بله جناب اقای علیرضا ی عزیز.
synaptica کانادا بود.
نمایش نسخه قابل چاپ
با تشکر از لطف شما اما من ترجیح میدم وجه رو هر چقدر که هست برگشت بزنید تا سریعا از جای دیگری سرور تهیه کنم
گروه شما هیچ مسئولیتی ندارد ؟ عجب ! خسارت زدید حالا طفره هم میرید ؟
شما هزینه سرور هم 2 روزه دارید میپیچونید ، هی میگید امروز فردا جلسه داریم باید تعیین شه
خسارتی هم ندادید
جالب هست، بعد به من میگید غ*ل*ط میکنید تو وب هاستینگ از شما شکایت کنم؟
خسارتی که به بنده زدید قابل چشم پوشی هست ، هنوز دارم ضرر کار شما رو میدم،
حتی حاضر نیستید هزینه سرور رو بدید
حالا میاید میکید سایت 10host.org/ مقصره و شما هیچ کاره هستید!
مگه من از 10host.org/ وی پی اس گرفتم ؟ که من برم خسارت رو از ایشون بگیرم ؟ 2 روزه تیکت زدم تو سایتش کسی جوابگو نیست، به شما هم که میگیم میگید جلسه داریم بعد جلسه تعیین میشه!
من پول رو به شما دادم نه 10host.org/ ، تضمین رو از شما گرفتم نه 10host.org/
خسارتی که به بنده زدید واقعا برای بنده زیاد هست و به راحتی میگید هیچ مسئولیتی ندارید
مدیران وب هاستینگ لطفا بررسی کنند، بعد خسارت ، حتی هزینه سرور هم داده نشده !
منُ خیلی های دیگه در این انجمن با دیتاسنتر iweb که آقای راستگو (syanptica) در حال سرویس دهی هستند فعالیت داشتیم
حقیقتش خبر دارم از حرف ایشون اما داخل تاپیک فروش ایشون بوده نخواستم ...چون فرداش برای من هم اگر مشکلی پیش آید ایشون اولین شخص خواهند بود که در تاپیک من پست میدهند
اما کار آقای nader12 کاملا اشتباه هستش که به این راحتی گذاشتن گردن دیتاسنتر و خلاص
پیشنهاد میدم که به کاربراشون شفاف سازی کنند نه این که حقیقت رو پنهون کنند
برای بنده نیز این مشکلات پیش امده، درسته که خودم توی انتخاب دیتاسنتر دقت نکردم، اما شفاف سازی نمودم، از تمامی دوستان نیز پوزش خواستم، تاپیکشم هست توی انجمن
کمی سیاست فروش به خرج بدید دوست عزیز، اینجوری نمیتونید پیشرفت داشته باشید (البته برای خودتان میگم)
موفق باشید
سرور ها چند روزه قطع شدن بعد گفتن همه اطلاعات پریده قرار شد سرور جدید روز جمعه یا شنبه بدن الان آی دی یکی دیگه رو داده میگه از اون بپرسید.
آقا نادر من تو یاهو به شما پیام میدم با این که آنلاین هستید ولی جواب پیام من رو نمیدید واقعا خجالت داره...
من کلا با سرور 2 روز کار کردم بعدش قطع شد...256رم
اگر اینجوری پیش بره پول رو پس بدید...
6280231427102867 به نام محمد احمری....بانک مسکن
-----------
متاسفم براتون...
هرکسی که درخواست برگشت وجه داره فقط باید منتظر مدیر عامل اصلی باشه.
ایشون هم گویا کلاهبردار از اب در اومده ؟ میشه بگید چه شرکتیه که هیچ خبری از مدیر عاملش نیست ؟ شرکت الان توسط کی اداره میشه ؟!
عزیز ، یه لطفی کن ، دیگه به مدیرعاملت بگو بیاد اینجا پست بزنه ، پول این همه عزیزان رو خوردی حالا حرف هم میزنی
جالبه ، گفتید 1 روزه خسارت پرداخت میشه ، الان 1 هفته گذشته و انگار نه انگار پول ادم ها رو خوردید،
واستون متاسفم
مارو سرکار گذاشته تا بعد از یه مدت بیخیال بشیم ، مدیر عامل کجا بود!