پاسخ : کنترل پنل ایرانی!!!!
تحمت؟! :71:
آقای eskelet-sokhte ؛ اینا با این کار فقط میخوام بدونن که تصمیم ، هدف و کار شما جدی هست یا نه، شما باید اینارو اگه میتونی از راه دیگه ای متوجه کنی که کار جدی هست و ادامه داره...
یه سوال، امکان اینکه بشه به جای 3 - 4 نسخه ، مثلا فقط 2 نسخه ارائه داد نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام.با دولت یه صحبت هایی داشتم.میگن باید طرح تا یه جا هایی برسه یعنی مثلا نسخه 3-4 ارائه بشه بعد اگه کنترل پنل خوب بود و تصمیم به ادامه ارائه نسخه جدید داشتیم کمک مالی و حتی برنامه نویسی کامل پروژه رو نیز بر عهده میگیرن.دوستان همچنان منتظر مترجم هستم تا به دوستمون کمک کنه تا کامل ترجمه بشه کنترل پنل.موفق باشید
این شخص دولت دقیقا کی هستن ؟ =))
یادتون نره ما یه 50 الی 100 سالی از بقیه عقب هستیم
صبر کنین تا اون موقع پنل ایرانی هم ساخته میشه
وقت خودتون رو در این تاپیک دارین هدر میدین
کسی توان کمک کردن به شمارو نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
یادتون نره ما یه 50 الی 100 سالی از بقیه عقب هستیم
صبر کنین تا اون موقع پنل ایرانی هم ساخته میشه
وقت خودتون رو در این تاپیک دارین هدر میدین
کسی توان کمک کردن به شمارو نداره
درسته که از همه عقب تریم ولی با یه واکنش میتونیم 20 سال خودمونو بندازیم جلو.ایران خیلی چیزی ساخته ولی مردمش متاسفانه بلد نیستن کار کنن.مثلا همین آمریکا.موقع انتخابات مردم با کامپلوتر و دستگاه های الکترونیک رای میدن ما میریم مینویسیم روی کاغذ!!!!مردم ایران دنبال اینجور چیزا نیستن.وگرنه ساخت یه دستگاه رای گیر که کاری نداره
در هر صورت.باید خودمون بریم دنبالش.ممنون از نظتون.موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
درسته که از همه عقب تریم ولی با یه واکنش میتونیم 20 سال خودمونو بندازیم جلو.ایران خیلی چیزی ساخته ولی مردمش متاسفانه بلد نیستن کار کنن.مثلا همین آمریکا.موقع انتخابات مردم با کامپلوتر و دستگاه های الکترونیک رای میدن ما میریم مینویسیم روی کاغذ!!!!مردم ایران دنبال اینجور چیزا نیستن.وگرنه ساخت یه دستگاه رای گیر که کاری نداره
در هر صورت.باید خودمون بریم دنبالش.ممنون از نظتون.موفق باشید
اینطوری نمیشه که هر روز تاپیک بزنیم و بگیم
به نظر من باید یک جا جمع بشیم و با هم حرف بزنیم تا به نتیجه برسیم ;;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
اینطوری نمیشه که هر روز تاپیک بزنیم و بگیم
به نظر من باید یک جا جمع بشیم و با هم حرف بزنیم تا به نتیجه برسیم ;;)
راستیش نتیجه گرفتیم که نمیشه طراحیش کرد و باید فارسی سازی کرد و الان دنبال یکیم که مترجمو راهنمایی کنه که باید کجاشو فارسی کنه همین که هیچکس حاضر به انجام اینکار نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
راستیش نتیجه گرفتیم که نمیشه طراحیش کرد و باید فارسی سازی کرد و الان دنبال یکیم که مترجمو راهنمایی کنه که باید کجاشو فارسی کنه همین که هیچکس حاضر به انجام اینکار نیست
فارسی سازی ؟
به نظر من فارسی سازی cpanel کار اشتباهی هست ما باید خودمون یه کاری بکنیم
باید یه سرمایه گذار خوب پیدا کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
فارسی سازی ؟
به نظر من فارسی سازی cpanel کار اشتباهی هست ما باید خودمون یه کاری بکنیم
باید یه سرمایه گذار خوب پیدا کنید
من کی گفتم فارسی سازی سی پنل؟یه کنترل پنل پیدا کردم که فک نکنم کسی استفاده کرده باشه.میتونم سرمایه گذار پیدا بکنم ولی خوب جواب دادنش خیلی سخته یعنی ممکنه کنترل پنل خیلی دیر بگیره و دیر پول سرمایه گذارو بتونیم پس بدیم.نمیدونم والا...!!!شما میتونین کمک بکنین؟
میخوام کمک بکنین که به مترجم بگین کدوم قسمت هارو باید فارسی بکنه یه موقع نره کدارو برداره دست کاری بکنه.مترجم دارم ولی کترجم میدونه کجاباید فارسی بشه.اگه دوستان برنامه نویس بتونن در این زمینه یعنی راهنمایی مترجم کمک بکنن ممنون میشم آمادگی خودشونو اعلام کنن