پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k_alidoost
سلام من سرور رو برای فروش
- نصب و کانفیگ انواع برنامه ها برای دور زدن تحریم ها می خوام ولی اطلاعات کافی ندارم شما میتونید همراه سرور ونصب یه آموزش مختصر هم بدید؟
با سلام
با آی دی یاهو بنده در تماس باشید و بیشتر توضیح بدید لظفا
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k_alidoost
آیدی شما چیه؟
داخل امضا هست . پ.خ هم کردم خدمتتون
به دلیل پرسش مکرر دوستان مبنی بر هارد اضافه پست اول ویرایش شد .
هر 100 گیگ هارد اضافه معادل 10000 تومان .
پیشنهاد شگفت انگیز ادامه دارد .
تست هم میدید ؟
برای اپلود فایل با برنامه خاصی می خوام
اگه سرعتش خوب باشه
عالیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hack2hacker
تست هم میدید ؟
برای اپلود فایل با برنامه خاصی می خوام
اگه سرعتش خوب باشه
عالیه
تست خیر . اما تضمین بازگشت پول تا 1 هفته در صورت نارضایتی رو به شما میدیم که خوشبختانه تا حالا پیش نیومده .:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
تست خیر . اما تضمین بازگشت پول تا 1 هفته در صورت نارضایتی رو به شما میدیم که خوشبختانه تا حالا پیش نیومده .:)
برای کار خاصی می خوام اگه پرداخت کنم
اگه کارم رو راه انداخت که چه بهتر
اگه نه امکان برگشت پول هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hack2hacker
برای کار خاصی می خوام اگه پرداخت کنم
اگه کارم رو راه انداخت که چه بهتر
اگه نه امکان برگشت پول هست ؟
بله عرض کردم تا 1 هفته در صورت نارضایتی وجه برگشت داده میشه .
بنده از ایشون vps دارم ... فوق العاده عالی هستش .. پشتیبانی و سرعت پورت هم مورد تایید هستن
بازهم ممنونیم ازشون
1 فایل پیوست
با سلام
من 10 روزه از سرور قبلی ایشون ( Redstation ) وی پی اس دارم تاحالا مشکلی نداشته و توی 10 روز قبل میانگین 0.3% لاست داشته که اونهم به دلیل مشکلات مانیتورینگ خودم بوده....
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...A8-capture-jpg
با تشکر