اصفهانی بره پول هتل تو کرج بده؟ :))
شما اول برو ببین میتونی با اونی که پولتو خورده کاری کنی بعدا بیا ای پی ای پی کن :))
یک سال دیگه میام در جواب پست شما میگم : دیدی نتونستی :))
حکم قضایی :)) بابا خیلی باحالی موردم از خنده
نمایش نسخه قابل چاپ
amir.ali.janbazi
بخند وقت خنده ما هم میرسه دوست گرامی !:-*
پست رو دوباره میفرستم دوستان
مدیران محترم لطفا پست های اسپم رو پاک کنید !
خبر جدید دوستان
از این اقایون و خانم شکایت کردم انشالله هر چه سریعتر حساب هاشون مسدود میشه.ظاهرا درگاهشونم غیرفعال شده !
سپهر ممیز عادل - کامران ممیز عادل - کیوان ممیز عادل - سپیده ممیز عادل
شماره دادخواست و ... رو هم به ساماندهی ارسال کردم تا سایت ایشون ف**یلتر بشه
یکی از بچه ها گفت در صورت نیاز موضوع رسانه ای هم بشه و وقتی ایشون دستگیر شد بقیه دوستانم که اطلاع ندارن یا میترسن بیان شکایت کنن.
سلام دوستان
شاید بگین ربطی به من نداره این موضوع چون پول منو نخورده ولی من هم به پلیس فتا گزارش ارسال کردم هم از سایت وبگردی هم سازمان *****ینگ به به همشون ایمیل زدم...
اگه پول من میخوردن زنگ هم میزدم ولی خوب به من ربطی نداره که من زنگ بزنم
امیدوارم یکی تون پیگیر باشید و به پولتون برسین....
راستی همشون تو فیسبوک صفحه دارن اونهارو هم گزارش دادم
توجه بفرمایید لطفاً :
دوستانی که تهران هستند باید به دادسرای 31 که مختص جرایم رایانه ای است مراجعه کنند و نکته ای که وجود داره اینه که پیگیری این نوع موارد علاوه بر فوری بودن، هیچ هزینه ای هم ندارد.
آدرس : خ شریعتی - بالاتر از سه راه طالقانی - نرسیده به بهار شیراز - نبش کوچه فرهاد 2
بقیه دوستانی که تهران نیستند، از پلیس فتای شهرشون پیگیری کنن.
اگه مدارکی هم دارید که با خودتون ببرید، مثلا از صفحه پنلتون پرینت بگیرید و اگر هم ندارید که ایرادی نداره ، فقط و فقط برید یه شکایت مطرح کنید ! همین ، پولم نمی گیرن ازتون!
نذارید به تعطیلات عید برسه.
amir.ali.janbazi
شما انگار اصلا بلد نیستی از کسی شکایت کنی و چگونگی شکایت رو بلد نیستی ، حرف نزنی بهتره ! فکر کردی باید رفت پلیس فتا ؟؟؟ :| بچه ای دیگه
برو اول یکم سرچ کن بفهم چطوری شکایت میکنن از یکی بعد بیا حرف بزن بگو هر روز باید کرج باشی.
دوستان حتی نیاز به کرج رفتن هم باشه کار یه روزه ! فقط یک بار باید برید .
یه چیز دیگه ایشون به هیچ وجه نمیتونه تو اون دادگاهی که شما ازش شکایت کردید به شما اتهام وارد کنه ، باید یک دادگاه دیگه تشکیل بشه و ثابت بکنه ! اینو درنظر داشته باشید حتما
از من گفتن بود حرف اینو گوش ندید به احتمال زیاد یا خود ... زادشه یا داداش