پاسخ : فروش سرورمجازی از کشور های (انگلیس-المان-امریکا)نارس ســــــــرور
تا اونجایی که من اطلاع دارم اینا تیمشون از هم پاشیده و من یک هارد یک ترابایت داشتم از اینا 1 ماهه توشم پر از اطلاعات بود و الان هارد کم آوردن می گن ما هارد رو پس میگیریم از شما و 2 هفته هم هنوز مونده بعد از کلی چک و چونه بدون اینکه مابقی پول من رو پس بدن درایو 1 ترابایتیرو حذف کردن.
من نمی دونم چی کار کردن و هیچ توضیحی هم ندادند اما با حذف این درایو تمام درایو های سرور من حذف شد و من تنها درایو c داشتم و بعد از اینکه توضیح می خوام از بابت حذف شدن آقا طلب کار هم هست.
من تمام اطلاعات و زحمت هام روی سرور از دست رفته و نمی دونم چی کار کنم واقعا.
پشتیبانی هم که ایشون اصلا نمی دونه چی هست و کلا روزی 2 الی 3 ساعت داره کار می کنه و رو سایت زده 24 ساعت.
من اصلا از سرویس نارس راضی نیستم.
عزیزان من من نمیدونم چرا همه میاین اینجا از این آقا بد میگن فایده ای نداره چند نفر با هم بشید همه بریم شکایت کنیم و پولامونو و خسارتهایی که این اقا زده رو پس بگیریم
الان اینقدر آبروی این اقا رفته که داره اسم سایت رو عوض میکنه
کلا کارشون خیلی ضعیف هست.
ضاهرا یک تیم بودن و الان سایت های دیگه ای بالا آوردن دارن کار می کن.
وضعیت نارس خیلی افتضا شده.
من پایه شکایت هستم. البته خودم هم می تونم پیگیر باشم، دوستام هستند که بتونند به حال خوبی بهشون بدند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MShirzadi
تا اونجایی که من اطلاع دارم اینا تیمشون از هم پاشیده و من یک هارد یک ترابایت داشتم از اینا 1 ماهه توشم پر از اطلاعات بود و الان هارد کم آوردن می گن ما هارد رو پس میگیریم از شما و 2 هفته هم هنوز مونده بعد از کلی چک و چونه بدون اینکه مابقی پول من رو پس بدن درایو 1 ترابایتیرو حذف کردن.
من نمی دونم چی کار کردن و هیچ توضیحی هم ندادند اما با حذف این درایو تمام درایو های سرور من حذف شد و من تنها درایو c داشتم و بعد از اینکه توضیح می خوام از بابت حذف شدن آقا طلب کار هم هست.
من تمام اطلاعات و زحمت هام روی سرور از دست رفته و نمی دونم چی کار کنم واقعا.
پشتیبانی هم که ایشون اصلا نمی دونه چی هست و کلا روزی 2 الی 3 ساعت داره کار می کنه و رو سایت زده 24 ساعت.
من اصلا از سرویس نارس راضی نیستم.
اقای شیرازدی وقتی من بودم مشکلی بود ؟
در جریان این موضوعات نیستم .
ولی اونشب هم تماس گرفتید جوابتون رو دادم در صورتی که به من ربطی هم نداشت !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
world
عزیزان من من نمیدونم چرا همه میاین اینجا از این آقا بد میگن فایده ای نداره چند نفر با هم بشید همه بریم شکایت کنیم و پولامونو و خسارتهایی که این اقا زده رو پس بگیریم
الان اینقدر آبروی این اقا رفته که داره اسم سایت رو عوض میکنه
نظر خوبیه
موافقم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MShirzadi
کلا کارشون خیلی ضعیف هست.
ضاهرا یک تیم بودن و الان سایت های دیگه ای بالا آوردن دارن کار می کن.
وضعیت نارس خیلی افتضا شده.
من پایه شکایت هستم. البته خودم هم می تونم پیگیر باشم، دوستام هستند که بتونند به حال خوبی بهشون بدند.
مشکلی نداره .چند جا کار نمیکنیم ما مهندس جان زیاد به فکرتون فشا نیارید
مشکل شراکت بود که جدا شدیم .
اطلاعات هم دست همونا هست من وقتی میگم اونجا نیستم دیگه باید من پاسخ گو باشم اخه ؟ [-(
آقای نارس سرور تا اونجایی که من اطلاع دارم دوستاتون بلد نبودند هارد رو حذف کنن و به شما گفتند که نتیجه اش این شد شما تمام اطلاعات ما رو بپرونی. این به کی ربط داره؟؟
ثانیا قضیه شما اون شب گفتید داره درست می شه اما بعدش نه درست کردید نه جواب تلفن رو دادید. دوستتون هم که گوشی رو خاموش کرد و دیگه جواب نداد. و تا صبح ساعت 12 سیسم من Down بود. شما می زنی خراب می کنی بالا نمی یاد به کی ربط داره؟
دوستتون هم که می گفت من روشن می کنم اما روشن نمی شه، نمی دونم چی کار کنم. انگار تحصیلاتش سیکل بوده فقط بلد بود کلیک کنه تا سرور روشن شه. اگه هم نشد دیگه نمی شد کاریش کرد. فردا هم دید نمی تونه روشن کنه زد کل هارد ها رو خذف کرد. بعد به من دروغ می گه که من این کار رو نکردم. این یعنی کار کثیف. یعنی دروغگوی کثیف. بعدشم پولم رو که خواستم به من می که پس نمی دم. این یعنی ***ی. یعنی حرام خواری. که دور هم جمع شدید دارید می کند.
در هر صورت مشکل هر چی بود و شما جدا شدید مسئله اینه که اصلا نمی شه به شما اعتماد کرد. چون سواد فنی کافی برای انجام یک کار رو ندارید.
این *** ها سرور من رو Down کردند. 50 تومن هم پول گرفته بودند.
به این کا میگن ***ی.
با توجه به توهین های شما بایدم سرور رو اف کنن
برای گرفتن پولتون میتونید از پارس پال تقاضا بدید
یا تو سایت تیکت کنید.
باهاشون راه بیاید مرض ندارن که ندن میدن بهتون.
حرفهای من عمل دوستان نارس بود اگر حرف من بد بود پس چرا شما این عمل رو انجام دادید.
طبق قانون پلیس سایبری وقتی کسی یک سرور به کس دیگه ای اجاره میده اختیار تام آن سرور به دست فرد اجاره کننده هست و از بین بردن اطلاعات و یا نفوذ به سیستم و یا ایجاد هرگونه اختلال در سرور جرم به حساب میاد.
اگر من به شما بی احترامی کردم شما می تونید شکایت و این مورد رو از راه قانون پیگیری بکنید ولی اجازه Dwon کردن سرور رو ندارید.
این کار شما مثل این میمونه که من به شما یه حرف بد بزنم و شما بیاید خونه من رو خراب کنید و این کار جرم هست.
آقا وقتي نميتوني درست كار كني نيا پول مردما بگير و بزن به چاك
اصلا كار هاست بچه بازي نيست اين آقا 18 سالشم نشده هنوز
اون روز پشت تلفن بش ميگم سرورم قطع شده مشتريام ريختن سرم
ميگه من ميرم حمام آخر شب درستش ميكنم بعدش صبح بيدار شدم ديدم نه درست شده نه ديگه تلفن جواب ميده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezasheyton1
آقا وقتي نميتوني درست كار كني نيا پول مردما بگير و بزن به چاك
اصلا كار هاست بچه بازي نيست اين آقا 18 سالشم نشده هنوز
اون روز پشت تلفن بش ميگم سرورم قطع شده مشتريام ريختن سرم
ميگه من ميرم حمام آخر شب درستش ميكنم بعدش صبح بيدار شدم ديدم نه درست شده نه ديگه تلفن جواب ميده
ماشالله تا زمانی که سرویس دهنده خوب هست یه تشکر خشک و خالی هم ازش نمیشه
ولی وقتی به یه مشکل میخوره تاپیکش داغون میشه
به مشتری های خودم افتخار میکنم که نه تشکر میکنند و نه اعتراض :-p