مثل اینکه مارو دست انداختن !
اصلا دیتابیس از توی سی پنل off هست و کانکت نیست !
الان سایت خودشون هم بالا نمیاد
من روزانه بالای 400 فروش دارم و تمام اطلاعات سایتم فقط توی سرورهای ایشون هست و تا الان 1 میلیون و 600 هزار تومان ضرر کردم .
نمایش نسخه قابل چاپ
مثل اینکه مارو دست انداختن !
اصلا دیتابیس از توی سی پنل off هست و کانکت نیست !
الان سایت خودشون هم بالا نمیاد
من روزانه بالای 400 فروش دارم و تمام اطلاعات سایتم فقط توی سرورهای ایشون هست و تا الان 1 میلیون و 600 هزار تومان ضرر کردم .
اینکه مشکل پیش میاد کاملا درسته و ما درک میکنیم ,
ولی 4 روز مشکل و داون بودن سرور , حتما بی تجربگی و بی مسئولیتی این افراد رو در پی داره :)
این مشکل تا حالا سابقه نداشته
انشاالله بچه های خوب آی وب هاست حل می کنن
درود
ببینید دوست عزیز من اول از همه به شما قول میدم که بعد از حل مشکل تمام دوستان یا پست های خودشان را به تشکر ویرایش میکنند یا هم همه اونها را پاک میکنند ولی شما باید چند نکته را در نظر داشته باشید .
اینکه شما میگید اینجا تاپیک فروش هست نه بخش تیکت کاملا حق با شما هست ولی اولا رمزهای بخش تیکت تغییر کرده و بازیابی رمز هم کار نمیکنه
دیروز رمز ورود بنده را خودتان تغییر دادید ولی امروز همان رمز هم کار نمیکنه
در بخش تیکت وقتی هم که باز بود جواب درستی داده نمیشد
بیشتر ما و مخصوصا خودم بعد از مشورت با خود شما و از طریق این انجمن و به دلایل زیر از شما خرید کردم وگرنه هیچ وقت سایت خودم را به یک هاستینگ تازه کار نمیسپردم
1- دارای شرکت ثبت شده و رسمی با شماره ثبت
2- نماد اعتماد که خوب به هر کسی داده نمیشه
3- اخلاق خوب و پشتکار خوب
حالا شما اومدی و همچنان داری تاپیک های تبلیغاتی خودت را برای فروش ادامه میدی و برات هم مهم نیست که چه بلایی سر اطلاعات و سایت های ما اومده و انتظار داری ما سکوت کنیم تا مثلا 50 نفر دیگه دو سه ماه دیگه به عاقبت ما دچار بشند و باز با سکوت اونها این پروسه ادامه پیدا کنه .
شما طبق همان نماد که دریافت کردید باید حقوق مشتری را رعایت کنید و مشتری هم باید در کمال ادب خواستار حقوق خودش باشه
پس بهتر نیست به جای جواب دادن در انجمن ابتدا سعی کنید سایت های ما بالا بیان و بعد درخواست ویرایش کنید ؟
این حق مشتری هست که از شما بخواهد اول سایت اون را بالا بیارید بعد شروع به گشتن برای مشتری جدید کنید وگرنه الان تو همین کاربرهایی هم که دارید ماندید .
دیروز عصر به بنده قول دادید سایتم بالا میاد
امروز تو سایت اطلاعیه زدید مشکلات حل شده !
بعد اینجا شروع به تبلیغ کردید
در حالی که به شخصه سایت خودم هنوز بسته هست
جواب درستی ندادن تا الان و این سه روز هست که سایت ها خوابیدن اونوقت میگه UpTime99.9 ؟؟!!!!!!
اعتقاد من این هست که کل اطلاعات نابود شدن و حتی نمی تونه بک آپ به ما بده
نمی خوایم سایت بالا بیاد حداقل آخرین بکاپ رو بده
مشکل بنده حل شد !
با تاپیک زدن در اون قسمت مشکل حل نمیشه و انشاالله اگر مشکل حل بشه ما میخواهیم با این دوستان کار کنیم و اینطوری صورت خوشی نداره و از هم بعدا ناراحتی به دل میگیریم چون پست های اون قسمت نه حذف میشه و نه میشه ویرایش کرد .
اصلا دوست ندارم برای کسب و کار کسی ایجاد مشکل کنم .
درست کم تجربگی کردند و به همه ما ضرر زیادی وارد کردند ولی امیدوارم هم مشکل را حل کنند هم تجربه ای بشه براشون
درست مثل اون سرور colo4 که افتضاح بود و همش قطع میشد و خود من یکی از دو سرویس خودم را کنسل کردم به همین خاطر ولی بعد از اون ماجرا سرور خوبی گرفتند و کانفیگ حرفه ای روی سرور انجام شد
به شخصه دوست دارم مشکل حل بشه و سایتم بالا بیاد و اگر هم پست زدم اینجا دلیل اون را گفتم .
انشاالله مشکل ما هم حل بشه تا ما هم مثل شما پست حل شدن مشکل را بزنیم
امید به خدا
بیچاره شدم رفت
تو تیکت بهم گفتن که دیتابیس شما از دست رفته است!
چه خاکی سر کنم سایتم واسه هر مطلبش 2 ساعت وقت میزاشتم از وبمستر هم فرتو فرت اخطار میاد چکار کنم-
راهی وجود نداره واسه مشکل من؟
ما هم می دونیم بچه های با معرفت و خوبی هستند