پاسخ : سرور مجازی ایران - رم 1گیگ فقط 35000 تومان - vpsfars
من 15 تومن ریختم به حسابش برا سرور 48 ساعت تحویل نداده جواب هم نمیده :| پول رو برگشت نمیده فکر کنم 15 تومن رو کشیده بالا :d ولی خدایی آقا خیلی بده خوب عزیز من 2 روزه تیکت کردم بیاد بگو اصن سرور نمیدم پولتو خوردم یا بگو مشکل دارم 2 روز دیگه اخه بدون جواب مارو الاف کردی که چی بشه خدایی این پول خوردن داره مگه حلال و حروم چیه همین چیزاس دیگه طرف که حتما نباید بره زورگیری و چاقو کشی پول حروم در بیاره :|
شایان برو جواب تیکت رو بده اصن یه فوش بنویس ولی یه چیز بنویس :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
awed
من 15 تومن ریختم به حسابش برا سرور 48 ساعت تحویل نداده جواب هم نمیده :| پول رو برگشت نمیده فکر کنم 15 تومن رو کشیده بالا :d ولی خدایی آقا خیلی بده خوب عزیز من 2 روزه تیکت کردم بیاد بگو اصن سرور نمیدم پولتو خوردم یا بگو مشکل دارم 2 روز دیگه اخه بدون جواب مارو الاف کردی که چی بشه خدایی این پول خوردن داره مگه حلال و حروم چیه همین چیزاس دیگه طرف که حتما نباید بره زورگیری و چاقو کشی پول حروم در بیاره :|
شایان برو جواب تیکت رو بده اصن یه فوش بنویس ولی یه چیز بنویس :|
/// یک اخلاق خدا پسندانه دارد پول کسی بالا نمیکشه واسه همین بعد این همه قطعی تمدید کردم .. ولی دیگر از حد خودش گذشته .. قطعی پشت سر هم .. تعویض ای پی من و بهم ریختن کانفینگ که در مقابلش پول داده بودم .. حال باز پول دادم کانفینک کردند برام . باز قطع شد /// و در جواب می گوید مسئول نصب برنامه ها شما نیستم .. مسئول قعطی مکرر هم نیستند .. مسئول پول به جیب زدن هستش این اقا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
/// یک اخلاق خدا پسندانه دارد پول کسی بالا نمیکشه واسه همین بعد این همه قطعی تمدید کردم .. ولی دیگر از حد خودش گذشته .. قطعی پشت سر هم .. تعویض ای پی من و بهم ریختن کانفینگ که در مقابلش پول داده بودم .. حال باز پول دادم کانفینک کردند برام . باز قطع شد /// و در جواب می گوید مسئول نصب برنامه ها شما نیستم .. مسئول قعطی مکرر هم نیستند .. مسئول پول به جیب زدن هستش این اقا
من پارسال ازش سرویس داشتم خیلی عالی بود اون قسمت پول بالا کشیدنشم شکلک گذاشتم جلوش که قصدم شوخی بود کسی نمیاد برا 10 یا 15 هزار تومن ناقابل همچین کاری بکنه ولی خوب 2 روزه من میبینم که تو همین سایت آنلاین میشه و جواب تیکت های بقیه رو میده مال من رو جواب نمیده درحالی که تو یاهو باهاش صحبت کردم قبل از واریز وجه گفتم کی سرور رو تحویل میدی گفت حداکثر 12 ساعت حالا اگه سرور رو داد که چه بهتر اگه پول رو هم پس داد که بازم چه بهتر اگه سرور رو نداد و پول رو هم خورد که دیگه دمش جیز :d
راستی تیکه کلام دیگر از جانب اقا شایان .... میدونم پول برگشت نمیزند .. لااقل بزار مردم متوجه تکیه کلام ها شوند ...
تیکه کلام که تحویل من هم داد///// جالبه خودتون گند میزنید
انتظار دارید من گند کاریتون رو جمع کنم؟!
به هردلیلی که بوده رفتید توی لیست سیاه توی این سایت
UCEPROTECT�-Network - Spam Database Query
و تا وقتی هم خارج نشید تحت هیچ شرایطی سرورتون باز نمیشه!
تیکه کلام دیگر ====>>
اپتایم هم تا وقتی
خودتون روی سرور خرابکاری نکنید سرورتون قطع نمیشه
تیکه کلام ها از صفحه پایین نگاه کنید که نوشته خود اقا شایان هستش .. نگید من از خودم نوشتم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/68955/index4.html
چه اشتباهی کردم پول رو ریختم به حسابش :|
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
awed
چه اشتباهی کردم پول رو ریختم به حسابش :|
دوستان همین پست را کلامل بخونید و خرید کنید ... خواهشا پستها را تکمیل بخوانید تا مثل ما گرفتار نشوید
گفته بودم تیک کلام های داره از زبان خود اقا شایان
قبلا هم گفتم تا وقتی خودتون مشکل ایجاد نکنید ( نصب کریو اشتباه - غیرفعال کردن لن - نصب فایروال و... ) سرور داین نمیشه ( مگر اینکه دیتاسنتر بدلیل ابیوز یا ببنده یا مشکلی باری وی ام ویر پیش بیاد که خیلی کم هست)
به این صفحه مراجعه کنید برای تیکه کلامهای ایشان
http://www.webhostingtalk.ir/f15/68955/index6.html
جناب penoil از متل فو بیش از یک هفته از سفارشم گذشت قصد تحویل سرور رو نداری ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samaras
جناب penoil از متل فو بیش از یک هفته از سفارشم گذشت قصد تحویل سرور رو نداری ؟
سفارش من رو هم تحویل نداده :|
1 فایل پیوست
راستی کسانی هستند اقا شایان .. بهتر بگم وی پی اس فارس تایید میکنند به نظرتون مشکوک نمیزنه این کاربر این سایت //خودتان قضاوت کنید.. عکس نگاه کنید http://www.webhostingtalk.ir/attachm...2222222222-jpg