پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
سلام
آقا رضا کارشون درسته
مورد تایید هستند
ساپورت فوق العاده عالی
موفق باشی
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadezati
سلام
آقا رضا کارشون درسته
مورد تایید هستند
ساپورت فوق العاده عالی
موفق باشی
ممنون از لطف بی اندازه شما نسبت به ما اقای عزتی عزیز !!!کاری نکردیم واسه شما اینطوری تایید میکنید.هرچیزی از ساپورت و ... بوده وظیفه بوده.
بازم نظر لطفتون بود:53:
تمامی سرور ها فول میباشد.تا 2 الی 3 روز دیگه سرور جدید اضاف میشود اطلاع میدهیم.
با تشکر از تمام کسانی که سفارش دادند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzadwow
آپی برای تست میدین؟
از چه کشوری؟
دیروز یه سرور از ایشون سفارش دادیم منتظریم تا فعال کنن
امیدوارم زودتر فعال بشه کارمون لنگ ـه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SiminSecret
دیروز یه سرور از ایشون سفارش دادیم منتظریم تا فعال کنن
امیدوارم زودتر فعال بشه کارمون لنگ ـه ...
با تشکر از سفارش شما .تحویل داده شد.موفق باشید
سلام
واقعا بی نظیر هستن .
هم پشتیبانی هم آنلاین - هم تلفنی - هم اس ام اسی - هم تیکت
آپ تایم سرور واعا خوب بود تا الان .
5 تا سرور دارم از ایشون واقعا راضی هستم .
ایشالا که همیشه موفق باشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_jon
سلام
واقعا بی نظیر هستن .
هم پشتیبانی هم آنلاین - هم تلفنی - هم اس ام اسی - هم تیکت
آپ تایم سرور واعا خوب بود تا الان .
5 تا سرور دارم از ایشون واقعا راضی هستم .
ایشالا که همیشه موفق باشن
با تشکر از سفارش های شما و نظر لطف شما.امیدواریم همچنان کیفیت و ساپورت ما نظر شمارا جلب کند
سرور جدید از دیتا سنتر های امریکا choopa-datashuck اضاف شد تست پورت سرور و ای پی جهت تست
سرور زیر از دیتا سنتر choopa امریکا میباشد در حالی که 70 % سرور فول میباشد.!
66.55.129.227 ip test:
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%D8%B1-dl-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%D8%B1-dl-png