پاسخ : ╠●●● تیتانیوم سرور ® سرور مجازی (هلند - نیویورک - لس آنجلس - میامی ) [ ³⁰ درصد تخفیف] ●●●╣
یک سرویس جبرانی چند روزه تحویل گرفته شد.
کاش برای این مجموعه این مشکلات پیش نمی امد و تیکتها در زمان مشکلات زودتر پاسخ داده میشدند تا همین دلخوری ها و سوئ تفاهم های کوچک هم شکل نمیگرفت.
در کل این مجموعه بسیار با اخلاق و مشتری مدار هستند. و لایق موفقیت و پیشرفت.
امیدوارم در آینده دوباره مشتری شما بشم.
پاسخ : ╠●●● تیتانیوم سرور ® سرور مجازی (هلند - نیویورک - لس آنجلس - میامی ) [ ³⁰ درصد تخفیف] ●●●╣
من هم سرور جایگزین 8 روزه تحویل گرفتم. هر چند که میتونستند به من این سرویس رو تحویل ندن.
فقط یه سوالی دارم ازتون و اون اینکه پهنای باند خیلی پایینه. یکی از ابیوزهایی که سرویس شما با اون مشکل نداره p2p هست و خوب استفاده از این پروتکل مستلزم پهنای باند بیشتری هست.
هیچ تغییر سیاستی تو این زمینه ندارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blacktiger
یک سرویس جبرانی چند روزه تحویل گرفته شد.
کاش برای این مجموعه این مشکلات پیش نمی امد و تیکتها در زمان مشکلات زودتر پاسخ داده میشدند تا همین دلخوری ها و سوئ تفاهم های کوچک هم شکل نمیگرفت.
در کل این مجموعه بسیار با اخلاق و مشتری مدار هستند. و لایق موفقیت و پیشرفت.
امیدوارم در آینده دوباره مشتری شما بشم.
درود بر شما
تشکر از نظر لطفی که نسبت به ما دارید
علت این که ناگهانی دیتاسنتر تا این حد نسبت به ما تفییر جهت داد نمی دونم چی بود
اما به قول شما ای کاش کاربران چنین نارسایی و صبر خسته کننده رو تجربه نمی کردند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ostadomid
من هم سرور جایگزین 8 روزه تحویل گرفتم. هر چند که میتونستند به من این سرویس رو تحویل ندن.
فقط یه سوالی دارم ازتون و اون اینکه پهنای باند خیلی پایینه. یکی از ابیوزهایی که سرویس شما با اون مشکل نداره p2p هست و خوب استفاده از این پروتکل مستلزم پهنای باند بیشتری هست.
هیچ تغییر سیاستی تو این زمینه ندارید؟
درود بر شما
یکی از مهمترین قانون های این سرورها بی قانونی هست :دی
لذا فکر نمی کنم ابیوزی داشته باشیم مگر در موارد بسیار خاص و حساس
در مورد پهنای باند هم پهنای باند ارائه شده به ما بسیار محدود هست و پهنای باند اضافی هم قیمت بالایی داره
اما در مجموع روی این سرورها چند آیتم در حال بررسی خواهد بود
اول نسبت منابع سخت افزاری و دوم شبکه و پهنای باند
احتمال این که افزایش داشته باشه یا این که کم کم بتونیم به سمت نامحدود ببریم وجود داره
اما فعلا اوایل کار با این سیستم هستیم و اندکی تجربه و زمان لازم هست تا سیاست های نهایی مشخص بشه
سرورهای هلند هم به دانلود از تورنت حساس هستند ؟؟؟!/:):d
درود
این تاپیک هیچ ارتباطی با فروش فعلی و سرورهای در دست مشتریان حال حاضر نداره
برای اطلاع از رویه کاری جدید و نوع سرورهای جدید می تونید تاپیک جدید رو دنبال بفرمایید
این تاپیک از لحاظ فروش و موقعیت های موجود اعتباری نداره .
موفق باشید
سرويس را با چند رو تاخير تحويل ميدهند و فقط چند روز سرويس قابل استفاده است و ديگه جواب تيكت رو هم نميدن، به معناي واقعي كلاهبردار هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websaz2000
سرويس را با چند رو تاخير تحويل ميدهند و فقط چند روز سرويس قابل استفاده است و ديگه جواب تيكت رو هم نميدن، به معناي واقعي كلاهبردار هستند
درود بر شما
دوست خوبم قبل از این که بنده رو تخریب بفرمایید خوب بود سوال می کردید!!!
اول این که تاریخ این تاپیک و آخرین تاپیک هایی فروشی که بنده از تیتانیوم سرور درج کرده کی بوده؟
آیا در ماه های اخیر بنده تاپیکی زدم برای فروش از سرورهای تیتانیوم سرور؟
بعد از آخرین مشکلاتی که با سرورها پیش اومد طبق توضیحات بنده از تیم تیتانیوم سرور جدا شدم
هم اکنون هم هیچ گونه فعالیتی در زمینه فروش ندارم!!!
شکر خدا کاربران بنده رو می شناسن
اگر در مجموعه ای فعالیت داشته باشم به حدی به مشتری پایبند هستم
که تا کنون کسی از رفتار و عملکرد بنده ناراضی نبوده!
مشکل اخیر شما هم مربوط به تیم تیتانیوم سرور و مدیر فعلی هست
و بنده در حال حاضر هیچ گونه مسئولیتی در این تیم ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
درود بر شما
دوست خوبم قبل از این که بنده رو تخریب بفرمایید خوب بود سوال می کردید!!!
اول این که تاریخ این تاپیک و آخرین تاپیک هایی فروشی که بنده از تیتانیوم سرور درج کرده کی بوده؟
آیا در ماه های اخیر بنده تاپیکی زدم برای فروش از سرورهای تیتانیوم سرور؟
بعد از آخرین مشکلاتی که با سرورها پیش اومد طبق توضیحات بنده از تیم تیتانیوم سرور جدا شدم
هم اکنون هم هیچ گونه فعالیتی در زمینه فروش ندارم!!!
شکر خدا کاربران بنده رو می شناسن
اگر در مجموعه ای فعالیت داشته باشم به حدی به مشتری پایبند هستم
که تا کنون کسی از رفتار و عملکرد بنده ناراضی نبوده!
مشکل اخیر شما هم مربوط به تیم تیتانیوم سرور و مدیر فعلی هست
و بنده در حال حاضر هیچ گونه مسئولیتی در این تیم ندارم
پس لطفا پست اول را تغيير دهيد و ذكر كنيد ارتباطي نداريد تا شرايط كلاهبرداري شركت مذكور را فراهم نكرده باشيد و يا به مديران اطلاع بدين تا اين موضوع را حداقل حذف كنند تا افرادي ديگه اي مثل من نرن پول واريز كنند و هيچي تحويل نگيرند.
یه آی پی از هلند جهت تست پینگ لطف کنید