلاق - پشتیبانی - کیفیت سرورها ) :113:
خیلی متاسفام که دیر با ایشون آشنا شدم
کارت حرف نداره دوست عزیز
امیدوارم همیشه پشتیبانی همینطور باشه
سلام
از انگلیس موجود دارید ؟
تحویل فوری نیاز دارم تا شب میتونید تحویل بدید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ealireza
دوست گرامی
این مشکل ربطی به سرویس دهنده ندارد
شما قبل از راه اندازی سرویستون باید به این نکته توجه میکردید که سایتتون بر خلاف مقررات تنظیم مصادیق هست...
بنظر من این مورد به سرویس دهنده هیچ ارتباطی ندارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jojeordak
=))=))=))
میگم دوست عزیز
حالا که سایتت رو بستن برو دامنه سایت هم پس بده
راستی هاست اصلی سایت هم پس ده
ای بابا اشتراک اینترنتت هم پس بده
باشه
ای راستی چون سایتت بسته شده کامپیوترت هم پس بدی بد نیستا
=))=))=))
اما خدا خیرت بده
امروز اصلا نخندیده بودم
دمت گرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ssoheil
:68:
یعنی چی این حرف......... شاید 100 تا بلا دیگه سر شما بیاد به مردم چه ربطی داره...:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
یعنی هر موقع سایت شما رو یه جا دیگه بسته سایت ***** شده بعد شما میگی سرور نمیخوای باید کل پولو پس بدند؟؟؟ چه ربطی به اینا داره.....
مگه میشه همچین چیزی....چه ربطی به سرور داره....
یعنی چی این حرفی که زدید.... خیلی خنده داره:109:8-}=))=))=))=))=))=))=))
شوخی کردید الان؟؟!!!
خواهش میکنم برای خود شیرینی حرف های .... نزنید
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
من همچین حرفی نزدن که کل پول پس بده
برای من همین اتفاق افتاد و میهن وب هاست مقدار روز های باقی مونده رو حساب کرد و وجه و بازگشت داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
database
سلام
از انگلیس موجود دارید ؟
تحویل فوری نیاز دارم تا شب میتونید تحویل بدید ؟
بله موجود است..بعد ثبت سفارش زودتر از شب تحویل میشه به امید خدا.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasin1364
سلام به همگي
من ازشون سرور مجازي خريدم بسيار عالي
پاسخگويي هم بسار عالي
همچيشون عاليه
very nice هستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ealireza
سرویس کاناداشون تست شد و مورد تایید بندس
دوستان میتونن با خیال راحت خرید بفرمایند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
درود
نیازی به گفتن نیست !
ایشون همه جور مشتریان رو ساپورت میکنن و کارشون درسته
به امید موفقیت بیشتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khorzokhan0007
بعد از 2سال خرید وی پی اس از جاهای مختلف اولین جایی هست که می بینم تا ساعت 5 صبح پشتیبانی پاسخگو بوده
من که راضی بودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
topservice
بسیار عالی ( اخلاق - پشتیبانی - کیفیت سرورها )
خیلی متاسفام که دیر با ایشون آشنا شدم
کارت حرف نداره دوست عزیز
امیدوارم همیشه پشتیبانی همینطور باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aryb
دوستان , ایشون کارشون حرف نداره
من قبلا هم گفتم , اینجا هم میگم , از نظر کیفیت و از اون مهم تر پشتیبانی حرف ندارن
کاملا تایید میشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mad-adwords
دوستان لایوسرور تایید می شند هم در پشتبانی و کیفت سرور ها تا الان ما مشکلی تو وی پی اس های از کاندا گرفتیم ندیدم
تشکر دوستان... سرور جدید سفارش شده تحویل شد...
تمامی سرور ها و افر های ما در یک تاپیک ایجاد شد... لینک تاپیک:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/86214/
ببخشید الان دو روزه سایتتون بالا نمیاد. vsphere هم دو روزه قطع شده! میخوام تیکت بزنم.جسارتا کد پستی خودتون رو میگید تا بجای تیکت براتون نامه بنویسم از طریق پست پیشتاز ارسال کنم...؟
من هم مشکل dj_ahmad رو دارم, چند وقت یه بار اینطوری میشه. سایت خودتون هم بالا نمی یاد که آدم تیکت بزنه. خواهش می کنم اقدام کنید, اگه نه من رو سرویس های شما تجدیده نظر می کنم. و به دوستان دیگه هم انتقال می دم.