پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
بسیار عالی. با ادب هستند و کار بلد انشاالله.
سرور ها و کیفیت ها هم که دیگه نیاز به تعریف نداره... | خدا کنه همیشگی کیفیت خوب باشه
تشکر جناب موسایی، نظر لطفتونه ، شما هم یکی از دوستان و کاربران خوب ما هستید . انشاالله تا اخر سرویس دهی از طرف ما راضی باشید!
پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
این چه وضعش هست آخه
هر چی تیکت میزنیم سریع حواب میدیین که:d:d:d
پشتیبانی تا به این لحظه بسیار عالی بودش حتی ساعت 1 شب هم تیکت زدم سریع جواب داده شد
سرویسی که گرفتم آپتایم 100% داشته تا الان
موفق باشید :67:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud-h
این چه وضعش هست آخه
هر چی تیکت میزنیم سریع حواب میدیین که:d:d:d
پشتیبانی تا به این لحظه بسیار عالی بودش حتی ساعت 1 شب هم تیکت زدم سریع جواب داده شد
سرویسی که گرفتم آپتایم 100% داشته تا الان
موفق باشید :67:
چاکریم! وظیفست عزیز!
انشاالله تا آخر سرویس هم پیشه ما بمونی و راضی باشی!! :67:
ایشون خیلی خوش اخلاق هستن با وجود این که هنوز قصد خرید نداشتم ولی خیلی خوب برخورد کردن و با صبر و حوصله جواب دادن ایشاالله که قیمت هایشون مانند بقیه دلاری نشه و همیشگی (واقعی باشه )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimapro
ایشون خیلی خوش اخلاق هستن با وجود این که هنوز قصد خرید نداشتم ولی خیلی خوب برخورد کردن و با صبر و حوصله جواب دادن ایشاالله که قیمت هایشون مانند بقیه دلاری نشه و همیشگی (واقعی باشه )
تشکر جناب ، انشاالله که همیشه راضی باشید!
سلام،
من سرور انگلیس با 512 مگ رم رو میخواستم که روش ویندوز 2008 نصب باشه. اگه ویندوز 2008 ارائه نمیدید 2003 میخوام با 256 مگ رم.
برای خرید باید چیکار کنم؟ (لطفا راهنمایی کنید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahs
سلام،
من سرور انگلیس با 512 مگ رم رو میخواستم که روش ویندوز 2008 نصب باشه. اگه ویندوز 2008 ارائه نمیدید 2003 میخوام با 256 مگ رم.
برای خرید باید چیکار کنم؟ (لطفا راهنمایی کنید)
درود
روی سرور های بالای یک گیگ رم 2008 نصب میکنیم ، رم کم میارید روی 512 با 2008.
2003 نیر براتون میتونیم نصب کنیم.
برای خرید به لینک :
دریم سرور - سبد خرید
بروید و سفارش دهید.
از طریق یاهو نیز میتوانید با ما در تماس باشید.
آقا فی قرار بود توی 15 دقیقه سرویس بدی ولی الان 24 ساعت شد چیزی به ما نرسید
لطف کنید سریعا پیگیری بکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
آقا فی قرار بود توی 15 دقیقه سرویس بدی ولی الان 24 ساعت شد چیزی به ما نرسید
لطف کنید سریعا پیگیری بکنید
حامد جان دیروز نبودم ، بیا یاهو صحبت میکنیم!
الآن تازه رسیدم !
:. سرویسشون 15 دقیقه بعد از ارسال این پست تحویل داده شد :.
سرور جدید گرفتم ازشون
طرز برخوردشون عالی بود.در مورد سرویس هاشون هر سوالی پرسیدم واقعیت رو گفتن و چیزی غیر واقعیت اون چیزی که سرور هاشون هست نگفتن.
سرور هاشون هم xlhost هست.همین که اسم xlhost اومده یعنی سرور ها خوب هستن.(بر خلاف نظر خودم از xlhost )
کلا تایید میشن.