پاسخ : سرور مجازی ( رم 256 + پورت 1gb ) فقط 7 هزار تومان
کلاه برداری نکردید اما بدون شک سهل انگاری و کم کاری کردید
شما می گی که ایمیل زدی ... بررسی کردم بله در اسپم ها پیدا شد!
میگی زنگ زدی که شدیدا تکذیب می کنم... مطلقا تماسی با من گرفته نشده و موبایل من و شماره دفتر همیشه برقرار بوده!
مشخصه که شما صداقت ندارید نمی تونید این مورد و کتمان کنید
چطور ابتدا مشکل از دیتاسنتر بود... بعد شد مشکل هارد و فلان و بهمان و در نهایت مشکلات ارزی!
شما که از ابتدا می دونستید نمی تونید سرور و تمدید کنید همینجا اعلام می کردید و اطلاع می دادین یه جوری که مطمئن بشین کاربر فهمیده... نه اینکه ایمیل بزنید... شاید طرف اصلا ایمیلشو تو این چند روز چک نکنه شاید مثل من بره تو اسپم و خیلی احتمالات دیگه
برای شما مشتری جایگاهی نداشته... من جای شما بودم از کل سرور بکاپ می گرفتم که در صورت بروز مشکل علاوه بر عودت وجه بکاپ هم بدم که بهونه ای نباشه
برگشت پول که وظیفه شرعی اخلاقی و قانونی شماست اما خسارت از دست دادن اطلاعات من و کی متقبل میشه؟ همه چیز برای شما 7 تومنه اما واسه مشتری نیست... من به شخصه حاضر ده ها برابر این مبلغ بدم اما اطلاعات من و بهم برگردونی.... می تونی؟!
پس خودتون و حق به جانب نگیرید و دیگران و محکوم نکنید که چرا اینطور برخورد می کنن
من معمولا در این تاپیکها دخالتی نمیکنم اما این موردش خیلی عجیبه
خوب مشتریان محترمی که وی پی اس دارن ماهی 7000 تومن که پول یک پیتزا هست... وقتی دنبال سرویس مفت میگردین این احتمالات در نطرتون نیست؟ که مشکلی باشه که طرف نکه واسه فروشنده که هر اتفاقی بیفته و سرور مشکلی پیدا کنه؟
ایرانی جماعت مفت خر هست همیشه و در قبال پایینترین هزینه دنبال بهترین کیفیت هست و انتظارات وحشتناک داره چرا؟
چرا تنبیه نمیشه مشتری؟ باید مدتها بگردینو ضرر کنید تا متقاعد بشین پول خوب کیفیت خوب؟
شما تاکسی هم میگیری بخوای سر راست بری و راحت بشینی باید دربست بگیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VPS
کلاه برداری نکردید اما بدون شک سهل انگاری و کم کاری کردید
شما می گی که ایمیل زدی ... بررسی کردم بله در اسپم ها پیدا شد!
میگی زنگ زدی که شدیدا تکذیب می کنم... مطلقا تماسی با من گرفته نشده و موبایل من و شماره دفتر همیشه برقرار بوده!
مشخصه که شما صداقت ندارید نمی تونید این مورد و کتمان کنید
چطور ابتدا مشکل از دیتاسنتر بود... بعد شد مشکل هارد و فلان و بهمان و در نهایت مشکلات ارزی!
شما که از ابتدا می دونستید نمی تونید سرور و تمدید کنید همینجا اعلام می کردید و اطلاع می دادین یه جوری که مطمئن بشین کاربر فهمیده... نه اینکه ایمیل بزنید... شاید طرف اصلا ایمیلشو تو این چند روز چک نکنه شاید مثل من بره تو اسپم و خیلی احتمالات دیگه
برای شما مشتری جایگاهی نداشته... من جای شما بودم از کل سرور بکاپ می گرفتم که در صورت بروز مشکل علاوه بر عودت وجه بکاپ هم بدم که بهونه ای نباشه
برگشت پول که وظیفه شرعی اخلاقی و قانونی شماست اما خسارت از دست دادن اطلاعات من و کی متقبل میشه؟ همه چیز برای شما 7 تومنه اما واسه مشتری نیست... من به شخصه حاضر ده ها برابر این مبلغ بدم اما اطلاعات من و بهم برگردونی.... می تونی؟!
پس خودتون و حق به جانب نگیرید و دیگران و محکوم نکنید که چرا اینطور برخورد می کنن
بنده مدارک رو کامل قرار دادم دوست عزیز
هیچ گونه اطلاعی رسانی برای ما نشده !
ایشون تا دو روز پیش در تیکت ها به ما میگفتن صبور باشید درست میشه در صورتی اینجا میگن از 1 هفته پیش اعلام کردن !!! در ضمن ! از سروری که دان هست چجوری باید بک آپ گرفت ؟!!!
در مورد صداقت ایشون هم کاملا حق با شماست - در مدارکی که قرار دادم تناقض در سخنان ایشون عین روز روشن هست
در مورد قسمتی که گفتید برگشت پول که وظیفه شرعی اخلاقی و قانونی شماست ، ظاهرا ایشون اعتقادی به این چیزا ندارن . تمامی دوستان رو تهدید کردند که اگر پست هاتون رو پاک نکنید عودت داده نمیشه !
دوستان لطفا مدارکی رو که قرار دادم مطالعه کنند
parspersia
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
من معمولا در این تاپیکها دخالتی نمیکنم اما این موردش خیلی عجیبه
خوب مشتریان محترمی که وی پی اس دارن ماهی 7000 تومن که پول یک پیتزا هست... وقتی دنبال سرویس مفت میگردین این احتمالات در نطرتون نیست؟ که مشکلی باشه که طرف نکه واسه فروشنده که هر اتفاقی بیفته و سرور مشکلی پیدا کنه؟
ایرانی جماعت مفت خر هست همیشه و در قبال پایینترین هزینه دنبال بهترین کیفیت هست و انتظارات وحشتناک داره چرا؟
چرا تنبیه نمیشه مشتری؟ باید مدتها بگردینو ضرر کنید تا متقاعد بشین پول خوب کیفیت خوب؟
شما تاکسی هم میگیری بخوای سر راست بری و راحت بشینی باید دربست بگیری
شما الان سر پیازی یا ته پیاز ؟
کدوم دقیقا
چیزی نمی دونی الکی حرف نزن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimapendar
شما الان سر پیازی یا ته پیاز ؟
کدوم دقیقا
چیزی نمی دونی الکی حرف نزن
معمولا وقتی کم میارن اینجوری حرف میزنن
بنده هم ته پیازم هم سره پیاز
مشکلی هست به من بگو لازم نیست سره بقیه خالی کنید
دوست عزیز منتظر بدتر از این ها هم باشید
http://s3.picofile.com/file/75406525...ersia.txt.html
مدارکی که قرار داده شده به اندازه ای دقیق هست که باعث میشه همینجا گریتون در بیاد - مدارک بدون سانسور تحویل مراجع قانونی خواهد شد
توصیه میکنم فایل تکست رو تا آخر بخونید
دوستانی که مدرک معتبر دارن برن تایپیک شکایت بزنن و تمام!!!
بقیه هم که در جریان نیستن نیان و تسویه حساب شخصی بکنن!!
تخریب کردن تو این سایت کم کم داره به عادت تبدیل میشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
کلاه برداری و ***ی هم همینطور!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VPS
تهمت زدن رو هم اضافه کنید!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VPS
دوستان شما لطف کنید مدارکی که قرار دادم رو بررسی کنید اگر حتی 1 درصد احساس کردید من به قصد تخریب این کار ها رو میکنم بگید من کلا این انجمن رو میبوسم میذارم کنار
متاسفانه رفتار خود ایشون بود که باعث شد من پیگیر بشم
تاپیک هم در قسمت انتقادات ایجاد شده منتظر تایید توسط مدیران هستیم
http://s3.picofile.com/file/75406525...ersia.txt.html
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
دوستان شما لطف کنید مدارکی که قرار دادم رو بررسی کنید اگر حتی 1 درصد احساس کردید من به قصد تخریب این کار ها رو میکنم بگید من کلا این انجمن رو میبوسم میذارم کنار
متاسفانه رفتار خود ایشون بود که باعث شد من پیگیر بشم
تاپیک هم در قسمت انتقادات ایجاد شده منتظر تایید توسط مدیران هستیم
بنده هیچ قضاوتی نکردم
اصلا هم این دوستمون nimapendar رو نمیشناسم
حرف من اینه که اینجا جای این بحث ها نیست