پاسخ : فروش سرور مجازی با قیمت استثنایی-512 ماهی 10 هزار تومان [ Colo Servers ]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cold
Colo - Servers
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
از امروز با ارائه آفری جدید در خدمت دوستان هستیم
این آفر و کنسل شدن آفر قبلی به دلیل مشکلات پیش اومده برای سرور های فرانسه است ( درصورت نیاز مشتریان توضیحات راجع این موضوع ارائه خواهد شد )
محل سرور های جدید دیتاسنتر Hetzner المان است
در این آفر مثل قبل تمامی منابع به صورت اختصاصی ارائه میشه ( برای هر سرویس Reseve در نظر گرفته میشه )
مشخصات سرور اختصاصی به صورت زیر است :
در زمان ارائه افر قبلی سایت با مشکلاتی مواجه بود که در زمان ارائه این آفر این مشکلات حل شده
**برای راحتی مشتریان عزیز درگاه پرداخت انلاین از سیستم ParsPal ارائه شده و کاربران قابلیت پرداخت انلاین رو دارند
افر ها به شرح زیر :
با 10% تخفیف همیشگی : 18000 Toman/Month
با 15% تخفیف lifetime : 22
هزینه هر 10 گیگ هارد اضافه : 3500 تومان
هزینه هر ایپی اضافه : 4000 تومان
-همه سرویس ها تا 24 ساعت گارانتی بازگشت وجه بدون شرط دارند
بعد از 24 ساعت در صورت ارائه دلیل قانع کننده وجه برگشت داده میشود
-تمامی سیستم عامل ها روی سرور جدید قابل ارائه می باشد ( میکروتیک ، لینوکس و ویندوز)
-پنل تحت وب به کاربران ارائه میشود
-در صورت درخواست مشتری کنسول تحویل داده میشود
-نصب و راه اندازی سیستم های اکانتینگ به صورت رایگان انجام میشود
-نصب و راه اندازی تمامی موارد مورد نیاز برای راه اندازی وبسایت به صورت رایگان انجام می پذیرد
***سرویس ها فقط نصب و راه اندازی اولیه میشوند و در صورت نیاز به کانفیگ و انجام موارد امنیتی با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید تا هزینه سرویس های مورد نیاز اعلام شود
-تمامی سرویس ها به صورت Unmanaged ارائه میشود اما همکاران تا حدامکان به شما کمک کرده و مشکلات رو حل و در صورت نیاز راه اندازی سرویس رو انجام میدهند
-تعویض سیستم عامل تا 2 بار در ماه به صورت رایگان انجام می شود ( برای دفعات بعد با بخش پشتیبانی هماهنگ کنید)
-هزینه هر عدد ایپی اضافه 4000 در نظر گرفته شده
-در صورت دریافت اخطار از دیتاسنتر هزینه ایپی جدید از کاربر دریافت میشود
***بسته به نوع اخطار(در صورت عمدی تشخیص دادن و سنگین بودن نوع اخطار هزینه ای مبنی بر جریمه از کاربر دریافت میشود)
-نصب و راه اندازی Mail Service ها به صورت رایگان انجام میشود اما در صورت مشاهده اخطار از طرف دیتاسنتر سرویس شخص خاطی بسته شده و فقط در صورت ارائه توضیحات لازم و پرداخت هزینه ایپی قابل بازگشایی است
برای خرید با هرگونه سوال میتوانید با پشتیبانی شرکت مکاتبه کنید :
وبسایت شرکت برای ثبت سفارشات:
ایدی یاهو برای تماس :
شماره تماس : به زودی اعلام خواهد شد
دوست عزیز سرور با هارد 500و رم حداقل 3 چند میدی؟
پاسخ : فروش سرور مجازی - با قیمت استثنایی-512 ماهی 10 هزار تومان [ Colo Servers ]
سلام
لطفا تیکتهای پشتیبانی هم جواب بدید با تشکر
پاسخ : فروش سرور مجازی - با قیمت استثنایی-512 ماهی 10 هزار تومان [ Colo Servers ]
سلام داداش سرور من قطع شده گفتید میخواهید انتقال بدید لطفا سریع تر ای پی رو برام سند کنید تا دی ان اس ر درستش کنم.
هر سه سرور من هم قطع شدن :-ss:-ss:-ss
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aqua141
سلام
لطفا تیکتهای پشتیبانی هم جواب بدید با تشکر
جواب دادم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alidini
سلام داداش سرور من قطع شده گفتید میخواهید انتقال بدید لطفا سریع تر ای پی رو برام سند کنید تا دی ان اس ر درستش کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud-h
هر سه سرور من هم قطع شدن :-ss:-ss:-ss
با سلام خدمت دوستان عزیز
با عرض شرمندگی مجدد
طی مشکلاتی که با هتزنر آلمان داشتیم و آیپی بهمون نداد در حال انتقال سرور به آمریکا هستیم با قدرت و کیفیت بیشتر
دوستان رامین خودش توی بیمارستانه و داریم کار ها رو اوکی میکنیم
پس لطفا کمی شکیبا باشید
ممنون از همه شما دوستان
آقا صبر کنین خلاصه میان جواب میدن دیگه منم 2تا سرورام قطع شده :-|
حدس میزدم رامین جان حالشون بد شده باشه آخه یک روز بیشتره که باهاش حرف نزدم گوشیشم نمیتونه جواب بده بچه رامین خیلی ماهه خدایی , دعا کنین براش:63::(
دوستان عزیز صبور باشید
به خدا با این همه پیام خصوصی و pm های یاهو و این جا ... نمیرسم به هر دو کار برسم
بازم شرمنده
کمی صبور باشید
ممنون دوستان
خدا بد نده اتفاقی برا آقا رامین افتاده؟امید واریم حالشون خیلی زود خوب شه.
درود!
سرور هنوز درست نشده؟
مال منم قطع هست.