پاسخ : درخواست هاست برای سایت پربازدید (کیفیت مشابه هاست دی ال)
تو یک تاپیک دیگه گفتم اینجا هم میگم عینه لاشخور افتادن روی جنازه هاست دی ال
جیفه خارها ...
به تمام وب مسترهای سایت های بزرگ میگم
اولین خریدتون از بین آفر های اینجا مساوی اخرین خریدتون
اینجا کیفیت سرور ها بسیار پایینه
یه سری بچه سرور میخرند (منهای یک سری از بزرگان ) روش وی ام ویر میریزند
روی مجازی ساز هم مجازی ساز نصب میکنند سرور ها هم ماشالله سرور های چند سال کارکرده سخیف ترین و داغون ترین دیتا سنتر های دنیا هتزنر و او وی اچ و ...
ممن خودم هم هاستینگ دارم هیچ وقت حاضر نمیشم از اینجا نه چیزی بخرم و نه اینجا چیزی بفروشم
2 بار به مشکل خوردم سرور استاندارد با قیمت واقعی و گرون خواستم هیچ کس حتی در حد نشون دادن خودش هم تو تاپیک قیمت نداده
یه مشت وی پی اس در پیت اور سل شده که حتی برای نصب IBSng و اکانتینگ هم به درد نمیخورند میفروشند
آقایان اینجا هیچیزی نخرید ....... نخرید آقا
من هم به شماها چیزی نمیفروشم اما خواستید تماس بگیرید راهکار میدم بهتون بلکم سایت هایی که چند سال عمر کردند سر پا بمونند
09174267604
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezafox
به حرف این کاربر کاملا موافقم
منم فروشنده نیستم من یک مشتری هستم مثل همه خریداران
من بعد مدت ها به نت افراز رسیدم و حال میخوام هم بهترین و قوی ترین هاست داخلی معرفی کنم و هم تخفیف بگیریم
من شما رو به بهترین هاست میرسونم و شما هم به من کمک میکنید کاملا منصفانه
من نه همشهر
ی نت افرازم نهمیشناسمشون فقط فقط حرفه ای بودن و کاردرست بودن تیم نت افرازه که باعث میشه بر
ای این شرکت بزرگ تبلیغ و جانب داری کنم
اوه اوه ، من الان فهمیدم چطور شد . عجب پورسانتی میده این نت افراز !
واسه هر سفارش 12500 تومن پورسانت میده .
حق داری ازش این همه تعریف کنی .
فقط من یه سوال کوچیک دارم . اگر فقط فقط حرفه ای بودن و کاردرست بودن تیم نت افرازه چرا لینک صفحه اصلیشونو نمیدی ؟
پس سود خوب مالی هم داره که لینک aff خودتو میزاری! درسته ؟
چند تا تا حالا فروختی ؟ B-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezafox
نه فکر نکنم سایت های کوچک بهترین راه برای فهمیدن این موضوع اینه به پشتیبانی 24 ساعته انلاین نت افراز تیکت ارسال کنید و شرایط خود را مطرح نماید بهترین راه حل به شما پیشنهاد میدن
به حرف این کاربر کاملا موافقم
منم فروشنده نیستم من یک مشتری هستم مثل همه خریداران
من بعد مدت ها به نت افراز رسیدم و حال میخوام هم بهترین و قوی ترین هاست داخلی معرفی کنم و هم تخفیف بگیریم
من شما رو به بهترین هاست میرسونم و شما هم به من کمک میکنید کاملا منصفانه
من نه همشهر
ی نت افرازم نهمیشناسمشون فقط فقط حرفه ای بودن و کاردرست بودن تیم نت افرازه که باعث میشه بر
ای این شرکت بزرگ تبلیغ و جانب داری کنم
عجب !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nik0TiN
تو یک تاپیک دیگه گفتم اینجا هم میگم عینه لاشخور افتادن روی جنازه هاست دی ال
جیفه خارها ...
به تمام وب مسترهای سایت های بزرگ میگم
اولین خریدتون از بین آفر های اینجا مساوی اخرین خریدتون
اینجا کیفیت سرور ها بسیار پایینه
یه سری بچه سرور میخرند (منهای یک سری از بزرگان ) روش وی ام ویر میریزند
روی مجازی ساز هم مجازی ساز نصب میکنند سرور ها هم ماشالله سرور های چند سال کارکرده سخیف ترین و داغون ترین دیتا سنتر های دنیا هتزنر و او وی اچ و ...
ممن خودم هم هاستینگ دارم هیچ وقت حاضر نمیشم از اینجا نه چیزی بخرم و نه اینجا چیزی بفروشم
2 بار به مشکل خوردم سرور استاندارد با قیمت واقعی و گرون خواستم هیچ کس حتی در حد نشون دادن خودش هم تو تاپیک قیمت نداده
یه مشت وی پی اس در پیت اور سل شده که حتی برای نصب IBSng و اکانتینگ هم به درد نمیخورند میفروشند
آقایان اینجا هیچیزی نخرید ....... نخرید آقا
من هم به شماها چیزی نمیفروشم اما خواستید تماس بگیرید راهکار میدم بهتون بلکم سایت هایی که چند سال عمر کردند سر پا بمونند
09174267604
البته من لازم میدونم رسانگار رو از این قاعده مستثنی کنم !
چون تمام دوستان در این تاپیک میدونن که حتی التماس هم بکنن سرور از هتزنر و او وی اچ ارائه نمیکنیم !
چه برسه به اینکه بخواهیم سرورهای هاستینگ رو روی اونها قرار بدیم !
Re: درخواست هاست برای سایت پربازدید (کیفیت مشابه هاست دی ال)
رسانگار تایید میشه
3 ماهه سرور مجازی دارم با پرفورمنس عالی بدون لحظه ای داون تایم
Sent from my LT15i using Tapatalk 2
سلام ! میتونید از همین دیتاسنتر سرور داشته باشید با پورت 1 و پهنای باند نامحدود !!!
ببخشید که اینجا اعلام کردم .
- 8 GB RAM DDR3 ECC
- Intel Xeon E3-1220v2 4x3.10GHz
- 500 GB SATA3 7200rpm
- 1000Mbps Unlimited Traffic
- CentOS 5.8 / Vmware
- $79.88/month
- 8 GB RAM DDR3 ECC
- Intel Xeon E3-1230v2 4x3.30GHz+HT
- 500 GB SATA3 7200rpm
- CentOS 5.8 / Vmware
- $85.00/month
- 8 GB RAM DDR3 ECC
- Intel Xeon E3-1240v2 4x3.40GHz+HT
- 500 GB SATA3 7200rpm
- CentOS 5.8 / Vmware
- $99.00/month
برای سایت های پربازدید خیلی خوب هست و در دیتاسنتر yesuphost میباشد
برای خرید با من تماس بگیرید 09392832729 سرور ها در کولوی من میباشد و ماه های بعد ارزون هم میشه !!!
ببخشید که اینجا اعلام کردم .
مدیریت کامل هم انجام میشود !!! به صورت رایگان
شما فکر میکنید هرچی هاست رو گرون تر بندازن بهتون کیفیتش بهتره شما از این جور افراد هستید
من از همه عذر می خواهم ولی واقعا این هاست دهی که گفتم با مدیریت مدیران هاست هست و کیفیتش هم عالی
قیمت ها پایین زده شده چون سود این شرکت پایین است ولی هاست دهی های دیگه الکی پول می گیرن
www.totalhost.ir
از همه خواهش می کنم اول از این هاست دهی استفاده بکنند بعد می بینند که از خیلی از این
هاست دهی های گرون قیمت سریع تر و پشتیبانی بهتری دارد.
با سلام خدمت تمام وبمسترهای عزیز
قرار بود نتیجه جابجایی هاست دانلود خودم را به سرور مجازی اعلام کنم
من همونطور که قبلا گفتم هاست سایت اصلی را به irhostco انتقال دادم روز اول تا روز سوم مشکل داشت اما الان نسبتا خوبه
در مورد سرور مجازی واقعا تشکر می کنم از سایت بسیار خوب پارس پک
جوابگویی 24 ساعته سایت واقعا عالیه-با اینکه من سرور مدیریت نشده گرفتم و در کل هیچی بارم نیست از تنظیمات سرور , پشتیبانی عالی داشته
کمی از فایلهامو انتقال دادم و سرعت سرور هم خوبه اما هنوز باید زیر بار سایت تست بشه
تا الان هنوز سایت دانلود راه نیفتاده که به علت بی تجربگی خودم هست که دارم با راهنمایی های شرکت جلو میرم
برای دوستانی که ممکنه تصمیم به انتقال به سرور مجازی را دارند این شرکت را پیشنهاد می کنم چون مطمئن باشید پشتتون خالی نمی کنه
سئوال 07/12/2012 13:51
جواب 07/12/2012 13:54
سئوال 07/12/2012 15:21
جواب 07/12/2012 15:25
سئوال 07/12/2012 12:00
جواب 07/12/2012 12:01
سئوال 07/12/2012 12:34
جواب 07/12/2012 12:41
سئوال 07/12/2012 18:38
جواب 07/12/2012 18:45
سئوال 06/12/2012 19:03
جواب 06/12/2012 19:15
واقعا تبریک می گم به مدیریتشون که صبح و عصر-تعطیل-غیر تعطیل جوابگو هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soroush7339
شما فکر میکنید هرچی هاست رو گرون تر بندازن بهتون کیفیتش بهتره شما از این جور افراد هستید
من از همه عذر می خواهم ولی واقعا این هاست دهی که گفتم با مدیریت مدیران هاست هست و کیفیتش هم عالی
قیمت ها پایین زده شده چون سود این شرکت پایین است ولی هاست دهی های دیگه الکی پول می گیرن
www.totalhost.ir
از همه خواهش می کنم اول از این هاست دهی استفاده بکنند بعد می بینند که از خیلی از این
هاست دهی های گرون قیمت سریع تر و پشتیبانی بهتری دارد.
اخه شما که فقط هاست ارایه میدید و به احتمال ۱۰۰ درصد ریسلر هم داریده جوری این جرفو میزنید یه هاست ۵۰ مگ دوستان که واقعا کیفیتش عالی باشه ممکنه حتی ۱۰۰ هزارتومان سالانه باشه ولی کیفیتش از هزار تا هاست نامحدود شما بیشتره برای مثال دیتاسنتر ایران با بقیه ی جاها فرق داره و هاستش گرون تره بعضی از دوستان من دیدم رو سرور هاستینگ ریسلر نمیدن و فقط ۱۰۰ یا ۲۰۰ تا هاست میفروشن هزینه سرورشونم سالیانه بالای ۵ ملیون تومانه خب باید این پول در بیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezafox
ببینید دوست عزیز همه چیز مفت نمیشه
شما خودتون اینجا فروشنده هستین
من فقط مشتری هستم
خوب واقعا
نت افراز خوبه که هم پورسانت عالی میده به من
و هم شمای که بعد وارد شدن هاست و
دامنه از نت افراز تهیه میکنید بعد خرید پشیمون نمیشد از
انتخاب نت افراز چون
نت افراز بهترین انتخاب هست حتی بهتر از هاست دی ال
من نمیگم
خود شما هم اعتراف میکنید با این عنوان که پورسانت خوب میده پشتیبانی عالی و بهترین خدمات و با کیفیت ترین هاست در حال حاضر ارئه میدهد
پس همه بدانن ن
ت افراز یه انتخاب عالی هست
ببین دیگه داری شورشو در میاری ، اسپم اسپم اسپم (:|
من کجا گفتم نت افراز برای هاست پربازدید خوبه ؟ کی گفته از هاست دی ال بهتره ؟
به سن قانونی رسیدی که نشستی پای اینترنت ؟
کلاً از چند جای معتبر سرویس داشتی که میگی نت افراز بهترینه ؟ مگه مانیتورینگ و آنالیز کردی سرورشون رو ؟
من توی 2 صفحه قبل هم گفتم که نت افزار متاسفانه سایت های پربازدید رو میزبانی نمیکنن .
فقط سایت هی نوپا و کم بازدید رو میزبانی میکنن .
و تو هم لطفاً به کسی آفر بده که سایتش کم بازدید باشه .
فکر کنم شیوه بازاریابی توسط پیام خصوصی به نیازمندان هاست بازدهیش بالا باشه :78: خیر از جوونیت ببینی باز نیای زیر این تاپیک ، پست تبلیغاتی بزنی :63:
آلرژِی گرفتم نسبت به نت افراز ، دارم اون سایتمو که میزبانی میکنن رو جا به جا میکنم :))