پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
godman757
سلام
پ خ ارسال کردم
ایشون جواب پ خ های خودشون تو سایت هم نمیدن!!!
خدا به داد پشتیبانی برسه...
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
من از شون سرویس دارم
نسبت به قیمت سرویس مناسبی و قابل قبولی دارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abidarnet
:105: من که الان دقیقا 22 دقیقه هست تو سایتشون تیکت زدم منتظر جواب هستم. معمولا هر تیکت چقدر طول می کشه که جواب بدین؟
پاسخ به تیکت بین 2 تا 6 ساعت میباشد دوست عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
godman757
ایشون جواب پ خ های خودشون تو سایت هم نمیدن!!!
خدا به داد پشتیبانی برسه...
قبلا در یاهو شما از من سوال کردید در رابطه با freebsd که گفته شد نصب نمیگردد به همین دلیل به پ.خ شما داخل سایت پاسخ ندادم
موفق باشید
سلام.
اینترنت ماهواره ای قضیش چیه ؟ میشه کامل توضیح بدید و یا واسم پ.خ کنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
سلام.
اینترنت ماهواره ای قضیش چیه ؟ میشه کامل توضیح بدید و یا واسم پ.خ کنید ؟
بهتره در اینترنت در این رابطه جستجو کنید، بحثش طولانی میباشد و در 2 3 خط نمیتوان خلاصه کرد
کافیست در موتور جستجو وارد کنید
اینترنت ماهواره ای چیست
موفق باشید، بدرود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
بهتره در اینترنت در این رابطه جستجو کنید، بحثش طولانی میباشد و در 2 3 خط نمیتوان خلاصه کرد
کافیست در موتور جستجو وارد کنید
اینترنت ماهواره ای چیست
موفق باشید، بدرود
عزیز واقعیتش خود نت ماهواره ایو تا حدودی میدونم چیه اما خوب شما خودتون بیشتر توضیح بدید در همین مورد :d
ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
عزیز واقعیتش خود نت ماهواره ایو تا حدودی میدونم چیه اما خوب شما خودتون بیشتر توضیح بدید در همین مورد :d
ممنون میشم
ارسال از طریق خط تلفن یا هر چیزی، دریافت از ماهواره با سرعت بالا
در این حالت در حالت استفاده غیر قانونی یا هکی به سرور میکروتیک نیاز میباشد
موفق باشید