پاسخ : اولین پیشنهاد عمومی ! سرور مجازی | سرور مجازی مخصوص دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
سلام.
میخواستم پنلهاتون رو بدونم که متاسفانه سایت امضاتون ساسپند هست لینکی هم که در پستهای قبلی ارائه دادین به این سایت دایرکت میشه که اثری از پنل وی پی اس نیست درش(
صفحه اصلی پورتال - راهکارهای سازمانی رسانگار) ممنون میشم یک راهنمایی بکنید که لیست پنلهاتون رو چطور میشه بهش دسترسی داشت.
سلام. متاسفانه سایت رو 3 جا دادیم برامون کاراش رو بکنند و متاسفانه هر 3 جا *** بودند به معنای واقعی ! سایت مارو هی کش و قوص پیدا کرده ! این وسط شیوا هاست عزیز هم 3 بار زحمت نصبو کانفیگ Whmcs رو برامون کشیدند واقعا دستشون درد نکنه . دامین رو اینبار توی پانل کاربری خودمان به صورت اختصاصی ثبت کردیم تا دیگه این انسان نماها از دامین ما سوء استفاده نکنند و به زور اینکه بگند بیاید همکاری کنیم و زورکی سایت رو بردارند ... ARIAVPS.COM دامینی هست که خریداری شده است و تا ساعاتی دیگر سایت با امکانات تکمیلی در دسترس خواهد بود. دوستان جهت خرید سرویس تا شب می تونند از طریق شماره تلفن همراه 09358975677 با من در ارتباط باشند کارهارو انجام می دم ! یا علی
سلام
آقا وی پی اس من داون شده لطفا رسیدگی کنین!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bigarash
سلام
آقا وی پی اس من داون شده لطفا رسیدگی کنین!
مشکلتون مرتفع شده دوست عزیزم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
مشکلتون مرتفع شده دوست عزیزم
بله، واقعا ازتون ممنونم!
سرور 4 از دیتا سنتر RedStation تهیه شده است ! جهت مشاهده پلان ها می توانید از طریق اعضا - Aria VPS اقدام به سفارش محصول خود نمائید
میشه راجع به این پلن یه مقدار توضیح بدید ؟
red9 special
اون 10 هزار تومن برای چه مقدار رم و هارد هست و چطور باید هارد اضافی را محاسبه کرد ( مثلا" برای 300 گیگ )
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
korosh-MD
میشه راجع به این پلن یه مقدار توضیح بدید ؟
red9 special
اون 10 هزار تومن برای چه مقدار رم و هارد هست و چطور باید هارد اضافی را محاسبه کرد ( مثلا" برای 300 گیگ )
مرسی
سلام. خسته نباشید. اون پلان ویژه و کاستوم ما هستش.
سرور مجازی به صورت پیش فرض فقط هزینه پورت + پردازنده و اجاره اون محاسبه شده است. اگر 300 گیگابایت هارد بخواد 3 * 10 هزار تومان محاسبه خواهد شد. البته فاکتور به صورت دستی ادیت میشه و من می تونم مثلا 300 گیگابایت رو 20 هزار تومان براتون بزنم + 10 تومان هم هزینه رم
سفارش کلیه کاربر ها تحویل شد !
دوستان عزیز سرور جدید آمریکا از دیتا سنتر وگاس نپ اضافه شد است !
درخواست های خود را از طریق آریا وی پی اس می توانید ارسال نمائید و به صورت آنلاین سفارش دهید
کلیه سفارش ها تحویل شد !
سرور جدید از Yesuphost تهیه شده !
Dual xeon 5680 به همراه پورت 1 گیگابیت اختصاصی و 6 تا هارد 300 ساس 15 کا ! تعرفه سرویس ها در آریا وی پی اس